Skip to main content

Antena 1, scrisoare deschisă către Avon după scoaterea reclamelor de la Acces Direct

 

sorin-alexandrescu-2
Sorin Alexandrescu, CEO Antena Group

Publicitate

Paginademedia.ro publică fără alte comentarii punctul de vedere al Antenei 1 în legătură cu retragerea reclamelor Avon de la emisiunea Acces Direct.

Domnului Răzvan Diraţian, director general

„Am constatat faptul că Avon, compania dumneavoastră, a luat decizia de a afecta relaţia comercială dintre companiile noastre prin intermediul declaraţiilor de presă, aşa cum acestea sunt prezentate în spaţiul online încă din data de 6.02.2013.

Considerăm că decizia, aşa cum aceasta a fost emisă în spaţiul public, nu face decât să dea curs şi să vă implice direct într-o acţiune de manipulare mediatică, promovată de  o persoană care are interese personale, acţionând cu rea credinţă împotriva companiei noastre.

Constatăm că aţi dat curs acestui demers într-o manieră neconformă cu principiile elementare de business, în contradicţie totală cu modul în care Antena Group a derulat relaţiile comerciale cu dumneavoastră, cu toate că reprezentaţi doar 0,003% din cifra noastră de afaceri.

Maniera în care v-aţi exprimat şi felul subiectiv în care v-aţi coordonat deciziile nu are decât un singur efect, acela de a afecta vizibilitatea produselor dumneavoastră faţă de publicul ţintă vizat. Acest efect este cu atât mai puternic cu cât decizia dumneavoastră a fost influenţată de acţiuni de presă manipulative, fără a fi întemeiată pe pe studii sau cercetări care să releve impactul conţinutului emisiunii Acces Direct asupra comportamentului de consum al clienţilor.”

Sorin Alexandrescu

CEO Antena Group

Totodată, postul de televiziune a anunţat că va da Paginademedia.ro în judecată. Detalii AICI.

Paginademedia.ro îşi reafirmă poziţia că articolele despre cazul Acces Direct au fost de bună credinţă şi au avut ca unic scop informarea corectă a publicului fără alte interese decât cel public.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Maria Maria
    felicitari companiei Avon pentrua decizia luata!
  • Cornel Cornel
    Şi la categoria cel mai stupid CEO... câştigă detaşat : Sorin Alexandrescu :)))
    Auzi: ''cu toate că reprezentați doar 0,003% din cifra noastră de afaceri''
    - Adică eu dacă cumpăr o pâine care costă doar 1 RON poate să fie şi mucegăită
    fiindcă ce plătesc eu nu reprezintă mare lucru faţă de cifra de afaceri a fabricii?
    - Apropo, unde ai auzit tu mă, businessman-ul lu' peşte... că se dau date confidenţiale dintr-un contract în derulare? Dacă clienţii sunt trataţi în stilul ăsta ar trebui ca Antena să te concedieze instant şi să te acţioneze în istanţă pentru grave prejudicii... Mă, ce termeni sunt ăştia, ce este cu agresivitatea asta? Voi ar trebui, imbecililor, să vă turnaţi cenuşă în cap şi să vă daţi demisiile... nu este Avon-ul vinovat că voi filmaţi moţul la rahat...
    Auzi:''Felul subiectiv în care v-aţi exprimat...'' mă obiectivule... obiectiv există
    aşa cum există şi sistem de referinţă inerţial... adică doar la nivel pur teoretic.
    Practic tu ''behăi'' cum cântă ciobanul care te plăteşte... şi care, după acest comunicat, nu are s-o mai facă. Eu zic... de mâine ia ziaru' şi caută-ţi de muncă... nu este de tine ''haina'' asta.
  • Prostamol Uno Prostamol Uno
    La conducerea Antenei e acest ins care e cofetar. Cofetar! Adică s-a ocupat cu orice altceva decât televiziunea. Să zicem că asta n-ar fi o problemă, dar omul e prost. Uitați-vă la fața lui, la ochii lui și o să vedeți că e prost. Pur și simplu. Adică nu înțelege decât cu efort un lucru simplu care i se spune. Iar atunci când înțelege și nu îi convine, face scrisori, către Avon de data asta. O scrisoare care jignește un client care aduce bani Antenei 1, post la care ăsta încă e CEO. Vă miră de ce Antena 1 a ajuns un post de mâna a doua? Dar, dacă stau să mă gândesc bine, poate că Voiculescu Camelia merită toate astea și toate cele care încă vor urma...
  • Me Me
    Felicitari Avon
  • Paul Paul
    Esti de nepovestit :)
  • Iannis Karras Iannis Karras
    ANTENA TV @ ALEXANDRESCU sunt borfasi la drumul mare.Eu sunt un intreprinzator cinstit si am fost solicitat SA-MI PREZINT OFERTA PENTRU AMPLASAREA UNOR VENTOMATE.Saptamana trecuta am fost chemat la adimisistrativul ANTENA GROUP si am facut o oferta de nerefuzat.Speriatul de director administrativ, un pustiulica virgin care se uita prin mine, mi-a cerut spaga, sau cum a spus el, chirie necontabilizata,pentru aparatele care urmau sa fie amplasate in excelsiorr, romexpo,intact si grivco.Am intrebat surprins ce inseamna asta si el mi-a spus ca este un fel de garantie ca ofer servicii de calitate.Asta inseamna Antena Gropu, borfasarie la drumul mare.Alexandrescu si-a pus marionete in functii cheie,Sponsori, fugiti de Antena Group!Eu ununl nu vreau sa mai aud de aceasta entitate.Bravo AVON!
  • sorin sorin
    analiza de 2 lei, metgi la culcare fetito !
  • Al Vagino Al Vagino
    My name is Al Vagino and I am a porn movie producer. I read what this Alexandrescu say about Avon ”0,003% turnover” ... That´s incredible! Nowhere in this world is such a practice to reveal confidential dates from a contract. Listen to me billyboy, I have some bad news and a good one for you. The bad news is your boss will be forced to fire you, because Avon will convince him to do it. And the good one - I will hire you! I am gonna put you to lick Ioana Tufaru´s toes at the gentle light of candles made from her ear-wax. And I willl watch the whole scene eating Kandia chocolate...Isn´t it beautiful?...Hahahaha!!!
  • Ileana Lucaciu Ileana Lucaciu
    Refuzul reclamelor Anvon la penibila emisiune de manipulare a publicului "Acces direct",este fireasc, și o astfel de sancțiune în regulă legislativă trebuia însă, să aparțină CNA. Emisiunea este cumplit construită pe o linie de a populariza "Vedete" de carton , persoane fără valoare, fie cu dizibalități, fie fragile psihic pentru ișirea lor dintr-un anonimat luptând ca argument al personalității prin silicoane pentru celebritate. Emisiunea provoacă fetele tinerei generații la opțiuni alarmante pentru viitor. Este un exemplu "clasic" de manipulare, practicat de o moderatoare ce deține calități prin aspect, și chiar prin vocabular, supusă dictatului postului. Păcat de dânsa !
  • Roxana Roxana
    ALEXANDRESCU?Uitati-va la alura si la privirea lui.Cu siguranta nu mai trebuie nimic tradus,ignoranta,imputiciunea sufleteasca,degradarea morala si ura fata de om,se citesc toate in aceasta poza nefericita.Si-a pus si oameni pe tiparul lui in toate posturile cheie din turnul ala impozant si prost administrat.Oamenii de caracter au plecat sau au fost maziliti de acest dinozaur.Ce tupeu caracteristic lui are, ca sa trateze cu sictiri un sponsor!Mai bine s-ar uita in imprimante,sa vada ca nu mai au hartie.ha,ha,ha!
  • Ana Ana
    E o dovada a faptului ca trustul intact isi doreste telespectatori, prosti, needucati, manipulabili!!!
  • bibicu bibicu
    Tot respectul pentru AVON.
  • Adrian Diaconu Adrian Diaconu
    Ce e acces direct? Si cine e simona gherghe? Dar individul asta care scrie scrisori, cine e? Si grupul intact adus in discutie, cu ce se ocupa?
    Hai măi oameni buni, cu poșircă din asta va imbatati voi? Bleah...
  • Foxcrawl Foxcrawl
    aha, doar 0.003% din veniturile trustului, dar se bat serios pt procentajul respectiv. Eu nu stiu de ce insista A3 asa mult pe chestii de manipulare cand de fapt am vazut cu totii emisiunea si paginademedia a relevat exact "as it happened".
  • UnPixelAlbastru UnPixelAlbastru
    Sunt si pe alte posturi emisiuni asemanatoare, dar nu exact la fel.
    Emisiuni in care se cearta Oana Zavoranu cu ma-sa, ma-sa cu Vadim, Vadim cu Gigi, Gigi cu nu stiu mai cine si asa mai departe, sunt la limita acceptabilului.
    Dar emisiuni in care e umilita in mod intentionat o persoana cu anumite probleme sau emisiuni in care e prezentat primul ministru dezbracat filmat cu camera ascunsa ar trebui sanctionate drastic.

Trimite un comentariu

sus