Skip to main content

Antena 1 dă în judecată Paginademedia.ro

 

Acces Direct. Simona Gherghe

Publicitate

Postul Antena 1 a anunţat că va da în judecată Paginademedia.ro.

Comunicatul integral, în continuare:

COMUNICAT

Antena TV Group îl va acţiona în instanţă pe domnul Petrişor Obae, deţinătorul site-ului “Pagina de Media”, având în vedere prejudiciile de imagine şi materiale produse companiei noastre prin acţiunile de defăimare ale postului de televiziune Antena 1 şi a emisiunii Acces Direct.

Considerăm că acţiunile domnului Obae au un caracter de manipulare a opiniei publice şi a clienţilor care au relaţii comerciale cu Antena 1. Situaţia este agravată de atitudinea ostilă şi dezechilibrată pe care domnul Obae a manifestat-o în mod constant de-a lungul timpului faţă de postul nostru, comparativ cu alte televiziuni.

Constatăm că acţiunile de defăimare şi manipulare prin mesajele publicate de domnul Obae au depăşit cu mult limita decenţei şi a opiniei jurnalistice echilibrate, fapt pentru care, în cursul zilei de mâine, domnul Obae va fi acţionat în judecată pentru prejudiciile produse, valoarea acestora depăşind suma de 500.000 EUR.

Antena TV Group nu va tolera niciodată un astfel de comportament faţă de compania noastra şi faţă de clienţii noştri şi vom respinge cu fermitate orice încercare de manipulare pe care o vor promova în spaţiul public persoane sau instituţii ce actionează cu rea credinţă.

Paginademedia.ro îşi reafirmă poziţia că articolele despre cazul Acces Direct au fost de bună credinţă şi au avut ca unic scop informarea corectă a publicului fără alte interese decât cel public.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Mircea Mircea
  DOMNILOR, ANTENISTII SUNT NISTE MIZERABILI CARE EXPLOATEAZA PROSTIA UMANA DAND SENZATIA CA PRIN ACEASTA FAC EDUCATIE SI SUNT BUNI FORMATORI DE OPINIE.
  LATRINELE ASTEA SUSTINUTE DE PENALUL VOICULESCU AR TREBUI INCHISE IN REGIM DE URGENTA PENTERU INCALCAREA MULTOR ARTICOLE DIN LEGEA PENALA SI CEA A AUDIOVIZUALULUI. SPERAM CA ACEST LUCRU SE VA INTAMPLA CAT MAI CURAND SPRE LINISTEA UNEI SOCIETATI CARE DORESTE SA-SI CREASCA FRUMOS SI SANATOS COPIII.
 • Mircea Mircea
  ANTENISTII SUNT NISTE MIZERABILI CARE EXPLOATEAZA PROSTIA UMANA DAND SENZATIA CA PRIN ACEASTA FAC EDUCATIE SI SUNT BUNI FORMATORI DE OPINIE.
  LATRINELE ASTEA SUSTINUTE DE PENALUL VOICULESCU AR TREBUI INCHISE IN REGIM DE URGENTA PENTERU INCALCAREA MULTOR ARTICOLE DIN LEGEA PENALA SI CEA A AUDIOVIZUALULUI. SPEWRAM CA ACEST LUCRU SE VA INTAMPOLA SPRE LINISTEA UNEI SOCIETATI CARE DORESTE SA-SI CREASCA FRUMOS SI SANATOS COPIII.
 • Alin Alin
  Ne0, cred ca ai la bani cat reprezinta al treilea caracter din nick-ul tau! Adica ZERO... Hipsterule eco-anarhist! N-aveti o chifla in stomac si va solidarizati aiurea!
 • nelu nelu
  sa-i ia dracu pe toti antenistii si pe toti telespectatorii antenelor.DEMULT am sters antenele din lista TV!
 • Christian Erwin Christian Erwin
  No?! Ce s-a mai intamplat?Noutati ceva?!
  Voi nu ati inteles de ce vrea antena miscarea asta.Va spun eu...s-au saturat de badea sa se planga de net,asa ca au decis sa ii traga un net mai bun,dar asta costa...cam 500k
 • mariana mariana
  cit tupeu ordinar, dupa ce sunt vinovati de toate. tot el se supara ca vacarul pe sat si da in judecata un ziarist care pe buna dreptate a semnalat.Petisor Obae nu ai nicio vina si te rog nu te lasa intimidat.
 • madi60 madi60
  Cum isi permite trustul Intact sa mai deschida gura avand in vedere ce se petrece la ei acolo. Chiar nu poate nimeni sa le vina de hac (legal vorbind) varanului si intregii lui gasti de lingai ?
  Pana cand va trebui sa mai suportam mizeriile lor ? Personal nu urmaresc nici un post al susnumitului trust. Ma deranjeaza insa chiar si mentionarea emisiunilor, moderatorilor si tematicii schizofrenice pe alte posturi, cand devin prea agresivi.
 • Petrişor Obae Petrişor Obae
  Toate comentariile sunt postate, câtă vreme respectă un set de reguli ale site-ului Paginademedia.ro. Printre acestea: limbajul decent, fără injurii și fără afirmații calomnioase.
 • Popescu Popescu
  Antena 1 te da in judecata Obae si pentru asta nu ne mai postezi comentariile?Le spui derapaje sau le dai conotatii diferite de discutie? Pacat, nu o sa mai citesc pagina ta, caci 3 comentarii nu mi le-ai postat.Cu siguranta nici asta nu va aparea....Bye!
 • Sorin, Braila Sorin, Braila
  Eu am citit pana la expresia manipulare a opiniei publice...(aliniatul al doilea) Deja imi e greata sa citesc mai departe, atat de greata in cat imi vine sa vomit. Pe ei.
 • UnPixelAlbastru UnPixelAlbastru
  Da, audienta se poate face si cu altceva!
  Cel mai bun exemplu e sa te uiti ce programe erau la tv acum 10-15 ani. Te asigur ca nu era nimic asemanator cu Acces direct si Un show pacatos, iar audienta era cel putin la fel de mare.
 • mihai mihai
  Cine vorbeste de decenta,defaimare,manipulare si opinie jurnalistica echilibrata!?!?Tocmai aceste mizerii de antene ce propaga exact ceea ce vor de la altii! Nerusinare si tupeu maxim imprumutat de la patronul lor,tot ce e in tara asta trebuie sa fie al lor,nimeni nu are dreptul sa nu fie de acord cu ei,asta e crezul..Salutam aceasta luare de atitudine a domnului Obae si-l sprijin moral in actiunile sale.
 • Alex Alex
  e primul comentariu care il las pe acest blog desi il citesc de foarte mult, abia astept petrisor sa te vad cu banii in buzunar :) ! respectele mele pentru tine, tu esti singurul blog care aduce tot ce e nou in media iti multumesc pentru chestia asta, numai bine.
 • Scarbette Scarbette
  Pai si limba romana nu se invata tot cu capul ala care "iti merge bine"? Cum de nu iti iese atunci? E limba tarii in care traiesti, deci pune mana si invata sa o vorbesti si sa o scrii corect! Sau, ma rog, probabil ca postul care a stat alaturi de romani din '93 nu pune pret pe asta
 • Costin_el Costin_el
  Pe aici toata lumea e de partea D-lui Obae in schimb Antenele lui voiculescu se bucura de un real succes la capitolul Audienta. Asa-i Romanul. Ma intreb care or fi acei Oameni care chiar cred in antenele astea? Apropo cum ati avut tupeul sa scrieti ceva real despre Varan???

Trimite un comentariu

sus