Skip to main content

EXCLUSIV. Mircea Radu se întoarce la pupitrul ştirilor. Jurnalul TVR, mutat la "7 fără 7"

 

Mutare importantă în grila TVR. Mircea Radu, fostul prezentator al emisiunii ÎnTrecerea Anilor, se întoarce din 15 martie la pupitrul ştirilor. El va prezenta principalul jurnal al TVR 1, care va fi mutat la o altă oră.

Publicitate

Contactat de pagiandemedia.ro, Dan Radu, director de programe şi producţii editoriale al TVR, a confirmat mutarea jurnalului de la ora 20.00 la ora "7 fără 7", dar a dat un răspuns evaziv în legătură cu Mircea Radu.

"Mircea Radu va intra luni în studio pentru readaptare", a declarat Dan Radu pentru paginademedia.ro fără a detalia în ce constă această adaptare. Dan Radu a declarat în schimb că noul jurnal al TVR va intra de pe 15 martie şi va avea un generic nou. Totodată între 19.00 şi 21.00 vor fi programe de informaţii şi analize.

În prezent, principalul jurnal al ştirilor TVR este prezentat de Mihai Constantin.

Până la ora redactării articolului, Mircea Radu nu a putut fi contactat.

Mircea Radu şi-a început cariera în TV în anii '90, ca prezentator al ştirilor TVR. A plecat din TVR în urmă cu mai bine de zece ani, pentru a prezenta emisiunea Din dragoste, produsă de regretatul Valeriu Lazarov. În primăvara lui 2009, emisiunea Din Dragoste a fost scoasă din grila Antenei 1. În 2010, Mircea Radu a revenit la TVR pentru a realiza emisiunea ÎnTrecerea Anilor. Producţia a fost scoasă din grilă în acest an, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Horea Horea
    Citez:
    "În 2010, Mircea Radu a revenit la TVR pentru a realiza emisiunea ÎnTrecerea Anilor".

    Nu măi domnilor din TVR! Nu pentru asta a venit. A ocupat, prin concurs, un post la MINORITATI. Punct.
  • Miha Miha
    Ce are asta cu știrile , breeeeee!
  • udi alan udi alan
    nu se poate!!! pai am auzit ca CNN ul deja l a ofertat cu 500 de mii euro pe an! sa fie patriotismul de vina?

Trimite un comentariu

sus