Skip to main content

LIVE: Ion Cristoiu, la PaginademediaTV. Înregistrarea completă

 

Publicitate

Ion Cristoiu este invitatul primei ediţii din acest an a emisiunii PaginademediaTV. 

În ediţiile trecute PaginademediaTV au fost invitaţi Bogdan NaumoviciSilviu PrigoanăMihai GăinuşăVirgil Popescu (unul dintre fondatorii TV Soti, prima televiziune independentă din România), Robert Turcescu şi Grigore Cartianu.

Foto: Octavian CocoloşEVZ

Din emisiunile trecute:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex Alex
    Ion Cristoiu isi schimba opiniile in functie de interese meschine. Acum se da un mare sustinator si admirator al lui Basescu si al PDL-ului care au furat de au adus tara la sapa de lemn. Rusine Ion Cristoiu.
  • profu profu
    Va meritati destinul ca va comportati ca "viermii si ciumpalacii", nfacind nimic sa va schimbati. La comentat aiurea sinteti campioni
  • profu profu
    Are cele mai pertinente parerisi este un mare profesionist.
  • udi alan udi alan
    @horea:
    nu stiu daca trb sa ti pese ca intrebarile tale nu au fost luate in seama...uita te in jurul tau-vezi pe cineva care sa ti castige admiratia?! toata lumea e manata in "lupta" asta de propria grandomanie, nu i pasa nimanui de nimeni SI mai ales nimeni nu mai are...idealuri! (un cuvant fortat de contemporaanii nostri sa intre in disidentza! ma simt prost numai scriindu l!)...as avea niste rezerve fata de demersul asta al lui obae, dar nu mi permit sa dau nici o sugestie, stiu foarte bine ca fiecare face cum il taie capul si nimeni nu tine cont de altii (nici eu n as face o!)...poate orgoliul lui s a implinit prin SANSA ISTORICA de a fi fata in fata cu un ditamai personajul (eu unul m as simti umilit)...ce sa vorbesti cu cristoiu?! ce sa afli de la el?!...ah, sa vorbim doar ca sa spunem vorbe?!...cineva ii recomanda mai sus sa l invite pe patriciu!!! cat de "romantic" sa fii?????????!!!!!!!!!...ne meritam din prea plin destinul asta de "viermi si ciumpalaci"!...spor!
  • aidan aidan
    ce mai poti spune despre fostul domn cristoiu?altceva decat sa traiti tovarase de nadejde partidul iti multumeste.
  • Horea Horea
    @udi

    Da, chiar ar putea sa sa se refere la rating, vis a vis de interviul cu Cristoiu.

    Eu m-am uitat la interviu; am avut puse vreo 5 intrebari pertinente si, zic eu, interesante. Nu i-a adresat nici una din cele 5 intrebari. Asa ca pe viitor n-am sa-mi mai consum cerneala si timpul cu asemenea "evenimente".

    Despre caractere, ar fi prea multe de spus!
    Desigur, te aprob; nu se comporta ca si ... vinul! Din pacate!
  • udi alan udi alan
    pai acuma poate ne spune obae si ce rating a avut cu cristoiu! vad ca pana la ora asta din noapte abia sunt aici 4 comentarii! deci, nasol! asta spune multe ds contra-performanta si contra-personalitatea lui cristoiu...nu m am putut uita la interviu...de ar fi caracterul omului ca vinul! tot mai distins cu trecerea timpului...
  • LemonParty LemonParty
    Petrika lasa camasile cu partatzele acasa si pune un sacou.

    Iar Kristoiu e un plictisitor, prost povestitor si ma acreste privindu-l.

    100 de voturi in sus pentru tine ca ai pus intrebarile alea misto, chiar daca ai sarit cateva, bravo domnle!

    Next, incearca un interviu cu Patriciu, ar face deliciul cititorilor.
  • Winx Winx
    Obae, cam multi basisti ai invitat! Sau sunt ei prea multi, platiti din ce bani?!
  • rezboiu rezboiu
    he, he... ce moshulica...
    nu atingeti exponatele!
  • Dani Dani
    Acest Cristoiu e un cameleon de doi bani. Dupa ce ai stat ani intregi cu Gadea si Badea la aceeasi masa mancand acelasi bors seara de seara injurand presedintele tarii, mai poti avea tupeul sa fii credibil?

Trimite un comentariu

sus