Skip to main content

Ion Cristoiu renunţă şi la emisiunea de interviuri de la B1 TV

 

Cristoiu-23Ion Cristoiu a anunţat astăzi că pune punct şi emisiunii de interviuri de la postul B1 TV. După ce, vineri, a scris pe Facebook că nu vrea să mai participe la talk-show-urile acestui post, jurnalistul a postat, astăzi, un nou mesaj în care spune că renunţă şi la emisiunea de interviuri pe care o avea la B1 TV.

Publicitate

"Între 18 și 19, la B1 Tv, ultima emisiune a mea (“Interviurile lui Ion Cristoiu” - n.r.) la acest post: un interviu cu Aurelian Pavelescu, președintele PNȚCD", a scris Ion Cristoiu, în urmă cu o oră, pe Facebook .

Jurnalistul avea în fiecare duminică, de la ora 18.00, o emisiune fixă, de o oră, difuzată de B1 TV, sub titlul "Interviurile lui Ion Cristoiu".

CONTEXT. Jurnalistul Ion Cristoiu a spus, vineri, într-o postare pe Facebook că nu vrea să mai participe la talk-show-urile de la postul B1 TV. “Am scris că mă gîndesc a nu mai merge la B1tv – și în dimineața asta (vineri - n.r.), la rece, am decis asta, deocamdată în privința talk-showurilor – cu interviul (o emisiune fixă din grila postului – n.r.) o să mai văd”, scria jurnalistul, vineri, pe Facebook.

Decizia lui Cristoiu vine în contextul unor discuţii aprinse avute joi seară cu Sabin Orcan (fost prim redactor-șef adjunct la Adevărul, în prezent realizator TV – B1 TV), în emisiunea “Sub semnul întrebării”, realizată de Robert Turcescu, la postul B1 TV.

În timpul emisiunii de joi, vizibil iritat de controversa cu ceilalţi invitaţi (Sabin Orcan şi Grigore Cartianu) pe tema celor “300 de hectare de teren” cumpărate de Traian Băsescu pe numele fiicei sale, Cristoiu a afirmat în mai multe rânduri “La Biserica Adorarea lui Traian Băsescu eu nu mai vin. Eu nu mai vin, e clar?”, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Mesajul integral postat de Ion Cristoiu, astăzi, pe Facebook, în continuare:

"Între 18 și 19, la B!Tv, ultima emisiune a mea la acest post: un interviu cu Aurelian Pavelescu, preșdeintele PNȚCD. Mulțumesc pentru părerile dvs. despre situația PNȚCD. Mi-au fost de un real ajutor în tentativa de a vedea ce mai cred românii inteligenți despre viitorul PNȚCD. Să fie însă, oare, atît de trist cum îl schițează comentariile dvs?!"

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu