Skip to main content

LIVE. Răzvan Exarhu şi noua lui colegă Ramona Dumitrescu, în direct din Studioul Paginademedia. Interviul Lunii

 
LIVE. Răzvan Exarhu şi noua lui colegă Ramona Dumitrescu, în direct din Studioul Paginademedia. Interviul Lunii

Interviul lunii. Cine este noua colegă a lui Răzvan Exarhu, Ramona Dumitrescu? Care vor fi rolurile în Morning Glory, matinalul Rock FM? Cum a ajuns în echipa matinalului?

Publicitate

Răspund la întrebări, în direct din Studioul Paginademedia.ro, exact cei vizaţi. Adică Răzvan Exarhu, realizatorul Morning Glory şi Ramona Dumitrescu, noua lui colegă de emisie.

Totul despre Morning Glory în noua formulă, în care Ramona Dumitrescu va fi alături de Răzvan Exarhu, vom discuta luni, la interviu.

Câteva informaţii de context: 

Ramona Dumitrescu, noua colegă a lui Exarhu, a fost până de curând realizatoare la postul de radio Virgin Radio. Ramona nu este pentru prima dată la un microfon de matinal. A prezentat în trecut Dimineaţa Blană (la Pro FM), dar şi matinalul Smart FM, alături Vlad Craioveanu (la Smart FM).

Şi-a dorit de ani buni să lucreze cu Exarhu. De ce? Va răspunde în interviu.

"Un matinal fără o voce de femeie e ca Morning fără Glory", spune Exarhu despre mutare. Cum vede el noul Morning Glory, discutăm în direct din Studioul Paginademedia.

Mai multe detalii despre CV-ul Ramonei, aici: EXCLUSIV. Răzvan Exarhu va avea o colegă nouă la matinalul Rock FM Morning Glory. Vine o fostă realizatoare Virgin Radio

Interviul Lunii este un proiect Paginademedia.ro susţinut de Banca Transilvania.

VIDEO. Răzvan Exarhu şi Ramona Dumitrescu, în dialog cu Petrişor Obae

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus