Skip to main content

Adevărul de weekend se mută vineri. Ziarul renunţă la o ediţie

 

Ziarul Adevărul renunţă la una dintre cele şase ediţii dintr-o săptămână.

Publicitate

Începând de săptămâna viitoare, ediţia de weekend a cotidianului Adevărul va apărea vinerea, faţă de sâmbătă, cum era până acum, iar ediţia de vineri dispare.

Adevărul de weekend a apărut iniţial în 128 de pagini. De câteva numere, ziarul are 96 de pagini, dar se distrbuie împreună cu un supliment de sănătate, pe hârtie lucioasă, de 32 de pagini.

Răzvan Ionescu, director editorial Adevărul Holding, pentru paginademedia.ro:

"Adevărul de weekend, după patru luni, este un ziar care costă patru lei şi, cu toate acestea, vinde mai mult la tarabe decât orice alt ziar quality din România. Pentru că există un blocaj în piaţa de publicitate, care nu consumă în ediţiile de sâmbătă (nu înţeleg din ce motiv, numai în România se întâmplă aşa ceva), am mutat ziarul vineri, ca să ieşim din această percepţie care a devenit cutumă."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Robert Robert
    Buna gluma, insa cred ca abia acum Adevarul are configuratia potrivita. Chiar daca denumirea editiei de vineri ramane "Adevarul de weekend" cred ca ar fi bine daca ar fi impartita in doua caiete, primul din ele fiind dedicat evenimentelor principale din ziua anterioara iar cel de-al doilea subiectelor de magazin.
  • dupaeipotopul dupaeipotopul
    Si ala o sa fie Romania Libera
  • reporter reporter
    moama, gogu!...
    gogu e deștept, gogu e mare și știe tot!
    gogu e o ființă deosebită...
  • gogu gogu
    Iar cotcodaciti in anonimat si pe la colturile marelui trust de presa ADH. Fiecare va meritati soarta. Sigur, mai exista si oameni cu caracter in ADH dar sunt foarte rari.
    De Craciun si revelion sa stati pe RV si aici sa cotcodaciti in continuare. Acum 2 ani va plangeati ca de ce aveti card la toaleta (penibil nu?) iar acum urla foamea in voi. Fiecare primeste exact ceea ce merita in viata. PS - o sa muriti in anonimatul ieftin care va caracterizeaza.
  • sache sache
    ar fi ideal sa micsoreze nr.de pagini dar sa reintroduca programul TV vineri si sa revina la pozitia de NEpartizanat politic,in rest ce sa mai comentezi, managementu' lu' peste prajit in untura de porc mistret omorat de avion..."quality" e cumva cum isi hraneste Luciu tripletii?c'mon,be serious!...si macar de-ar fi o directie in care se merge...se asteapta probabil semnalul de la sefu'...deocamdata se iau masuri pe genunchi sau deasupra...
    bai nene,daca te pune unu' sa conduci un avion si tu n-ai nici macar permis de bicicleta zici pas daca ai un pic de bun simt si daca esti intr-adevar prieten cu mogulu',(si fin...),nu-l bagi in gaura....Bye!
  • publicitarul publicitarul
    lasa ca miine, joi, 22 dec. ospatarul face iar sedinta sa-i abureasca frumos cu banii pe angajati, sa le multumeasca fin ca nu i-au zgiriat masina cu cheia (apropo, n-o mai lasa in parcare, vine cu soferul, il lasa si pleaca repede cu masina la garaj)ca nu dau cu rosii in el, ca inteleg prin ce probleme trece trustul si sa le ureze Sarbatori fericite, chiar daca oamenii n-au luat salariile de multa vreme si n-au ce pune pe masa. Atita cinism rar intilnesti! La AH e o adunatura de lepre, cinice si total imorale. Daca nici la sedinta asta nimeni nu va spune nimic, inseamna ca va meritati soarta, dragilor.
  • ady ady
    io acum am realizat , pai voi nu va primiti salariile ptr ca ati fost dati afara,deaia:)) ca restu le-au primit :)
  • hobo hobo
    Habar n-am. Sa-mi fac sau nu planuri de viitor? E greu sa faci planuri pentru maine cand nu stii daca mai exista un maine. Voiam sa ma insor in primavara, dar cred ca-l iau de nevasta pe Cartianu. L-am vzt zilele trecute la TV si-i sta bine cu microfonu-n gura.
  • dupaeipotopul dupaeipotopul
    As vrea sa multumesc cuiva pentru ca ne-a invatat ce inseamna umilinta, atunci cand ne-a oferit o farfurie de mancare la cantina saracilor.
    As vrea sa multumesc cuiva pentru ca am descoperit ca mai avem inca prieteni care ne pot ajuta cu bani, atunci cand timp de doua luni nu ne primim salariul.
    As vrea sa multumesc cuiva pentru lectia de viata data copiilor, pe care unii dintre noi ii avem, pentru ca au invatat ce inseamna sa traiesti in saracie.

    As vrea sa multumesc cuiva in numele tuturor si nu stiu cui.
  • Mirel Adumitrei Mirel Adumitrei
    mai baga o fisa, Velicule!
  • Mirel Adumitrei Mirel Adumitrei
    mai baga o fisa!
  • reporter reporter
    e foame de bani, băieți, e foame de bani...
    ospătarul e prost negustor, e obișnuit să bage degetu'n ciorbă, nu să facă presă
    iar cățeii din jurul lui se bucură că au de primit - altceva nu știu să facă
    presa scrisă moare din cauza proștilor care scriu ce văd la televizor
    -dacă măine nu ar merge televizoarele și internetul la adevărul, ar fi doar 6-7 oameni capabili să dea un material de presă - ăsta e tragicul adevăr
    impotenții și incompetenții s-au prăsit in locul lăsat liber de cei care nu au mai putut suporta suficiența lingailor...
  • economizoru economizoru
    buna decizai! prost ales momentul, cind mai erau doar doua numere pina la sfirsitul anului...
    dar se pare ca toate deciziile capitanasului sunt alese in cele mai proaste momente. a, dar mai are timp de bilbe editoriale la anul care vine - sa-i fie de bine!
  • tudorel poponel tudorel poponel
    Mirel Adumitrei, Paul stie ca in timpul programului tu postezi aici? :)
  • Panti Panti
    @phillip morris: de ce esti tu aici? Scurtarea tigarii si reducerea nr de tigarete in pachet nu inseamna in niciun fel presa. Lectie de presa gratuita( o singura data) pentru tine: un ziar fara editiile de sambata si/sau duminica este handicapat. Ca un om fara maini sau picioare, ca o tigara fara delimitarea clara de unde se aprinde si unde se tine in gura, ca sa fie mai pe intelesul tau. Este un semn ca se apropie daca nu inchiderea cel putin o perioada de anonimat total, de neperformanta. Si chestia asta care se masoara in consolidarea obiciului de a nu mai cumpara ziarul respectiv din partea posibililor cumparatori se poate repara greu, cu multi bani sau deloc. Asa au murit multe ziare din Romania. I-au dezvatat pe cititori ca ele sunt ziare. Nu stiu cat ai inteles tu ca altfel nu spuneai prostiile care le spui dar poate am batut saua sa inteleaga altii. Nu va bucurati de mai multe zile libere. Inseamna concedieri si nu mai inseamna presa!

Trimite un comentariu

sus