Skip to main content

Carmen Avram, director editorial Antena 1 şi Antena 3

 

Publicitate

ACTUALIZARE: Numirea lui Carmen Avram în poziţia de director editorial a fost anunţată, în premieră, de directorul Antena 3 Mihai Gâdea, într-un interviu acordat zilele trecute în Jurnalul Naţional.

Carmen Avram este, de astăzi, director editorial al ştirilor Antena 1 şi Antena 3, scrie site-ul exclusivnews.ro.

În structura ierarhică, poziţia lui Carmen Avram vine după directorul general Mihai Gâdea şi după Alin Romaşcan – Head of News.

Carmen Avram a venit la Antena 3 în urmă cu câteva luni, după cum paginademedia.ro a anunţat aici. Jurnalista va realiza emisiunea “În premieră”, a cărei ediţie pilot va fi difuzată în această seară, la Sinteza zilei. Emisiunea va fi apoi difuzată duminica, de la ora 21.00.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tuca Tuca
    Carmen Avram a demostrat cat de buna e aseara! Fantastica emisiunea, infinit mai buna decat "Romania, te iubesc".
  • dany77 dany77
    Iti inteleg simpatia pentru posturile de televiziune din Baneasa,dar nu am inteles un lucru,la care episoade din "Romania te iubesc" faci referire,atunci cand spui ca au fost submediocre,cumva la cel despre jaful din paduri?preferai cumva un episod despe vajnica lupta contra "basismului" si a nemernicilor de portocalii?Le gasesti in alta parte,din pacate Romania reala se confrunta cu totul alte probleme,rezultatul a 21 de ani de politici idioate a intregii clase politice romanesti,indiferent de coloratura politica(is tati o apa si-un pamant,cum zice bunicu').Mi-a mai atras atentia o exprimare ,te citez:n-au izvoare pentru talente,ai putea si pe mine sa ma luminezi,poti sa traduci te rog?
    Ca PS inca o nelamurire:ce legatura are presedintele tarii cu factura ta de intretinere?
  • Marilena Marilena
    Este o profesionalista, avea nevoie ANTENA3 de ea ca si de Oana Stancu, eu la PRO urmaresc doar filmele care sunt f bune, "ROMANIA TE IUBESC" ,ultimile epidoade au fost submediocre, inteleg ca Sarbu vrea sa cheltuiasca mai mult cu divertismentul deoarece trustul sau a cam pierdut bani cu aceasta criza, iar americani cam invart oameni si-ar putea pierde locul, de aceea se axeaza pe ce aduce bani, dar emisiunea "Romani au talent" mi se pare la fel de mediocra ca si emisiunea "NEXT TOP MODEL" ambele n-au izvoare pt talente, cat despre fetele lui Bote, unele mai putin atragatoare nici nu cred ca gasea. Posturile de stiri fie ANTENA3 fie Realitatea sunt foarte urmarite pt ca situatia este dezastroasa in tara, eu am descoperit astazi ca mi s-a dublat intretinerea, nu i-am crezut cand au anuntat acest lucru, mi-am zis il urasc pe Base si fac "dracul mai negru", sincer cred ca stiu orice pas face guvernul si spre nefericirea noastra numai stiri catastrofale care dupa doua -trei zile se adeveresc. Emisiunea despre" aur "a lui Carmen Avram de aseara m-a impresionat, stiam calitatea aurului de la BARZA, mama este de la Brad, aur exista, bunici mei il culegea din albia raului si-l dadeau statului la un pret bunisor, zona este bogata-n zacamant, dar BNR nu mai primeste aur de cand a venit MUGUR ISARESCU la putere, pe vremuri erai incurajat sa cauti aur, BNR te rasplatea foarte bine. Dar Base si Mugur ne duc la nemica, vorba ardeleanului din zona.
  • mircea badea mircea badea
    dave 88_ady asa e, reportajul a fost inventat de pro tv. daca ar fi cantat rock and roll ai fi spus ca il copiaza pe banica junior. esti exagerat de destept.
  • Silvia Lungu Silvia Lungu
    Eu ii doresc mult succes pt ca e un jurnalist remarcabil care spre deosebire de Gadea si Romascan stapaneste foarte bine limba romana.Macar pentru asta si sper ca in viitorul apropiat sa-i detroneze.Sansele sunt optime
  • eu eu
    E Pro-ul tare dar pe diverstisment.
    Ea e foarte buna pe reportaj de investigatie si avea nevoie de o televiziune de stiri.
  • dave88_ady dave88_ady
    “În premieră” este o copie a emisuni "Romania, te iubesc". Dupa subiectele prezentate astazi, "Romania, te iubesc" e mai buna. Ma asteptam sa fie alese niste subiecte mai interesante.
    Dar oricum ma bucur ca exista inca o emisune de genul asta. Prefer sa urmaresc “În premieră” decat o dezbatere politica cu cine stie ce "maimutoii" pe post de invitati.
  • adrian adrian
    Si sa mai bag una..De facto era de mult in pozitie dar pentru jocurile ei cu Ursu au mers pe burta...Acum nu mai au de ce sa se ascunda..Vorbesc de cei de la Antene.
  • adrian adrian
    De departe Protv-ul est mai tare dar a plecat pentru bani. Itit dai seama cum era daca nu se certa sotul ei Ursu cu cei de la Realitatea...Ea director editorial la Antene el la rivali. Si se mai zice ca nu au intelegeri...
  • Petrisor Petrisor
    Asta da mutare de nota 10 in Intact.
  • andrei andrei
    a facut o mare greseala ca a plecat de lla protv. proul e tare
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    Așa este, ai dreptate. Am făcut corectura.

    Mulțumesc pentru observație.
  • dorel dorel
    eu iar te corectez ;)
    e in aceasta seara.

Trimite un comentariu

sus