Skip to main content

ANUNŢ INTERN. Salariile întârziate de la Realitatea se dau la sfârşitul lunii

 

Sursa foto: Realitatea.net
Sursa foto: Realitatea.net

Publicitate

Angajaţii postului Realitatea TV îşi vor primi salariile la sfârşitul lunii.

Într-un mesaj trimis salariaţilor Realitatea Media, Mura Frânculescu, director executiv, anunţă că, “o situaţie dificilă ne forţează să decalăm plăţile aferente salariilor pe luna septembrie până la data de 30 octombrie.”

Salariile de la Realitatea se dădeau, în mod obişnuit, în ziua de 15 a fiecărei luni.

Mesajul integral:

În urma ultimelor evoluţii publice, întâmpinăm o situaţie dificilă, care ne forţează să decalăm plăţile aferente salariilor pe luna septembrie, până la data de 30 octombrie.

Conducerea postului îşi asumă responsabilitatea pentru a reglementa acest inconvenient pe viitor, astfel încât să se revină la data obişnuită a acordării salariilor.

Vă mulţumim pentru înţelegere

Reamintim că zilele trecute Direcţia Naţională Anticorupţie a decis începerea urmăririi penale a lui Maricel Păcuraru, unul dintre acţionarii Realitatea Media, a soţiei acestuia, Daniela Ionescu, dar şi a mai multor apropiaţi ai lui Elan Schwartzenberg, după cum paginademedia.ro a scris AICI. Dosarul vizează modul în care Realitatea Media a intrat în insolvenţă.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • costi costi
    toti fugitii de la realitatea tv au ajuns unde pot castiga euroi doar daca injura si jignesc seful statului,respectiv la antena 3 si Romania tv
  • cristi s. cristi s.
    Meriti un "like" oricine ai fi! Macar "am murit" cu onoare ca sa zic asa! Daca am avut ceva de spus, am spus, cu buletinul in mana, indiferent de consecinte. Ura!
  • actualsalahor actualsalahor
    Din pacate ai dreptate! Daca ne aducem aminte de anul trecut cand cativa s-au hotarat sa deschida gura ca munceau gratis, si-au luat-o peste bot de la "bloggerul" Bugnar, la vremea aceea investit pentru doua saptamani directoras.
  • Ion Ion
    Antofi era doar pielea....sulii! Nu inseamna ca daca se dadea rotunda, cum dealtfel si ea, fizic cel putin, o baga cineva in seama. Ligea si ea niste blide si brava in mare sefa. Era despot doar pentru alea cu care lucra, in rest a trait norokul vietii ei cu o suta de milioane pe luna pentru alea 10 clase pe care le avea!
  • Dana Secretara Dana Secretara
    Hai. Gata cu palavrageala ieftina. La munca ca acum iau biciul, costumul de piele și cizmele... Am discutat cu patronu și am decis.
    Dacă nu reușim sa facem o manereala sa arătam ca am intrat în reorganizare pana pe 25, am încurcat o. Închidem tot, ca ne iau ăștia jucăria. Dacă nu ne închid pe 25,si mai păstrăm controlu poate mai dam banii. Noi oricum, oamenii noștri i plătim, stați liniștiți. Dacă cozmi și iubi Mari o sa vrea, ne mutam pe licenta aialaltă și gata.
  • ea ea ea ea
    inca e emisie, deci esti unul din multii lasi, fara tupeu ... nu a-i avut tupeu sa boicotezi emisia) ...esti unull din multi cei ce doar se plag in stanga si in dreapta (nemultumit fiind si frustrat) caruia ii este frica sa faca ceva propriu zis, instigand pe altii si asteptand sa rezolve altii pt el situatia ( in cazul in care iese rau, si se da afara sa plece capul si sa meraga mai departe, acceptand situatia multumindu-se ca nu a fost pe lista si fara sa-i sustina pe cei ce au avut de suferit pt ca au luptat pentru o cauza ca a lui - pentru ca sunt fff putini cei cu tupe sa deschida gura si sa faca ceva - vezi fly-istii cand a fost problema cu ams)
  • Titus Titus
    1. Problema e de fond si se va repeta la infinit – victimele sunt lucratorii [nu le spun jurnalistii] din aceste institutii, esti lefegiu la diversi indivizi mai mult sau mai putin dubiosi[dupa mine toti sunt dubiosi] care sustin cauze politice sau economice. Cine mai aduce aminte de deontologie, in foot in gura, asa ceva nu exista in Romania.
    2. Ceea ce se intampla cu Realitatea este un plan bine pus la punct de, sa zicem, forte oculte, era sa-mi scape, servicii : Planul A – insolventa[feedback-ul public a fost negativ] asa ca s-a trecut la Planul B – “justitie”. Tre’ sa fi naiv sau prost sa crezi ca nu se stia de toate aceste lucruri, se stia bineinteles, dar ele trebuiau aruncate pe piata la momentul oportun. Ei, bine momentul a sosit.
    3. Eroarea lui Gusa & co a fost una de interpretare: a crezut ca daca ii forteaza mana lui asta micu, a lu’ Titulescu, asta o sa sara cu banu’. Calculul n-a functionat si consecintele le suporta cei 3-400 de angajati. A ales gresit barca si acum aceasta se scufunda impreuna cu el si cu acolitii lui.
    4. Ce-i mai deranjant pentru lucratorii Realitatii este lipsa de perspectiva. A cui e Realitatea? Cine este actionar? Cine este creditor? Cine va da salariile? etc sunt intrebari la care nu va raspunde nimeni[e mai convenabil asa] iar consecinta este una inevitabila – Realitatea se va dezagrega in cateva saptamani. Sunt atatia bagati: SOV, fiica lui SOV, Elan, Ghita, Dana, Maricel, Cozmin, Borza Petrom service si lista poate continua. Este buna si confuzia la ceva, iar cineva de sus trage sforile si este beneficiarul starii de lucruri in care e bagata Realitatea.
    5. Inca o problema de fond – inexistenta unor sindicate ale jurnalistilor. Cine sa-I sustina pe cei de Realitatea sau pe altii, atunci cand au probleme cu “patronatul”. Multi o sa spuna ca sindicatele exista, hai sa fim seriosi, exista doar formal, in rest D-zeu cu mila. De fapt, dupa ’89 nu s-a format un sindicat puternic al celor din presa, aici o chestie fireasca: cainele de paza al democratiei trebuia tinut in lat si atunci cand aparea de dupa cotet ii aruncai cateo ciozvarta. Haios este faptul ca patrupedul dadea vesel din coada.
    6. A fost si Silviu Manastire bun la ceva, a aratat proportiile faradelegii in Romania. Nu stiu pe ce criterii isi alegea musterii, dar urmarind pastilele sale constati un lucru – furtul este endemic in Romania: toti fura, de la primarul unui sat de 300 de suflete la marile tunuri ale celor de la putere[toti!] protejati de tot felul de interese. Cum canti fals, cum te calca DNA, Parchet, PNA, DIICOT etc, etc. Independenta justitiei, o sintagma tavalita de toti, precum tarfa regimentului. Pana la urma furtul este singurul lucru care functioneaza in Romania, la care participa entuziast mai toti romanii.
    7. Noi suntem oamenii Realitatii – hai sa fim seriosi. Realitatea este alta, mult mai dura, o realitate care-I va lasa pe drumuri pe angajati. Ce este mic, negru si bate la usa?! Viitorul.
    P.S. “- Adevarul nu se confunda întotdeauna cu dreptatea.”, “ – Unde ai citit asta?”, “– În toate cartile bune…” [William Faulkner – Lectia de chimie]
  • Un Clujean Un Clujean
    Vedeta noastra nationala Rares Bogdan se lauda pe blogul lui Liviu Alexa ca Realitatea TV ii plateste, pe langa salariul baban 100 de bilete de avion pe an "ca parte din pachetul salarial". Deci bani ar fi dar numai pentru fraieri nu se gasesc. Iar daca cercetati arhiva Ziua de Cluj veti vedea cum dl Rares, mandria orasului nostru, lauda RMGC-ul dupa ce s-a plimbat pe banii alora in Noua Zeelanda alaturi de alti pomanagii fripturisti care dau lectii pe la tv. Acum injura RMGC-ul si-l pupa-n dos pe Cornel Nistorescu, pe care-l balacarea fara mila in 2010. Pentru Cluj modul cum Rares si Calina Berceanu au facut emisiunile cu dr Mihai Lucan e o rusine, o mizerie. Sa-l prezinti pe Lucan un monument de moralitate cand lumea stie ca e zero la acest capitol e pacat de Dumnezeu. Jurnalism placut dle Rares Bogdan!
  • Gica Contra Gica Contra
    Link-ul corect e asta: http://www.evz.ro/detalii/stiri/rechizitoriu-dna-povestea-lui-maricel-pacuraru-si-a-facut-un-partid-si-a-pacalit-sindica-1062400.html.
    Iar aici gasiti ceva interesant care are legatura cu teapa data de Maricel si Gusa salariatilor de la Realitatea TV: http://www.puterea.ro/dezvaluiri/afacerea_budureasa_tandemul_vintu_luca_usurat_de_15_miliarde_de_euro_de_bin-71930.html
  • C. C.
    cum ar zice inchipuitul patron: Realitatea nu-i a mea, nu-i a voastra, e a urmasilor urmasilor nostri
  • Fane Fane
    din ciclul :"sa ne cunoastem patronul " http://www.evz.ro/detalii/stiri/rechizitoriu-dna-povestea-lui-maricel-pacuraru-si-a-facut-un-partid-si-a-pacalit-sindica-1062400.htm
  • mihai mihai
    alo, pe mihaela antofi n-o mai intreaba nimeni nimic? ce-a facut ea cat a fost la realitatea s-a sters cu buretele? ia s-o cautati domnilor si sa dea cu subsemnatul
  • cucu cucu
    A ramas Bugnar pe care il doare in c*r de audiente si de multe altele.Joaca table in timpul emisiei nu il intereseaza nimic.Critica pe toata lumea dar cand a fost director a facut rahatul praf.
    In rest au ramas multi oameni buni,profesionisti,si poate chiar legati de spiritul de echipa al acestei televiziuni, care nu exista nicaeri.
  • Panait Panait
    Care " oamenii Realității " ? Aia sunt bine mersi. La digi, antene , pro , rtv... Acolo sunt oamenii Realității. Din păcate in realitatea au rămas foarte putini din cei care aveau sloganul " noi facem realitatea " . Majoritatea sunt Gusati sau Murati . La așa oameni, așa audiente.
  • camelia camelia
    Care echipa draga? Ce rost are sa ne mintim singuri haideti fratiolr sa recunoastem suntem cei mai PRAF dintre toate tv de stiri despre ce dreaq vorbim? Sa mai amintesc si de audiente? nu are rost bine ca nu s au inventat audientele cu MINUS ca sgur acolo eram primii.

Trimite un comentariu

sus