Skip to main content

Horia Ivanovici pleacă de la DigiSport cu tot cu Fanatik Show

 
horia ivanovici
horia ivanovici

horia ivanovici

Realizatorul emisiunii Fanatik Show, Horia Ivanovici, se desparte de Digi Sport, după patru ani, potrivit unui anunţ făcut chiar de către jurnalist. Astăzi a fost ultima ediţie a Fanatik Show pe care Ivanovici a prezentat-o la Digi Sport.

„Este ultima emisiune la Digi Sport. După patru ani de emisiune, mă despart de echipa de aici. Am hotărât că este mai bine aşa. Avem nişte viziuni oarecum diferite”, a spus Ivanovici în ediţia de astăzi a emisiunii.

Jurnalistul părăseşte Digi Sport cu tot cu emisiunea sa, Fanatik Show. „Ne vom vedea cu Fanatik în altă parte”, a ţinut el să precizeze.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

viewscnt

Comentarii

  • Adi Adi
    Chiar asa escroc era Ivanovici asta? Adica era spaguit si de Paszkany si de Nicu Gheara si de Dragomir si de altii? Si astora de la Digi le-a luat 4 ani ca sa se convinga? Ori sunt prosti ori au impartit ceva!
  • marius marius
    @Insider: pe DigiSport nu sunt reclame, iar audienta nu se inregistreaza.
  • bande bande
    La Dolce nu are nicio sansa pt ca vorbim despre o echipa profesionista coordonata de catre Vlad Enachescu!
  • Outsider Outsider
    Umflatovici a plecat de la DigiSport pentru ca l-a atacat pe Piturca!
    Piturca la randul lui a interzis reporterilor, cameramanilor si postului DigiSport sa mai filmeze si sa transmita pe TV tot ce tine de Nationala Romaniei, conferinte, antrenamente, interviuri etc.
  • ionica ionica
    Nu stiti nimic! Mircea Sandu l-a facut sa plece, fiindca ii tot cerea demisia (desi in trecut erau prieteni, amicitie cimentata de Nicu Gheara). In plus, avea campanie anti-Piti. Miza era sa fie liniste inainte de Ungaria si Turcia (Ivanovici avea contract pina la sfirsitul anului cu emisiunea)! L-au executat copiii pe micul elefant! In plus, facea reclama desantata la fanatik.ro, iar asta nu prea ii convenea baiatului de la Cluj!
  • solomon solomon
    se duce la look tv.
  • cezar prusac cezar prusac
    is tare curios unde se mai duce - otv e inchis, poate din nou la sport.ro sau poate la gsp tv ... ah e posibil sa se duca la dolce dupa samuila (altu care nu stie sa faca emisiune fara ciobanu becali)
  • Adi Adi
    Cum a putut pacali acest individ atata lume atata timp? Problema este ca probabil o va face in continuare.Se vor gasi niste cretini care sa ii dea un microfon.
  • Insider Insider
    Pentru Digi Sport afacerea cu Ivanovici era cel putin ciudata: Fanatik Show era o emisiune pentru care acesta platea spatul de emisie, dar incasa toata publicitatea aferenta care era facuta pe combinatiile lui. Sefii au fost insa nemultumiti ca Ivanovici avea audiente minuscule, producea numai scandaluri si se folosea la greu de imaginile produse de post fara sa dea un sfant pt ele. In fine, nicio paguba ca s-a uschit, sa fie sanatos. Uite-asa se mai curata presa de impostori...
  • alfa alfa
    O daaaaaaaaaa! Da' mult a mai durat....
  • adrian adrian
    In sfarsit! Era si timpu!
  • Miki Miki
    Să nu uităm de modul în care Horia Ivanovici a regizat rănirea lui Andrei Nourescu în război. Să vă povestească foștii lor colegi de redacție. Ivanovici e un șpăgar groazic. Digi ar deveni o televiziune curată dacă i-ar mai exclude pe plagiatorul Andrei Niculescu, Mihai Stoica și descreieratul de Socol. Acum să vedem unde merge Ivanovici.... sper că nu la Dolce, după Samuilă, care s-a metamorfozat peste noapte în jurnalist cu etica updatată !
  • Observator Observator
    Dupa patru ani, s-au prins si cei de la DigiSport ca Horia Ivanovici n-are nicio treaba cu ideea de calitate jurnalistica. Individul e o rusine a presei sportive, ma si mir ca de-a lungul anilor a fost cautionat de nume serioase din bransa, probabil din dorinta acestora de a mai face niste bani in plus. A ramas de pomina mizeria pe care Ivanovici a comis-o prin 2009, cand s-a dat drept un fotbalist de la Steaua care face confesiuni despre cearta dintre antrenorul de atunci, Cristiano Bergodi, si Gigi Becali. S-a inregistrat, apoi si-a modificat vocea, dar a fost atat de stupid incat nu s-a prins ca pe lumea asta exista programe de sintetizare care dau totul in vileag. Dovada, aici: http://www.youtube.com/watch?v=7BsMxicByxw. Intr-o tara normala, intr-o piata media normala, Ivanovici - acuzat pe fata de spagagism de Giovani Becali si de Victor Piturca - era de mult la lada de gunoi a istoriei presei. De altfel, stilul de ciubucar-cartierist al lui Horica, baiat care si-a luat bac-ul pe la 28 de ani si a avut noroc ca pe vremea aia nu erau camere video la examene, nu prea mai cadreaza cu ceea ce vrea DigiSport: calitate jurnalistica.

Trimite un comentariu

sus