Skip to main content

AUDIENŢE. Cât a făcut MRU la Sinteza lui Mihai Gâdea? Antena 3 cu premierul, pe primul loc

 

Sinteza zilei, cu premierul Mihai Răzvan Ungureanu invitat în studio, a adus pentru Antena 3 audienţe cu mult peste media obişnuită a postului.

Publicitate

Emisiunea lui Mihai Gâdea a pus Antena 3 aseară (marţi, 13 martie) pe prima poziţie în topul televiziunilor, după audienţa medie pe minut în mediul urban.

Cifrele, în continuare:

  • Cu premierul în studio, Antena 3 a avut o medie de 726.000 de telespectatori pe minut, în mediul urban (6,9 rating). Ca o comparaţie, media emisiunii Sinteza zilei pe luna februarie a fost de 430.000 de telespectatori.
  • Vârful de audienţă, cu MRU invitat: 960.000 de telespectatori (9,1 rating), la 22.39.

Audienţa posturilor TV, marţi, 13 martie, pe intervalul emisiunii Sinteza zilei (21.32-23.41), în mediul urban:

1. Antena 3: 726.000 de telespectatori (6,9 rating)
2. Pro TV: 608.000 (5,8)
3. Kanal D: 401.000 (3,8)
4. Antena 1: 362.000 (3,4)
5. TVR 1: 249.000 (2,4)

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nunusan nunusan
    Ai dreptate Alex, unii in loc sa posteasca, posteaza!
  • nunusan nunusan
    Pai tu n-ai citit mai sus sau nu bati pana acolo? Puneti +2,75!
  • nunusan nunusan
    Valentino, in primul rand te erijezi in reprezentantul telespectatorilor Antenei 3 fara sa faci dovada. De unde stii tu ca nu esti singurul dezamagit? Raspunsuri clare gasesti numai la piata. Intr-un dialog dintre doua minti sclipitoare, raspunsurile se extrag, se inteleg sau subanteleg, daca pricepi ce vreau sa spun. Lamentabilul vezi ca se afla in ograda ta, cauta-l si scapa de el ca sa poti intelege si chestii mai elevate.
  • nunusan nunusan
    Draga Popa, se vede ca esti unul dintre cei care a saltat audienta postului fara sa vrea si fara sa stie de ce.Daca pe tine MRU si Gadea te-au dezamagit...nu tu esti vinovat, ci Antena 3 ca nu a difuzat «Stan si Bran».Tu fii mandru ca n-ai inteles nimic!
  • nunusan nunusan
    Ghia, esti otravit rau de tot, de aia vezi in portocaliu! Iti recomand scoarta de stejar si coaja de crusin pentru detoxifiere. Pai Putin era profesionist atunci, adica, cum zici matale, «agent» pe cand MRU a fost director al unei institutii, deci « conducator civil». Nici in privinta nelegiuirilor nu ai dreptate. Astea nu au avut si nu au culoare politica.Socoteala trebuie sa dea toate culorile.
  • nunusan nunusan
    Danny, arta conversatiei diplomatice este grea, mai ales pentru cine nu retine nici macar un nume propriu: Duță, nu Dita.
  • nunusan nunusan
    Cea mai urmarita emisiune a facut-o MRU, fraiere.In rest nu este alceva decat celula de propaganda mogulo-securista «anti Basescu». Este singurul post de televiziune de stiri care are 8 invitati (sponsorizati) si un singur subiect de dezbatere, de 384 de zile. L-a depasit si pe «doua oase si-un zambet» de la OTV cu obsesia lui: ciocoii si Oprescu.
  • lingarel a la basel lingarel a la basel
    am eu inpresia sau acest site cam pupa la fu.nduletul puterii.daca da, va doresc nasoale
  • valentino valentino
    Telespectatorii Antenei 3 asteptau raspunsuri clare din partea lui Ungureanu, dar au fost dezamagiti. Nu poti veni la o televiziune mai critica cu Puterea si sa dai asemenea raspunsuri lamentabile.
  • popa popa
    Eu nu inteleg de ce multa lume a tratat totul ca un meci de box, desi unul dintre interlocutori vorbea dintr-o pozitie publica, platita gras din banii cetatenilor, ca sa dea lectii de gramatica. Pe mine MRU m-a dezamagit. Eu de la un premier vreau sa aud nume proprii, demise, criticate sau laudate si realizari, nu vorbe in vant si lectii de gramatica... Pana atunci, ma uit pe Antena 3 si sunt mandru de asta!!!
  • GHIA GHIA
    Gata, m-am lamurit definitv. Si acest individ nu este atfel decat ciumatii portocalii. Este ingamfat, plin de el, atotstiutor, detinator al adevarului absolut, si numai el judeca corect, ceilalti nu se ridica la nivelul lui. Nu vrea in ruptul capului sa accepte faptul ca mai poate si gresii. Este un basescu 2, aceasi Marie, dar care are la palarie ceva zorzoane pretins intelectuale. Nu stiu daca am sa pot rezista sa vad toata emisiunea. Inteleg gestul postului, dar nu pot suporta sa aud aceleasi fraze „editate” de PDL, spuse altfel.
    2. Exista un exemplu in Europa. Dar se pare ca MRU nu-i prea convine sa faca referire la el, sa si-l aduca aminte. Eltan la numit pe Putin prim ministru al Rusiei, din functia de sef al serviciilor secrete ruse, el fiind de profesie agent al acestor servicii, ca si MRU, de altfel. Dar nu prea era convenabila aceasta aducere aminte, asa ca a fentat raspunsul.
    3. Cat despre antiantenisti, se straduiesc si ei, sa-i bage ciumatii portocalii in seama, poate mai prind si ei vreun oscior, o gheruta, ceva acolo. Daca cumva nu iau deja simbrie pentru asa ceva. Bine ca se mai uita si basistii pe Antena 3, sa-i patrunda pana la rarunchi criticile, pe bune, aduse puterii si mai ales dezvaluirile nelegiuirilor pe care le fac. Mai capata asa ceva teama, ca pana la urma tot vor da socoteala pentru dezastrul produs romanilor. Asta nu inseamna ca se vor opri din furat, dar macar cu vreo insomnie tot se aleg.
  • Max Max
    Subtirimea slujbasilor de la Intact ii dau o speranta lui Base, aproape ca l-au readus in joc. Faza cu Boc... beton. Am vazut la un moment dat o emisiune cu Ciutacu... inca rad. Credea ca i-a prins pe toti :). Gadea si-a aratat si el limitele cu MRU (intentionat sau nu), incep sa-i banuiesc de blat cu PDL-u'.
  • Max Max
    TVR ar trebui sa-si coordoneze promo-urile cu meciurile, daca era pe Pro ar fi rupt concurenta pe genunchi. TVR e de stat, pur si simplu nu se pricepe la asta si nici nu cred ca ii intereseaza foarte tare nivelul audientei.
  • mariana mariana
    gidea un rasuflat si gornistul lui felix turnatoru. L-a facut "praf" pe gidea la cultura,intelicghenta, si morala. gidea ramine propagandistul de serviiu a celui mai mare turnator felix.
  • Alex.D Alex.D
    N-ai inteles nimic.

Trimite un comentariu

sus