Skip to main content

Transfer: Carmen Avram pleacă de la Pro TV la Antenă

 

Carmen Avram, editor general la emisiunea România te iubesc, de pe Pro TV, va trece în trustul Intact. Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, ea va fi major events manager. Totodată, Carmen Avram va avea o emisiune asemănătoare cu România te iubesc pe Antena1.

Publicitate

Câteva detalii:

La trustul Intact, Carmen Avram va fi şi şefa corespondenţilor speciali, un departament care se va înfiinţa în următoarea perioadă. Ea va coordona toate campaniile speciale ale Antena1 şi Antena3.

În ultima perioadă,  Carmen Avram era editor al România te iubesc. Ea a fost şi editor al principalului jurnal al ProTV şi, de-a lungul timpului, s-a ocupat de mai multe evenimente speciale. Ea va trece la Antenă oficial de săptămâna viitoare.

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro şi alţi oameni din ProTV urmează să vină la Antena3.

Despre Carmen Avram:

Carmen Avram este unul dintre veterani postului ProTV, ea a lucrat aici de mai bine de 14 ani.

Contactat de paginademedia.ro, Mihai Gâdea nu a făcut nicio declaraţie pe acest subiect. El a spus că va reveni cu amănunte cu privire la ceea ce se întâmpla la Antena 3, în următoarea perioadă.

"Am lucrat întotdeauna cu plăcere aici, mi-am afişat cu mândrie apartenenţa şi cu siguranţă că atunci când va veni vremea să-mi fac ultimul bilanţ, viaţa mea se va împărţi în două: înainte de Pro Tv şi post Pro Tv. Am simţit întotdeauna o mândrie imensă atunci când am văzut cum se impun Pro Tv-ul şi produsele sale pe piaţa media românească", spune Carmen Avram în prezenarea personală existentă pe site-ul ProTV, la secţiunea vedete.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • mihaela mihaela
  si eu stiu ca teo a plecat de la antena, pt ca avea o emisiune cu badea, pe care o urmaream ...
 • cristi cristi
  Tu ai televizor casa? Ia intreaba lumea unde a fost Teo?
 • Nae Nae
  Fosta sotie a lui Sorin Avram, actuala sotie a lui Adrian Ursu... Macar nu dezminte specificul national - merge dupa barbat :)
  Opinia unuia care se uita doar la Discovery&National Geographic (atunci cand nu e Stargate Universe pe AXN :-)
  - intre ProTV si Antena 1 nu mai e demult vreo diferenta, iar in stadiul actual, nici nu mai conteaza cine-pe-cine copiaza si cine-fura-cui asa-zisele vedete.
 • lll lll
  adriane:...cistigarea alegerilor...CUI? care alegeri...de la noi din tara..:-)
  "campanie generalizata pentru cistigarea alegerilor"
  esti tare in declaratii. mai pune-le subiect, predicat si putin creier... si-apoi dormi.
 • adrian adrian
  este sotia lui Ursu de la Realitatea si se duce la salariu triplu. Se da deja mare ca va sparge Pro-ul. Ramane de vazut ce salarii va oferi de este asa sigura pe ea. A declarat deja ca i s-a promis ceva care ii va schimba viata. Nu va face nimic mai mult decat la PrO TV. Este o campanie generalizata pentru castigarea alegerilor.
 • simona simona
  O sa mai auzim de Carmen Avram cum am auzit si de Cristi Tabara, Teo si Vacanta Mare.Stati linistiti.ProTV are resurse.Cand ii dai 15.000 de euro pe luna cum sa nu plece de la 4000? Gadea arunca cu banii lui Felix garantand ac va opri suprematia PROTV. Ma intreb ce se va intampla daca hegemonia celor din Pache nu se va incheia?
 • paul paul
  Ma bucur ca, macar cu aceasta stire, a observat cineva ce jurnalist extraordinar este Carmen Avram.
  Eu o consider Christiane Amanpour a Romaniei.
 • carmen carmen
  Numai sa nu regrete... Ii sugerez sa treaca in revista schimbarile de la Intact din ultimul an, lipsa de consecventa si de viziune a Antenelor. Schimbarile aberante de la Observator, transformarea lui Mandruta din jurnalist in mascarici tv, evacuarea lui Oancea, numirea unui director general cu experienta de ciocolata, cooptarea unor "profesionisti" precum Augusta ori Irina Radu. Nici Pro-ul nu este raiul pe pamant, dar macar acolo vorbesti cu profesonisti.
 • Adrian Berghiu Adrian Berghiu
  Intr-adevar o pierdere pentru PROTV dar pana la urma de inteles. Protv-ul in ultima perioada da numai bazaconii, a renuntat la ce era si s-a reorientat pe subiecte de doi lei. Mai mult, au aparut tot felul de baietasi (mai ales ala care face stiri pe la Guvern) care nu au nicio legatura cu imaginea trustului... PACAT DE CARMEN!
 • Johny Johny
  Cam multe persoane imigreaza dintr-un post in altul.
 • marius marius
  cea mai mare pierdere a PROTV-ului...pacat ca pleaca :(
 • brazvan brazvan
  n-o mai avea sarbu bani...
 • lucian lucian
  Pleaca unul (una), vin altii! ProTV a avut intotdeauna capacitatea sa formeze vedete. Sunt foarte putine cazurile cand vedete plecate de la ProTV sa faca fata la alte televiziuni.
 • andy andy
  cu acest transfer cu siguranta observatorul se va schimba in bine
 • Dave Ady Dave Ady
  Pacat ca a plecat, Romania te iubesc e una din cele mai bune emisuni din Romania, imi placea mult vocea ei cand prezenta cazurile din emisune.

Trimite un comentariu

sus