Skip to main content

GALERIE FOTO: Cum aratău vedetele când erau copii? Oana Pellea, Andi Vasluianu în campania lansată de Kiss FM

 
Sursa foto: Oana Pellea, Facebook
Sursa foto: Oana Pellea, Facebook

GALERIE FOTO. Cum arătau vedetele când erau copii? Mai multe persoane publice din România se alătură iniţiativei Kiss FM, care a lansat recent campania Bursa de Merit Mai Mult. 

Publicitate

Oana Pellea, Ana Maria Popescu (Brânză), Călin Goia, Chef Florin Dumitrescu, Andi Vasluianu şi Feli sunt vedetele care sprijină tinerii din România, pentru a-şi acoperi nevoile educaţionale şi de studii.

Prin campania Bursa de Merit Mai Mult, Kiss FM vine în sprijinul tinerilor, pentru a-şi urma visul în viaţă. Astfel, vedetele care se alătură campaniei dau fotografii din copilăria lor, dar nepublicate până acum în presă.

Tinerii talentaţi sau cu performanţe deosebite care provin din medii defavorizate, cu vârsta între 11 şi 18 ani, pot beneficia de bursele oferite de campania Bursa de Merit Mai Mult.

În ce constă campania Bursa de Merit Mai Mult?

  • Campania îşi propune ca în următoarea lună să identifice peste 20 de tineri care vor primi burse în valoare totală de 200.000 de lei, pentru ca tinerii să îşi acopere nevoile educaţionale.

Ce spune Ana Maria Popescu (Brânză) despre visul pe care l-a urmat?

"Îmi place să spun despre mine că nu sunt nimic mai mult decât copilul care a avut curaj să viseze şi a muncit pentru visul lui până a reuşit să îl împlinească!

Şansa mea a fost că oamenii din jurul meu m-au susţinut, au crezut în mine şi mi-au ghidat paşii. Mulţumită lor am devenit un campion, iar acum cred că a venit momentul ca eu să fiu unul dintre acei oameni pentru copiii curajoşi care îndrăznesc să viseze.

Am credinţa că fiecare dintre noi poate face un pic de bine sau un pic mai bine pentru aceşti copii care merită mai mult."

Feli Donose, cântăreaţă:

"M-am născut un copil cu vise şi cu daruri. Am primit iubire, încredere şi susţinere morală. Părinţii mei nu au avut bani să îmi susţină visul.

Am crescut într-o familie - aş spune - săracă. Am văzut şi am simţit pe propria piele ce înseamnă să nu ai, să vezi la cei din jur şi să ştii că tu trebuie să munceşti de două ori mai mult pentru acel lucru...Visam să fiu cântăreaţă.

 

E tare greu să faci performanţă atunci când nu ai nimic. Pare imposibil să-ţi urmezi visul când îţi lipsesc atâtea lucruri. Din fericire, am întâlnit pe parcurs oameni care au crezut în mine şi mi-au călăuzit paşii în drum spre muzică...

Dar am crezut în visul meu şi am ales să merg muncind şi visând în continuare spre artă..."

Campania Bursa de Merit Mai Mult reflectă preocuparea Kiss FM faţă de tinerii din România care şi-au descoperit un talent şi luptă pentru realizarea unui vis.

Dan Finţescu, director de programe la Kiss FM:

"Tinerii sunt viitorul acestei ţări. Ei sunt cei care vor crea România de mâine, începând chiar azi. Ori fără să îi sprijinim şi să le oferim un acces cât mai bun la o educaţie de calitate, este greu de crezut că visurile lor se vor împlini.

Fiecare dintre noi a visat în adolescenţă să fie cineva, să reuşească în viaţă, iar uneori lucrurile s-au întâmplat pentru că cineva a crezut în noi şi ne-a susţinut pe drumul nostru.

Asta vrem să facem şi noi la Kiss FM cu această campanie, care de fapt reprezintă un prim pas în angajamentul nostru de a susţine tinerii din România."

Campania Bursa de Merit Mai Mult este în parteneriat cu organizaţia World Vision România.

GALERIE FOTO: Fotografii cu vedetele când erau copii, nepublicate până acum.

  • Ana Maria Popescu (Brânză)
  • Oana Pellea
  • Andi Vasluianu
  • Călin Goia
  • Florin Dumitrescu
  • Feli Donose

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • jk jk
    Da soby insa aici era vorba de Kiss
  • Soby Soby
    @jk, nu doar Kiss FM, și Digi FM împlinește 7 ani cu un concurs. Marele premiu de la concursul pentru 7 ani de Digi FM va fi chiar de ziua lor pe 11 noiembrie.
  • jk jk
    Sambata Kiss Fm implineste 19 ani de la infiintare,dar petrec maine dimineata

Trimite un comentariu

sus