Skip to main content

CONFRUNTAREA. MasterChef, de trei ori peste TopChef. Suleyman, Chef peste amândouă

 

masterchef_13

Publicitate

AUDIENŢE. MasterCheful de pe Pro TV s-a duelat în premieră cu TopChef de pe Antena 1. Rezultatul: pe intervalul de intersecţie, emisiunea de pe Pro TV a avut o audienţă de trei ori mai mare decât programul de pe Antena 1. Ambele au fost însă după Suleyman Magnificul.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele de aseară, de pe intervalul în care emisiunile s-au confruntat direct.

NAŢIONAL. MasterChef, difuzat lunea din cauza partidei de azi România – Grecia, a fost urmărit de 1,7 milioane de români pe minut. La TopChef se uitau jumătate de milion de telespectatori.

Topul naţional a fost condus însă de Kanal D, cu o medie de 2,2 milioane de persoane. Pro TV a fost pe locul doi, iar Antena 1 a ocupat poziţia a patra, după Prima TV.

URBAN. La oraşe, MasterChef a fost văzut de 980.000 de telespectatori, în timp ce la TopChef se uitau 327.000 de persoane. Pro TV şi Antena 1 au ocupat locurile 2-3, după Kanal D.

COMERCIAL. Segmentul comercial a fost al Pro TV. Astfel, la MasterChef se uitau, în medie pe minut, 706.000 telespectatori între 18 şi 49 de ani (12,6 rating pe target). Pe locul doi a fost Kanal D, cu 513.000 de persoane.

Pe targetul comercial, TopChef-ul de pe Antena 1 a avut 3,4 rating, adică 193.000 de telespectatori între 18 şi 49 de ani.

Audienţa posturilor TV luni, 18 noiembrie, pe intervalul de intersecţie MasterChef-TopChef, la nivel NAŢIONAL:

NATIONAL Nr. persoane Rtg% Share%
Kanal D 2.200.000 11,6 21,1
Pro TV 1.714.000 9 16,4
Prima TV 714.000 3,8 6,8
Antena 1 506.000 2,7 4,8
Acasa 482.000 2,5 4,6

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV luni, 18 noiembrie, pe intervalul de intersecţie MasterChef-TopChef, în mediul URBAN:

URBAN Nr. persoane Rtg% Share%
Kanal D 1.306.000 12,5 22,5
Pro TV 980.000 9,3 16,9
Antena 1 327.000 3,1 5,6
Antena 3 281.000 2,7 4,8
Acasa 212.000 2 3,6

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Afi Afi
    Vocea și X Factor ce audiențe au avut în weekendul 16-17 noiembrie? (Nu găsesc articolul/articolele.)
  • catalina catalina
    @adi - La stirile KanalD te uiti? Sa vezi acolo cum arata chiar bine, NOT!
  • comercialul comercialul
    Cei mai multi someri sunt tineri. Copii si todllerii cerbani parintilor (25+) si bunicilor (50+) pentru tot ceea ce vad la TV.
    Strict comercial, un segment care incepe de pe la 25 este mult mai credibil.
    Degeaba ai 18 ani daca nu ai dineros in buzunar ca sa cumperi toate prostiile din reclamele TV.

    In rest, toate programele mai sus amintitte sunt junk-uri. Primele doua, a invata gastronomie un popor care are probleme cu apa, sapunul si periuta iar al treilea dovada - foarte clara - ca romanii sunt subiecti perfecti ai Sindromului Stockholm. NU ajunge cate lucruri bune ne-au adus turcii atata vreme, ca tot nu ne ajunge.
  • adi adi
    Ce ma bucur ca a mai aparut o televiziune in tara asta ca sa le arate astora de la Pro si Antena ca nu sunt vesnici! Si Kanal D chiar arata bine!
  • Marius Marius
    Nu judeca inteligenţa unei persoane numai după prejudecăţile tale. Uite eu mă uit şi nu înseamnă că sunt mai inteligent sau mai puţin inteligent decât tine. Am urmărit şi The Tudor's şi să ştii că este la fel de bine realizat sau crezi că dacă se vorbeşte în engleză este din start mai bun decât un serial tuecesc? Încearcă să urmăreşti măcar un epusod, dar fără prejudecăţi.
  • cristi cristi
    Ce audiente au făcut Otomani!!! cu postul lor de rahat.
  • Expertul F.C., Expertul F.C.,
    @paginademedia, De ce nu postati audientele din weekend? Filmul "cei patru fantastici" difuzat de ProTV a sters pe jos cu x factor, pe targetul comercial.
  • adi adi
    Lasa ca e ,,romanesc,,Protv care a dat afara toti romanii din conducere ca sa aduca un lituanian!!
  • Jix Jix
    Chiar nu pot sa inteleg ce vad romanii la Pasalac Tv, ce e asa wow in filmul ala cu turci? Mi se pare o porcarie maxima!
  • Andrei Andrei
    Ne-au invatat turcii cu postul lor otoman !!!!
  • gica gica
    ia aduna audientele proului cu cele ale antenei si ai sa vezi ca bucatarii sunt pe primul loc in preferintele romanilor si nu suleymanu'. chiar si asa, asta nu inseamna ca cei care au ales sa urmareasca bucatarii ar fi mai inteligenti decat aceia care au stat pe kanal. evoluati sunt acei romani care prefera sa-si nu-si piarda timpul in fata televizorului.
  • Alin Ache Alin Ache
    S-a saturat lumea de dansatori si bucatari, dar se uita pe telenovele turcesti. Ti se pare ca am evoluat?
  • Yoana Yoana
    pai la ce sa se uite mediocrii daca nu la turcaleti? asa se indobitoceste natiunea
  • maria maria
    pune urban 18-49,adica segmentul comercial. ala conteaza in industria asta. acolo masterchef este lider total. vreau sa stiu de ce nu dati si acest tabel? asta conteaza in piata asta.
  • geo geo
    Din clasamentuul national reiese ca Antena 1 este pe locul 3; in schimb in text se arata ca ”Antena 1 a ocupat poziția a patra, după Prima TV”.

Trimite un comentariu

sus