Skip to main content

Nou quiz show la Kanal D. Cu Vladimir Drăghia şi o fostă concurentă Survivor

 
Nou quiz show la Kanal D. Cu Vladimir Drăghia şi o fostă concurentă Survivor

Un nou quiz show debutează la Kanal D. Prezentatorii vor fi Vladimir Drăghia şi Graţiela Duban, fostă concurentă Survivor şi coprezentatoare „Se strigă darul” tot la Kanal D. 

Publicitate

Emisiunea se numeşte „Deştepţi cu banii” şi începe duminică, 7 noiembrie, la ora 15:00. 

În noul proiect de la Kanal D este împlicată şi Banca Comercială Română. Alături de cele două vedete, în fiecare ediţie, va fi prezentă şi Nicoleta Deliu-Paşol - head of communication & CSR la BCR. Ea este iniţiatoarea proiectului „Şcoala de Bani”. 

Va avea rolul „Profei de bani” şi le va explica oamenilor cum să-şi gestioneze finanţele, spun reprezentanţii Kanal D.

Formatul emisiunii şi premiile puse la bătaie

În fiecare ediţie se vor confrunta două echipe formate din doi membri. Aceştia vor trece printr-o serie de întrebări legate de domeniul financiar. 

„Emisiunea e plină de informaţii financiare utile, transmise într-un mod cât mai prietenos posibil, deci ar trebui ca telespectatorii să se aştepte să înveţe cum să-şi gestioneze banii. Bine, noi sperăm să-i şi distrăm. Eu sunt responsabil de zâmbete, deci nu e mare presiunea. Încerc de mic, zilnic, să fac oamenii să zâmbească”, a spus Vladimir Drăghia. 

La finalul fiecărei ediţii, câștigătorii primesc 5.000 de lei şi se califică în semifinală, unde pot câştiga 10.000 de lei. Doar două echipe vor ajunge în finală şi vor concura pentru marele premiu, de 25.000 lei.

Vladimir Drăghia este câştigătorul show-ului Exatlon, în 2018. Apoi, a făcut parte şi din alte proiecte la Kanal D. De-a lungul timpului, a jucat în Narcisa Sălbatică, a fost în show-ul Burlacul, dar şi în emisiunea Ferma Vedetelor. 

De cealaltă parte, Graţiela Duban este soţia lui Andrei Duban, fostă concurentă Survivor tot la Kanal D şi Ferma la Pro TV. Vara aceasta a fost anunţată coprezentatoare în emisiunea Se strigă darul, tot la Kanal D. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gorgonzola Gorgonzola
    Ce ar fi să comentați pe subiectul articolului și să nu ne mai plictisiți cu eterna voastră ceartă antena vs pro TV?
    Sunteți niște ***
  • Partosel Partosel
    Ieri antena toată ziua lider deci bune

    Doar ieri ? Ca in ultimele 2-3-4-5-6 saptmani cine lider pe toata ziua ?
  • Partosel Partosel
    Atunci ce vorbești, , ce înseamnă adevărată, mireasa e reala , sunt soacre , se fac preselecții zi și despre ai tai ha

    Mireaasa reala postacule ? Tot concurentii care au iesti au spus ca se fac regii pe acolo. Au scenariu. Unde vezi tu reala.
  • Mile Mile
    Ieri antena toată ziua lider deci bune
  • Sebastian Sebastian
    Bună ziua! Cei din comentarii văd că știu mult mai multe decât domnii jurnaliști. Ce se mai aude de audiențele emisiunii Mireasa? Dar despre Capricii? Mulțumesc din suflet!
  • Soby Soby
    @Mile Și la Digi 24 este un dezastru, pleacă mulți la B1 TV.
  • Mile Mile
    Credeați ca ii păcăliți iată ieri dezastru , antena dublu rating , înseamnă că nu va halește nimeni , ca și femeia zero ha
  • Mile Mile
    Atunci ce vorbești, , ce înseamnă adevărată, mireasa e reala , sunt soacre , se fac preselecții zi și despre ai tai ha
  • geo geo
    Las-o mai moale, Milut...zi-mi ca Mireasa sau ceea ce a prezentat in ultimii ani / prezinta Gabriela Cristea pe Antena Stars sunt pe bune...ca sa nu mai vorbim de Casatoria pe ”nevazute” de la Pro Tv ori Insula Iubirii, Burlacul/Burlăcița ori Asia... de pe A 1 !
  • Mile Mile
    Geo emisiunea de la pro 2 cum este ha
  • geo geo
    Ăștia de la Kanal D sunt priceputi in fake-uri. Emisiunea de sambata seara a Andreei Mantea are marcajele de avertizare cum ca totul este un reality show ?
  • B.A.M B.A.M
    Dubioasă emisiune!
  • Iuli Iuli
    O altă emisiune fake marca Kanal D, din câte știu nu au anunțat niciun casting pentru concurenți. La fel și cu “femeia aleasă” de la Pro 2
  • Krantz Krantz
    @jk, Asta-i România va fi la ora 13:30
  • jk jk
    Și Asta-i România?Râmăne o oră sau sacrifică,chiar și puțin putoarea dragostei?

Trimite un comentariu

sus