Skip to main content

VIDEO. Flavia de la Neatza: “Eu şi în timpul emisiunii, timp de şase ani, eram tot un personaj. Nu eram eu în totalitate”. Cum a trecut de la personajul TV la rolul din musicalul Chicago

 
VIDEO. Flavia de la Neatza: “Eu şi în timpul emisiunii, timp de şase ani, eram tot un personaj. Nu eram eu în totalitate”. Cum a trecut de la personajul TV la rolul din musicalul Chicago

VIDEO. “Eu şi în timpul emisiunii, timp de şase ani, eram tot un personaj", spune Flavia Mihăşan, adică Flavia de la Neatza cu Răzvan şi Dani. "Când m-am întors (după concediul de maternitate) n-a mai fost la fel, parcă nu mi se mai potrivea", continuă ea.

Publicitate

Flavia de la Neatza, despre rolul din emisiunea de pe Antena 1 şi rolul din Chicago, celebrul musical în care coregrafa joacă.

Flavia Mihăşan, la Interviurile Paginademedia:

Ce diferenţă e între TV şi scenă?

Flavia Mihăşan: 

"Cred că e o diferenţă de perspectivă. Trebuie să înţelegi foarte bine personajul acolo, pe scenă. Deşi vorbim tot despre un personaj, pentru că eu, şi în timpul emisiunii, mă refer la cei şase ani, eram tot un personaj. Adică era o parte din mine care se juca acolo, nu eram eu în totalitate.

Dar aici vorbim de un act artistic real, cu muncă multă în spate, cu gând şi atenţie foarte mare pe ce faci, pe când în TV mi se pare mai mai uşor de abordat, nu ştiu, mai simplu."

Cum şi-a contruit rolul de la Neatza?

"A venit foarte mare parte din rol la şi din mine, dar cumva a fost construit şi de reacţia pe care o avea publicul la ce voiam eu să propun. Dacă vedeam merge ceva, atunci păstram.

După ce am plecat, mă rog, cu scuza cea mai frumoasă (era însărcinată n. red), şi apoi, reîntorcându-mă, n-am mai fost la fel. Pentru că eu nu mai sunt aceea şi n-am mai avut de ce să mă agăţ ca personaj, că nu mi se mai potrivea. Simţeam că nu mai e acelaşi lucru.

Fiind mamă acuma, nu ştiu, văd lucrurile un pic diferit şi parcă nu mă mai propun aşa, pentru că nu mai e cazul."

Viitorul? Televiziunea rămâne în prim plan:

"Ce ştiu sigur este că îmi place să fac televiziune. Divertisment, asta este ceea ce cred că mi se potriveşte."

Citeşte şi: VIDEO. Musicalul Chicago, în România. Cum au ajuns să joace Flavia de la Neatza şi actriţa Ana Creţu

Citeşte şi: Interviul integral cu Flavia Mihăşan şi Ana Creţu, aici

VIDEO. Flavia Mihăşan, despre rolul televiziune şi rolul din musicalul Chicago

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus