Home / Știri Media / Carmen Avram, director editorial Antena 1 și Antena 3

Carmen Avram, director editorial Antena 1 și Antena 3

Petrişor Obae petrisor.obae@paginademedia.roACTUALIZARE: Numirea lui Carmen Avram în poziția de director editorial a fost anunțată, în premieră, de directorul Antena 3 Mihai Gâdea, într-un interviu acordat zilele trecute în Jurnalul Național.

Carmen Avram este, de astăzi, director editorial al știrilor Antena 1 și Antena 3, scrie site-ul exclusivnews.ro.

În structura ierarhică, poziția lui Carmen Avram vine după directorul general Mihai Gâdea și după Alin Romașcan – Head of News.

Carmen Avram a venit la Antena 3 în urmă cu câteva luni, după cum paginademedia.ro a anunțat aici. Jurnalista va realiza emisiunea “În premieră”, a cărei ediție pilot va fi difuzată în această seară, la Sinteza zilei. Emisiunea va fi apoi difuzată duminica, de la ora 21.00.

Citește și:

Comentarii prin Facebook

Comentarii

 1. dave 88_ady asa e, reportajul a fost inventat de pro tv. daca ar fi cantat rock and roll ai fi spus ca il copiaza pe banica junior. esti exagerat de destept.

 2. Eu ii doresc mult succes pt ca e un jurnalist remarcabil care spre deosebire de Gadea si Romascan stapaneste foarte bine limba romana.Macar pentru asta si sper ca in viitorul apropiat sa-i detroneze.Sansele sunt optime

 3. E Pro-ul tare dar pe diverstisment.
  Ea e foarte buna pe reportaj de investigatie si avea nevoie de o televiziune de stiri.

 4. “În premieră” este o copie a emisuni “Romania, te iubesc”. Dupa subiectele prezentate astazi, “Romania, te iubesc” e mai buna. Ma asteptam sa fie alese niste subiecte mai interesante.
  Dar oricum ma bucur ca exista inca o emisune de genul asta. Prefer sa urmaresc “În premieră” decat o dezbatere politica cu cine stie ce “maimutoii” pe post de invitati.

 5. Si sa mai bag una..De facto era de mult in pozitie dar pentru jocurile ei cu Ursu au mers pe burta…Acum nu mai au de ce sa se ascunda..Vorbesc de cei de la Antene.

 6. De departe Protv-ul est mai tare dar a plecat pentru bani. Itit dai seama cum era daca nu se certa sotul ei Ursu cu cei de la Realitatea…Ea director editorial la Antene el la rivali. Si se mai zice ca nu au intelegeri…

 7. Asta da mutare de nota 10 in Intact.

 8. a facut o mare greseala ca a plecat de lla protv. proul e tare

 9. Petrişor Obae

  Așa este, ai dreptate. Am făcut corectura.

  Mulțumesc pentru observație.

 10. eu iar te corectez 😉
  e in aceasta seara.

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *