Skip to main content

VIDEO. Laura Georgescu, propusă președinte CNA. Răsvan Popescu, vicepreședinte interimar

 
VIDEO. Laura Georgescu, propusă președinte CNA. Răsvan Popescu, vicepreședinte interimar
laura georgescu

Publicitate

Laura Corina Georgescu a fost votată astăzi de membrii CNA pentru a conduce forul, urmând ca propunerea lor să fie validată de Parlament. Din cei zece membri prezenți la ședință, nouă au votat-o pe Georgescu. Al unsprezecelea membru CNA, Christian Mititelu, nu a fost în sală, el aflându-se la Londra.

Întrucât pentru poziția de vicepreședinte nu a fost întrunit numărul de voturi, Consiliul l-a numit pe Răsvan Popescu ca vicepreședinte interimar.

Din informațiile paginademedia.ro, Laura Georgescu, numită în CNA la propunerea Guvernului, a fost singura candidatură pentru șefia Consiliului.

 

Pentru funcția de vicepreședinte al Consiliului au candidat Răsvan Popescu și Lorand Turoș.

Răsvan Popescu despre propunerea noului Președinte

Pe 20 decembrie, structura CNA s-a modificat. Șase dintre membrii CNA și-au încheiat mandatele: Răsvan Popescu, Ioan Onisei, Lorand Turoș, Constantin Duțu, Mircea Deacă și Gelu Trandafir. Doi dintre aceștia - Răsvan Popescu și Lorand Turoș - au fost reconfirmați pentru încă un mandat de șase ani.

Noutățile acestui consiliu sunt  Vasile Buda, Maria Gubernat, Florin Gabrea şi Laura Georgescu. 

Cine sunt Laura Georgescu, Florin Gabrea și Vasile Buda

Potrivit Laurei Georgescu, citată de Mediafax la sfârșitul lunii octombrie, din 1992 până în 2003, ea a pus, alături de Felicia Meleşcanu, bazele TVR Internaţional, precizând, că a colaborat cu Florin Călinescu la emisiunea "Chestiunea zilei". Ea a intrat în CNA la propunerea Guvernului și a fost validată în această toamnă de Parlament.

Laura Georgescu: "Din 2003, am trecut de cealaltă parte a baricadei, am intrat pe comunicare şi relaţii mass-media în administraţia publică centrală şi, timp de zece ani, la Guvernul României am făcut comunicare cu Oficiul European de Luptă Antifraudă de la Bruxelles, am realizat foarte multe transmisiuni în direct pe Comunicare, pe Fonduri Europene", a spus ea, precizând că speră să poate aduce un punct de echilibru în CNA.

Vezi aici CV-ul complet al Laurei Georgescu.

Florin Gabrea este absolvent al Institutului de Arhitectură Ion Mincu. A fost scenograf pentru mai multe filme și scurtmetraje, printre care unele regizate de către fratele său, Radu Gabrea: Mănușile roșii, Călătoria lui Gruber și Cocoșul decapitat.

Vasile Buda a fost deputat în comisia de Educație, mandatul său încheindu-se în această toamnă. Înainte a fost inspector şcolar general în judeţul Satu Mare.

Președinții CNA

Consiliul Național al Audiovizualului a fost înființat în 1992 și a avut în această perioadă cinci președinți.

  • Răsvan Popescu - 2007 - 2012
  • Ralu Filip - 2002 - 2007
  • Șerban Madgearu - 2000 - 2002
  • Mircea Sorin Moldovan - 1996 - 2000
  • Titus Raveica - 1992 - 1996
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Pacat de x factor ca e difuzat pe A1, daca vocea era pe Antena si X Factor pe Pro cifrele erau invers. La finala Vocea a parut o susa lejera si un karaoke cu pretentii. X Factor a arata fabulos la finala. Ca in Uk

Trimite un comentariu