Skip to main content

Cristi Burci şi Dinu Patriciu au semnat aseară tranzacţia pentru Adevărul. Urmează Consiliul Concurenţei

 

Publicitate

Tranzacţia pentru vânzarea Adevărul Holding a fost parafată aseară. Dinu Patriciu şi Cristi Burci au semnat ieri acordul, în jurul orelor 19.30-20.00.

Adevărul Holding a fost preluat prin firma Premium News (compania care urmează să lanseze un proiect online, coordonat de Răzvan Ionescu, fost director editorial Adevărul). Premium News estre deţinută, în mod egal, de către Nora Marcovici (CEO al grupului Graffiti BBDO) şi Diana Toboşaru (COO la acelaşi grup, unde şi Burci este acţionar).

Contactat de Paginademedia.ro, Cristi Burci a confirmat informaţia:

"Urmează înregistrarea la Registrul Comerţului şi apoi avizul de la Consiliul Concurenţei. Este o perioadă în care vom evalua firma, pentru a vedea direcţia către care ne îndreptăm", a declarat Burci pentru Paginademedia.ro.

Vor fi schimbări în management:

"Până la avizul de la Consiliul Concurenţei, nu putem contribui în nicio structură de management, pentru că nu avem calitatea oficială. Nu vom face nicio acţiune care să prejudicieze avizul Consiliul Concurenţei," a adăugat Burci.

Finalizarea tranzacţiei Patriciu – Burci vine după trei săptămâni de discuţii intense. Acordul de principiu între cei doi oameni de afaceri a fost semnat pe 5 septembrie, la ora trei fără zece, dimineaţa.

Citiţi primul interviu acordat de Cristi Burci după semnarea acordului de principiu, pe Paginademedia.roAICI. Povestea negocieirlor, încheiate cu acordul din noapte, pe Paginademedia.roAICI.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cata cata
    Adrian, tu vorbesti despre Burci de acum 15 ani. Acum Adevarul va fi condus de Razva Ionescu - Ada Teslaru (cea care i l-a si bagat pe gat!) & comp. Oameni care in viata lor nu au muncit (efectiv, sa scrie ceva, sa faca o documentare) nici macar o ora, dar au avut peste tot posturi de sefi sau "consultanti" pe bani multi....Intotdeauna s-au catarat pe munca altora, de care si-au batut joc intr-un final. Asa ca este o mare diferenta intre Cristi Burci omul care munceste si acum 14 ore pe zi si camarila de sugatori de care s-a inconjurat si care stau deja la coada sa puna mana pe ceva banuti frumosi dintr-un job de sef la acest proiect! Cat despre faptul ca statea de vorba cu tot omul, asa o fi, dar pun pariu ca in ultimii 5 ani n-a mai ajuns nici un om de rand sa sparga zidul atarantorilor din jurul lui.......
  • adrian adrian
    Burci nu e un personaj usor de pacalit. In nici un caz nu este omul care sa-l pacaleasca genul de manager smecher pe bani multi. Omul are nas la ceea ce inseamna media, la omul de media, la managerul ce face un smen, etc. Nu o sa ofere niciodata lefuri spectaculoase la populatia muncitoare dar nimeni nu a murit de foame in "domnia" lui. Viata era relaxata in Prima tv cand era el boss. Cand era de munca era de munca, cand era de frecat menta se freca menta. In vremea in care Prima TV facea Big Brother, Vrei sa fi milionar, Banc Show, Cronica the first editions, Cristian Burci tinea fraiele televiziunii si nu era rau. Facea rating din subsolul de la politehnica, din halele friguroase din Semanatoarea. Nu a fost niciodata No.1 dar a stiut sa fie "pe plus". E omul care asculta si pe manageri dar si "pulimea" asa ca nu prea poate fi dus de nas. Deciziile lui sunt uneori surprinzatoare. Sincer, vad acum un viitor la Adevarul. Nu pot sa stiu ce va face acolo dar un lucru este sigur. Cristan Burci nu prea trage lozuri necastigatoare.
  • Un sclav Un sclav
    Din pacate, oameni de teapa lui Imre, Cartianu, Ionescu, Stancu si Orcan ne-au mancat tineretea si sanatatea. Niste looseri imbuibati intr-un cerc inchis.
  • tare tare
    Pai......DA! Este un taran cu Ferrari. Cat despre calitatea de ambasador al prostiei se poate confirma acest fapt. Cu gurita lui a spus ca a esuat. Noi putem doar completa ca a esuat de fiecare data cand era vorba de construit, realizat ceva ce putea ramane in spatele lui. Pe unde calca asta cu echipa se usuca si pamantul! Ca sa scurtam. Este CONFIRMAT CA AMBASADOR AL IMBECILITATI! Toate "realizarile" il califica pe locul I.
    Ce va rog este sa nu uitati in tot vartejul acesta peste care se asterne o liniste suspecta fata de bonurile de masa. NU UITATI ca si acelea sunt veniturile, drepturile voastre pe care nu au voie sa le retina abuziv! Daca ati uitat, ar fi bine sa va aduceti aminte - LA LUPTA! Nu o sa va dea nimeni ceva fara sa faceti un minim efort!
  • petre nu Peter petre nu Peter
    Acest manager de carton pt ceea ce a reusit sa faca din Adevarul, cu putina demnitate ar trebui sa-si schimbe numele nu in Peter(pt cei care nu stiu in cartea de identitate este Petre nu Peter) ci in Bula sau Nastratin.
    In sedintele din biroul lui alb-roz decorat cu orhidee:)) citea managerilor, proverbe si maxime de pe internet:))))))))
    Sa faca acest Bula contemporan performanta este ca si cum ai da unui tzaran Ferrari!
    Cu certitudine poate sa fie declarat ambasadorul prostiei pe pamant.
  • tare tare
    Felicitari! Pentru a va face si mai curiosi va spun ca exista si o inregistrare foarte tare a momentului de acum doi ani si ceva cand jigodia asta de Imre, impreuna cu Andrei Stefan, intra ca niste golani ordinari peste Razvan Corneteanu in birou si-l ameninta la modul "vrei un cap in gura" daca nu faci aia sau ailalta. Pentru ochii lumii se poarta ca niste europeni civilizati, educati si foarte manierati, iar ei sunt de nivelul baietilor de cartier de joasa factura. Ce parere aveti? Tare.... Nu?
  • om din afara redactiei om din afara redactiei
    Ziarele pe print n-au murit nici in tarile mai dezvoltate, unde sunt mai multe computere decat in Ro. Vor fi tiraje mici, dar nu mor,fiindca si piata de publicitate e interesata de print.
    Daca e sa vorbim de ziar de stanga, ala poate fi Jurnalul. Iar pe dreapta, Evz se misca mai bine decat Romania libera si Adevarul, mai ales de cand are o alta conducere. Nu stiu de ce tocmai ziaristii se grabesc sa cante prohodul presei scrise din cauza unor manageri prosti si corupti politic.
  • ludovic gigi ludovic gigi
    Am gasit aici discursul lui imre de saptamana asta catre angajati.....dati si voi mai departe... http://vimeo.com/50862665
  • baiat de gasca baiat de gasca
    euss,
    Ai dreptate, dar nu uita ca societatea imbatraneste si ziarele pe online sunt citite de putini oameni si o majoritate din acestia doar "arunca o privire peste". Inlaturarea printului este fortata in acest moment. In jurul nostru sunt intr-o majoritate confortabila cei ce citesc stirea tiparita. Mai dureaza cativa ani buni pana cand printul o sa devina nerentabil.
  • Robert Robert
    Da, dar mai bine un "Adevarul monden" decat Click.
  • euss euss
    unii tot nu inteleg ca vremurile se schimba. ziarele pe hartie vor fi eliminate. costurile sunt mult prea mari si iar ziarele nu se mai cumpara. pe online mai exista o sansa. in cativa ani vor mai ramane doar ziarele de scandal si cateva reviste; restul online. asta e viitorul.

    sigur ca multi oameni vor avea de suferit. asta e parea cea mai rea....dar omul este adaptabil.. :)
  • Robert Robert
    Eu in locul lui Burci as vinde marcile Click la pachet si as avea suficient spatiu de manevra pentru a evita sistarea editiei print Adevarul (poate apare in doua fascicole, nu detaliez).

    Adevarul si Romania Libera trebuie sa apara in continuare.

    Adevarul era traditional de stanga, iar Romania Libera de dreapta si in regat si dupa "90.
  • baiat de gasca baiat de gasca
    Start ratat! Asa incepe Burci afacerea. Cu o mare minciuna si o nesimtire cat cuprinde. Fraieri sunt cei de la Ringier ca nu “inunda” piata. Burcisti nu o sa mai fie in stare sa recupereze in veci. Se amagesc ca o sa faca fata. Publicitatea este varza. Toate revistele au sucombat si nu apar pe piata iar ziarele au tiraje de tot rasul. Iei se pregatesc de online. Ha! Dar nu spun ca se pregatesc de fapt de campania electorala pe banii angajatilor care sunt fortati sa imprumute compania cu salariul din septembrie cu o asa zisa promisiunea contractuala de restituire peste 18 luni. Cine crede ca va vedea acesti bani inapoi inseamna ca este cretin de-a binelea, sau ca sa nu fiu rau, un credul iremediabil. Stiti vorba aceea, “si cu banii luati si f**** in c**”. Fericiti sunt urmasii lui Imre, care din salariile generoase pot renunta fara griji la 15 sau 25%. Mister Burci iti prevad zile glorioase!
  • Salem Salem
    Dar cu Media Point-ul ce se intampla?
  • dupaeipotopul dupaeipotopul
    Deci... noutati marca Cristi Burci, noul proprietar al Adevarul Holding

    1. scaderi salariale
    - salariile sub 1000 lei nu sufera modificari
    - 15% ptr salarii intre 1000 de lei (sau echivalent in euro) si 1000 euro
    - 25% ptr salarii intre 1000 si 3000 euro
    - 30% ptr salarii intre 3000 si 5000 euro
    - 35% ptr salarii mai mari de 5000 euro
    Curs valutar ptr calcul salarii: 4 lei/euro
    2. Amanarea platii salariului aferent luni Septembrie ptr o perioada de maxim 18 luni

    Comentarii?

Trimite un comentariu

sus