Skip to main content

Concursul pentru licenţele Radio Guerrilla nu se va mai ţine, până la lămurirea aspectelor juridice

 
CNA
CNA

CNA

Publicitate

Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis amânarea concursului pentru cele 23 de frecvenţe care au aparţinut Radio Guerrilla, până la lămurirea aspectelor juridice dintre Realitatea Media şi CNA.

Consiliul a luat această decizie după ce Realitatea Media a contestat în instanţă decizia CNA de retragere a licenţelor Guerrilla, în luna septembrie.

Potrivit reprezentantului departamentului juridic, Tribunalul Bucureşti a dat o ordonanţă preşedinţială prin care a suspendat decizia CNA din luna septembrie. „Am încercat să obţinem motivarea acestei hotărâri. Până vineri nu ni s-a dat această hotărâre. Am depus recurs direct la Curtea de Apel, iar luni avem termen. De asemenea, pe rolul Curţii de Apel Bucureşti mai este un dosar prin care Realitatea Media solicită anularea şi suspendarea deciziei 500 (decizia de retragere a licenţelor Guerrilla - n.r.). Dosar care are termen mâine, 20 noiembrie. Această decizie este încă în litigiu şi este greu de apreciat soluţiile celor două instanţe.”, a spus reprezentantul departamentului juridic al CNA.

Întrebat de Monica Gubernat, membru CNA, cât ar însemna o anulare a acestui concurs, reprezentantul departamentului juridic a declarat că cel puţin şase luni.
Viorel Vasile Buda, membru CNA, a declarat că în oricare variantă, concursul nu se poate ţine în aceste moment.

Dumitre Ciobanu, şeful departamentului juridic: Atâta timp cât este încă în litigiu ar fi mai bine să amânăm acest concurs cu privire la frecvenţele Radio Guerrilla.

Narcisa Iorga, membru CNA– Nu mai departe de o săptămână am avut o situaţie similară cu Click FM. Dacă mergem pe ideea de a renunţa deocamdată la concurs, formula există. În cazul Click FM erau două decizii de la Curtea de Apel, iar aici e o decizie a Tribunalului Bucureşti, care nu are nicio competenţă în cazul CNA. Aşa că de ce să anulăm?

Citeşte şi:

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Stefan Stefan
    Bine spus George.
  • George George
    Treaba cu Guerrila e aiurea, au zis ca aveau de gand sa vanda licentele, dar, si altii au vandut si cumparat licente, de ce tocmai cu Guerrilla au avut acum treaba, interes politic sau o exagerare a CNA, daca erau la fel de corecti licenta nationala pentru InfoPro trebuia si ea scoasa la licitatie pentru un post cu format news, talk-show, gen Cadena SER, Cadena Cope din Spania, acum au cale libera pentru Pro FM, cu totul alt format, avem o gramada de posturi cu acelasi format, e aiurea. hai 2, 3 dar deja toate frecventele se ocupa de anumite trusturi, aceeasi muzica, aceleasi glume de prost gust. Daca la licitatiile astea nu castiga posturi cu tematica diversa, fie de sport, religioase, unde e cazul, posturi cu alta muzica, gen Clandestino Fm, atunci n-am facut treaba buna cu tot cu licitatiile astea.
  • marcel marcel
    "decat " ca are dreptate.
  • Gizas Gizas
    "Like" pt. Dexul... :p
  • Dexul Dexul
    "Decât ce...."
    "Nu desface 11 membrii (cu doi "i")..."
    Dar bine ca iti dai cu parerea, stimabile.
    Mai incearca cu gramatica sau suna-ti un prieten.
  • Vladimir Vladimir
    Decât ce va spuneam acu' ceva timp...ce face doamna MONCEA , nu desface 11membrii puși degeaba la CNA.

Trimite un comentariu

sus