Skip to main content

Contabilitatea, resursele umane şi logistica Realitatea TV, la firmele lui Maricel Păcuraru

 

Publicitate

Comitetul Creditorilor de la Realitatea Media se întruneşte luni pentru a stabili firmele către care vor fi externalizate serviciile de resurse umane sau de contabilitate. Astfel, Trust Consult SRL va asigura servicii  financiar contabile, Prestige Media SRL se va ocupa de servicii de personal şi salarizare, de administrare şi consultanţă de resurse umane, iar PHG International Security de serviciile de logistică

Toate cele trei firme propuse sunt în sfera de interese a Danielei Ionescu, preşedintele Comitetului Creditorilor şi şef la GMG Media Box, şi cea care a trimis angajaţilor Realitatea comunicarea despre care puteţi citi AICI. Astfel, PHG este deţinută în întregime de Daniela Ionescu. Celelalte două firme au în acţionariat familia lui Maricel Păcuraru, soţul Danielei Ionescu.

Ordinea de zi a întrunirii creditorilor de luni, 3 septembrie:

1. Supunerea aprobării comitetului creditorilor încheierea de contracte de servicii financiar contabile cu Trust Consult SRL, servicii de personal şi salarizare, servicii de administrare şi consultanţă de resurse umane cu Prestige Media SRL şi servicii de logistică cu PHG International Security. 

2. Analiza creanţelor E-Boutique KFT şi GMG Media Box. 

3. Analiza contractelor colaboratorilor Realitatea Media.

Cum arată acţionariatul celor trei companii:

  • Trust Consult SRL din Galaţi (firma care ar trebui să asigure servicii financiar contabile) - este o firmă al cărei obiect principal de activitate sunt contabilitatea şi auditul financiar. Acţionarii firmei sunt Păcuraru Sorin-Cosmin (40%), în vârstă de 26 de ani, şi de Costin Arghir (60%), care are 82 de ani. 
  • Prestige Media SRL din Galaţi (firma care asigură serviciile de personal şi salarizare, servicii de administrare şi consultanţă de resurse umane). Firma are, potrivit Registrului Comerţului, principalul obiect de activitate activităţi ale agenţiilor de publicitate. Prestige Media este deţinută în proporţie de 100% de Păcuraru Alexandra Beatrice, în vârstă de 25 de ani.
  • PHG International Security din Bucureşti (compania care se ocupă de serviciile de logistică). Firma are principalul obiect de activitate „activităţi de protecţie şi gardă”. Firma este deţinută în întregime de Ionescu Daniela - Madi.

 "Este o mişcare în care am ţinut cont de două criterii: 1. să scădem costurile şi era greu să facem acest lucru cu firme care nu sunt în vecinătatea noastră de afaceri şi 2. să evităm să mai lucrăm în plan administrativ cu angajaţi care au fost implicaţi fie în devalizarea patrimoniului Realitatea Media (transferul brandului către o firmă cu acţionari anonimi din Marea Britanie) fie în operaţiunea de destructurare a companiei (transferul inconştient a peste 170 de angajaţi către o companie care nu are niciun fel de contract cu Realitatea Media)", a declarat pentru Paginademedia.ro Cozmin Guşă, acţionar al GMG.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • angajat angajat
    Mai Ellie draqa, pe mine nu ma sunat boardul si chiar tu personal sa vin sa imi dau demisia de pe realitatea media si sa semnez cu firma fantoma. Asa ca pazesteti bine dantura ca eu s ar putea sa te caut putin la ea, defapt daca magandesc bine te caut 100%.
  • Boicot Boicot
    De ce nu mergi in justitie cu tot ceea ce stii? Sau deja ai facut-o?
  • eu eu
    PENAL
  • eu eu
    Bravo Vocea justitiei,...le cam tzatzaie curul ,curul ala pe care scrie :PENAL
  • vocea justitiei vocea justitiei
    Contabilitatea, Resursele Umane si Logistica au contribuit la operatiunile respective??!! Este suficient un minim simt logic ca sa-ti dai seama ca, prin natura atributiilor lor, aceste departamente nu aveau cum sa fie implicate in asa ceva...
    Mult mai important insa, dl. gusa sau mai curand dana secretara ar trebui sa fie atent (a) ca aceasta externalizare catre firmele familiei Pacuraru reprezinta o favorizare a unui creditor, operatiune pe cat se poate de penala...
    In ceea ce priveste instrainarea marcilor, contractul avea adiacent si un contract de licentiere care permite utilizarea in continuare a brandurilor de catre Realitatea iar, in plus, exista oricum posibilitatea rascumpararii oricand a marcilor intr-un interval de 5 ani de la incheierea contractului, la un pret nu cu mult mai mare decat cel de instrainare... ceea ce s-a urmarit de fapt prin acest contract a fost asigurarea resurselor financiare necesare continuarii activitatii societatii, pentru ca in ultimele luni angajatii Realitatea din acesti bani au fost platiti!!!
    By the way, dl. contabil de 82 de ani este cel care, din cauza sau datorita varstei, depinde din ce perspectiva privesti, cu ignorarea consecintelor penale, a produs un raport de expertiza contabila FALS pe care GMG isi bazeaza cresterea creantei de la 11 milioane de lei(suma reala si acceptata) la aproximativ 120 de milioane de lei...totul pentru a dobandi controlul si asupra ultimului organ din procedura insolventei pe care nu-l stapaneau, Adunarea Creditorilor...
  • Ellie Ellie
    1.Asa-zisa devalizare, daca a avut loc, a fost instrumentata de catre board, nu de catre angajatii din departamentele respective, care au executat ce le-au spus sefii lor 2. Destructurarea respectiva a fost gandita tot de board, iar salariatii au pus in aplicare deciziile acestora; pentru ce trebuie sa va purtati execrabil cu niste palmasi pana la urma, care nu au facut altceva decat sa execute decizii de management?????

Trimite un comentariu

sus