Skip to main content

Bogdan Socol, ultimul text: "Scrisoare de despărţire de presa sportivă". Comentatorul care s-a stins îşi anunţa retragerea

 
Bogdan Socol, ultimul text: "Scrisoare de despărţire de presa sportivă". Comentatorul care s-a stins îşi anunţa retragerea

"A fost odată un comentator" este titlul ultimului text publicat de Bogdan Socol, comentatorul care a murit în timp ce înota în ape îngheţate.

Publicitate

În materialul de pe blog, comentatorul vorbea de retragerea din presa sportivă, de plecarea de la Flashscore (o platformă unde comenta meciuri), după ce în ultimele luni fusese suspendat.

Ce scria Bogdan Socol:

"Nu vreau ca această scrisoare de despărţire de presa sportivă să aibă accente dramatice pentru că viaţa merge înainte. Am vrut doar să îi anunţ pe toţi cei care au fost alături de mine de-a lungul carierei că, pentru o perioadă mai mare sau mai mică, voi dispărea din peisaj şi să le mulţumesc pentru mesajele lor de încurajare."

"De astăzi, chiar sub nicio formă pentru că şi colaborarea cu Flashscore a încetat după ce am fost suspendat în ultimele două luni din cauza unei postări în care îmi exprimam opinia vizavi de comentariul unui meci de la Cupa Mondială pe TVR. Ar fi trebuit să revin în februarie, dar am decis că e mai bine să renunţ eu."

"Nu ştiu dacă definitiv sau pentru o perioadă mai mică sau mai lungă, dar cert este că plec. Cu toate că nu eu părăsesc meseria atât de dragă mie, ci conjunctura m-a împins spre un asemenea pas."

"Am bătut la mai multe uşi, dar fără zgomot, doar întrebând timid cumva dacă nu ar fi nevoie cumva şi de experienţa mea sau de serviciile mele. Am scris chiar unor directori şi oameni cu putere mare de decizie , dar fie mi s-a răspuns evaziv, fie nu am primit vreo replică."

"Tristă sau cum o mai fi ea, asta e realitatea. Sunt în faţa unei morţi. A uneia din propriile mele morţi. Pentru că mai bine de două decenii, asta a fost viaţa mea, căreia i-am dedicat tot ce am avut mai bun.

Dar nu este o moarte bună, naturală, ci cauzată de unele forţe din exteriorul meu."

Bogdan Socol - "A fost odată un comentator"

Comentatorul sportiv Bogdan Socol s-a stins din viaţă vineri, în urma unui şoc hipotermic. Socol, care avea 42 de ani, înota în apă îngheţată.

Comentatorul Bogdan Socol a încetat din viaţă. Se antrena în ape îngheţate

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus