Skip to main content

Robert Turcescu despre Mircea Badea: Are 320.000 de lei datorie la Fisc

 

Mircea Badea are datorii de aproximativ 320.000 de RON către fisc, reprezentând TVA neplătit ca persoană fizică, din drepturi de autor, scrie Robert Turcescu pe Facebook. “Mihai Gâdea, cam tot pe acolo”, spune în aceeaşi postare scurtă.

Publicitate

De ce a publicat Turcescu aceste cifre?

Robert Turcescu, pentru paginademedia.ro:

"Am o problemă cu ipocrizia. Vreau ca oamenii să îşi asume problemele pe care le au. Nu spun că este ilegal, am pus doar nişte cifre seci. Nu spun că este o infracţiune să ai sume de plătit la stat. Departe de mine acest lucru."

Sunt sumele corecte?

“În momentul în care public o informaţie, nu arunc fonfleuri”, spune Robert Turcescu.

Eu n-am un război de dus. Am dat doar o informaţie. Dar hai să ieşim din zodia ipocriziei”, a adăugat jurnalistul.

Jurnalistul declară că sunt foarte multe nume “care au datorii cuprinse între 70.000 de dolari şi peste 100.000 de dolari.”

Turcescu: "Un calcul simplu arată că dacă cineva ar avea datorii de 300.000 de RON din TVA, înseamnă că a câştigat lunar sume de aproximativ 7.000 de euro pe lună."

"Ceea ce observ acum şi un lucru care face rău breslei este că nimeni nu vrea să vorbească despre acest subiect cu cifre."

Dar tu ai astfel de datorii?

Robert Turcescu:

"Nu am nicio datorie, pentru că nu am încasat pe drepturi de autor. Contractele sunt cu firma mea de producţie, nu sunt pe persoană fizică."

"Fiscul din România are probleme majore legate de TVA-ul pentru persoane fizice. Este într-o gravă problemă de imagine dar, în acest moment, onorabil şi corect în momentul de faţă, colegii de presă ar trebui să vorbească deschis şi fără probleme despre datoriile pe care le au."

Până la ora publicării articolului, Mircea Badea nu a putut fi contactat.

Foto: Mircea Radu

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dandragos69 dandragos69
    Zău că-i șade mai bine lui Turcescu pe post de contabil decât de salahor laBe1 ! La mai multe număraturi Turcescule !
  • floryan floryan
    CORNELE TATA , VAI MAMA TA DE AMARIT ,SE VEDE DE LA O POSTA CA TU NU ESTI DOAR UN PENIBIL SECURIST BASIST (pleonasm ), TU AI SI GRADE !!!
  • cornel cornel
    nu a zis ca-l aduce in 2-3 zile, nu mai minti
  • cornel cornel
    Mai lingau si mai penibil ca Mircea badea nu exista
  • cornel cornel
    "munca proprie" pe care o face Mircea Badea zilnic, de 6 ani (exact de cand e Basescu p[resedinte, coincidenta haha) e PUPAUL in FUND si fundul e a lui Felix Voiculescu
  • cornel cornel
    ce treaba ai tu cu ce treaba are el?

    Din cauza unor papagali penibili ca Mircea Badea care nu-si platesc impozitiele nu sunt bani pt salarii si pensii ca nu ploua la guvern cu bani ca la PSD si la Antena 3 (santaj, etc)
  • cornel cornel
    poate ai "uitat" ca Ciutacu sta intr-o casa primita CADOU de la Sorin Oprescu, in locul unor cazuri sociale reale, cu o chirie de 200 RON/luna
  • ucsesab ucsesab
    turcescule, ce treaba ai tu cu datoriile lu badea??? o fi legat de faptul ca esti un basist fara pic de rusine sau ca esti un pseudoziarist care lua bataie grav de la badea in fiecare seara si din cauza valorii tale imense te-au dat afar de la realitatea? sau or fi amindoua...
  • Danny Danny
    Turci esti expirat!!!!!
  • touretul touretul
    ma termina canalele astea de informare. Turcitu a scris pe feisbuci.
  • maria maria
    dar ce te privessc veniturile si datoriile lui Badea? te-ai "lipit" si tu de o casa ! ai luat destul de la Vantu! mai lasa ne cu bilele tale "negre" ca doar nu te a ales marele conducator degeaba sa moderezi intalnirea! esti un colaborationist!
  • sabin sabin
    blabla,
    Bun nick ţi-ai ales!

    Ciutacu stă, culmea, într-o locuinţă socială şi plăteşte o chirie rizibil de modică, în vreme ce Turcescu plăteşte, lunar, rate de sute de euro pentru casa ANL pe care şi-a cumpărat-o când aceasta nici nu era gata, deci fără să fi stat în ea nicio zi plătind chirie ca tânăr nevoiaş. Nu mai vorbi dacă nu cunoşti subiectul decât din auzite, şi anume de la confraţii invidioşi şi puşi de patronul Felix să arunce cu noroi în stânga şi-n dreapta.
  • che guevara che guevara
    las ca are mircica de unde. din 3 spagaturi si doua pupaturi in dos la motanel se scoate. mai ales ca are si o buna experienta de manager( vezi super afacerea cu fabrica de chibrituri). si acum il ard degetelele.
  • ileana ileana
    As vrea eu ! Da alu" Badea nu !
  • kool mogul kool mogul
    Sorry, am cam fost dus informational din Romanica. Totusi el spunea in 2009 ca in 2-3 zile il aduce pe micut si au trecut 2 ani si aproape jumate de atunci.

Trimite un comentariu

sus