Skip to main content

VIDEO. Viitorul preşedinte CNA: Resimt o formă de abuz când mă uit la TV

 

Publicitate

“Resimt o formă de abuz când mă uit pe sticlă”. Ce fel de abuz? “Cel puţin emoţional”, a declarat Laura Georgescu la scurt timp după ce membrii CNA au votat ca ea să fie viitorul preşedinte al forului audiovizual.

Ce spune Laura Georgescu despre piaţa audiovizuală?

“Resimt acut redefinirea termenului de interes general. Noţiunea de interes public s-a diluat foarte tare. Nu cred că viaţa mea privată este de interes public”, a spus ea, adăugând că tema va fi supusă unei dezbateri publice.

Cât despre proiectul de conducere al CNA:

“Proiectul meu de management al CNA va fi trimis în studiu către toţi ceilalţi zece colegi şi după cei voi avea observaţiile lor şi va fi votat îl voi prezenta public. Îmi doresc tare mult să avem şi campanii publice ”.

Laura Corina Georgescu a fost votată astăzi de membrii CNA pentru a conduce forul, urmând ca propunerea să fie validată de Parlament, după cum Paginademedia.ro a scris aici. Vicepreşedinte interimar a fost ales Răsvan Popescu, fostul preşedinte al forului.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andrei Andrei
    Persoanele „SPECIALE”, de multe ori nu iau masuri. La fel s-a intamplat si cu „Opera de Arta”, expusa pe treptele MUZEULUI DE ISTORIE AL ROMANIEI, nu intamplator.
  • poij poij
    din pacate mi-o aduc aminte de pe vremea cand era la Tatulici... vai si-amar.
  • frc frc
    tanti asta zice ca ia taurul mafiei tv de coarne? vai de capul nostru!
  • matei_a matei_a
    se simte abuzata emotional de "sticla". superb!
  • adrino adrino
    mda. nu stiu cine e cucoana, dar nu mi-a placut cat s-a strambat la camera. toti porii ei genereaza un aer pseudo- intelectual care tipa: sunt o "aceasta"! nu mi-a placut nici ce a zis. i s-au pus intrebari concrete. am primit raspunsuri generale. parerea mea.
  • mircea badea mircea badea
    Nu te mai uita.
  • mad79 mad79
    daca o veti avea invitata pe ,presedinta CNA-ului,intr-o emisiune in studioul vostru,in cadrul emisiunilor paginademedia live,as dori sa o intrebati,daca CNA,nu ar putea sa ia masuri si impotriva furnizorilor de cablu,ca abonatii sa fie si ei protejati de abuzurile lor,mai ales cand se indeplinesc conditiile de monopol pentru o anumita regiune al acestora(vezi cazul Discovery,Pro tv,poate Eurosport sau altele in viitor)!

Trimite un comentariu

sus