Skip to main content

Adrian Ursu şi Oana Stancu şi-au dat demisia de la Realitatea TV

 

La o săptămână după ce Sebastian Ghiţă, managerul Realitatea TV, a scos din grilă emisiunea Ora de foc, Adrian Ursu şi Oana Stancu şi-au dat demisia.

Publicitate

Noi astăzi ne-am scris demisiile, ne-am despărţit de Realitatea TV”, a spus Adrian Ursu în timpul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena3 de joi, 24 februarie, unde cei doi realizatori au acceptat invitaţia lui Mihai Gâdea.

Adrian Ursu a comparat eliminarea emisiunii Ora de foc cu presiunile asupra jurnaliştilor de la Adevărul, din perioada în care PSD era la putere.

“Mi-am mai dat o dată demisia de la Adevărul, când se produsese o operaţiune similară, managerul de atunci, care era şi acţionar majoritar, Ana-Maria Tinu, decisese înlăturarea echipei editoriale din tot ce înseamnă decizie mare în legătură cu ziarul Adevărul, care era la vremea respectivă cel mai consistent ziar din vremea respectiva.

Cel care s-a aflat, la vremea respectivă, în spatele acelei operaţiuni a fost identificat nominal şi metaforic cu numele de Viorel Hrebenciuc. Doar că pe vremea aceea puterea se numea PSD. Am mai trăit o astfel de operaţiune în care opozanţii încercau să fie eliminaţi rând pe rând. (...) Astfel de reflexe există ale puterii în diverse momente ale ei”.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • touretul touretul
    veniturile din publicitate nu sunt vamuite. orice agent de publicitate primeste 15% din contractele pe care le incheie. faci rost de publicitate, primesti comisionul. ei erau ce-i drept intr-un conflict de interese acolo, dar nu de aceea s-a intamplat ce s-a intamplat. Ana Maria Tinu vanduse ziarul, mai intai moral si apoi l-a vandut de tot.
  • oana oana
    va steapta B1 Channel, ca tot incet incet se inroseste conducerea.
  • secret secret
    La pro tV daca a-ti fi a-ti face super emisune deoarece stiti cum sa incoltiti pe oricine in aflarea adevarului
  • anonimus anonimus
    Domnului URSU,in special

    Cred ca ar fi cea mai mare prostie sa va duceti la A3. Totusi am incredere in Realitatea Tv-inca, dar A3 este un fel de pubela.Doamne,iarta-ma!
  • claudiu claudiu
    Bravo lor! Adevarul e ca personal eram satul de toate minciunile lor de de felul in care isi faceau meseria. Acum pot sa apara si ei, ca simpatizanti ai USL, la emisiuni si sa-si exprime punctul de vedere. Acum ii voi asculta, cand erau moderatori , ma scarbeau. Nu erau profesionisti.
    Oricum, cred ca e loc pentru ei la Antena 3
  • sorin sorin
    Marilena, nu fi trista, fiindca e pacat...

    Deci tu ai simpatii pt oameni care sunt slugile lui Vantu, am inteles
  • sorin sorin
    deci la o saptamana dupa ce au fost dati afara si-au scris demisia ? :O tare asta, romania plange pt ei

    mai ramane sa-i vedem pe astia 2 cum sar de pe casa scanteii strigand: PT TINE, BOC!!!
  • felix felix
    Ca sa-ti dai demisia ar trebui sa ai un contract de munca. Rara avis la nea vantu'.Din ce spuneau cei 2 irealisti chiar aici , ei aveau un contract pentru a produce o emisiune,iar pentru asta primeau drepturi de autor.
    Ca atare ce sa intelegem, ca si-au dat demisia din (contractul pentru) drepturile de autor?:)Nu prea tine. Au ramas fara emisiune si ca sa -si spele imaginea, au bagat chestia cu demisia.
  • andrei andrei
    Ai dreptate marilena sar'mana. mai are basescu de invatat de la cei 14 ani de psd direct sau indirect. adica el a furat cica o flota, pe cand astia mai finuti si evident saraci si cinstiti, au furat o tara(ba niste c.a.p.-uri, ba niste petrol, ba niste intreprinderi, fabrici,uzine,terenuri de prin delta si insula mare a brailei etc).
  • Marilena Marilena
    Eu am o infinita simpatie pt OANA STANCU pune atat suflet in ce face, niciodata n-am simtit ca ar fi de stanga sau de dreapta. Stiu ca s-a implicat mult dezvaluirilor tuturor excrocheriilor facute fie-n guvernarea Nastase, Tariceanu, fie in aceasta guvernare, ei i se trage totul de la UDREA. Sper din tot sufletul s-o vad la fel de bataioasa la ANTENA3. Nu va suparati ultrasilor portocalii care scrieti aici, dar eu sunt ANTIBASESCU, am motivele mele personale care nu tin de taieri de salarii, pensii, mariri de taxe, scumpiri de tot felul produse-n regimul portocaliu, pur si simplu nu suport OMUL, dar este oare Basescu OM in acceptiunea profunda a cuvantului, nu este cumva doar ceea ce definim noi prin PISMA, FARISEISM, RAUTATE, SMECHERIE, MEDIOCRITATE,NOTIUNI GENERALE LIMITATE ETC?
  • ana ana
    tot raul i trage si i s-a tras de la psd si inca sta pe ginduri . de ce nu vorbeste in emisiuni despre aceste mizerie..psd, hrebenciuc, ponta, vintu, ghita !!??
  • Liviu Iordache Liviu Iordache
    Am trait sa o vad si pe asta: sa-ti dai demisia de pe drepturi de autor! Pai astia aveau contract de prestari servicii,fiind platiti pe drepturi de autor, pe emisiune. Nemaiexistind emisiunea de unde si-au dat demisia? Or fi predat telefonul si cardul de intrare, dar de demisie..
  • naivu naivu
    mi-aduc aminte. au demisionat cand nu i-a mai lasat doamna tinu sa gestioneze si contractele de publicitate si partea editoriala. adica un evident conflict de interese care nu exista nicaieri in lume. si suparati ca nu mai vamuiesc veniturile de publicitate prin firmele lor, au demisionat din ratiuni "deontologice".
    dar acum, ce nu pricep eu este cine-i oropseste? cine-i "elimina"? pt ca de la realitatea doar psd-ul poate! tot psd-ul, adicatelea. ca domnul ghita n-o fi facut revelionul cu basescu!? parca cu dl ponta a vizitat dubaiul.
  • Cornel Cornel
    Sa nu ne impacientam !!! Ii va recupera Felix imediat !! La FelixA3 va fi inflatie de realizatori antibasisti , incat nu vor mai avea nevoie de invitati si vor organiza sezatori fratesti avandu-se drept gazde si invitati unii pe ceilalti prin rotatie.
  • lecampeur lecampeur
    Ursu dixit:"...care era la vremea respectivă cel mai consistent ziar din vremea respectiva."
    Numai pentru fraza asta il dadeam afara. Tipul asta nu stie "sa vorbeste" romaneste si vrea sa fie ziarist de mare clasa?!

Trimite un comentariu

sus