Skip to main content

După Andrei Gheorghe, şi Robert Turcescu renunţă la premiile APTR

 

Robert-Turcescu-2

Publicitate

Robert Turcescu anunţă că va returna cele două premiile APTR, obţinute în 2004 şi în 2007, pentru cel mai bun talk-show. „Nu am nevoie de niciun fel de recunoaştere din partea unei organizaţii care înţelege să premieze jurnalismul practicat de cei de la Antena 3”, a declarat jurnalistul în emisiunea Sub semnul întrebării, de la B1 TV.

„Pentru că APTR, cum bine zice Andrei Gheorghe, în ultima perioadă a dat premii peste premii acestor „minunaţi" gazetari de la Antena 3 pentru „minunatele" lor isprăvi jurnalistice, cu Gâdea în frunte, ţin să o anunţ pe doamna Lucia Hossu Longin, responsabil de aceste premii APTR, că i le returnez”, a mai adăugat Turcescu.

Andrei Gheorghe a anunţat recent că returnează premiul primit în 1996 de către Asociaţia Profesioniştilor de Televiziune din România pentru că nu vrea să împartă distincţia „cu oameni care murdăresc presa”. „Pentru că tremură carnea pe mine că trebuie să împart acest premiu cu alţi nobelizaţi, cărora APTR-ul le-a recompensat munca şi profesionalismul în situaţii asemănătoare, recte Antena 3. Nici nu ştiu cum să-i numesc. Oamenii aceia", a spus Andrei Gheorghe pentru ziare.com.

Ce a spus Turcescu, pe larg: 

Andrei Gheorghe returnează practic acest premiu al APTR. Am primit şi eu două premii APTR la vremea la care despre Gâdea şi Badea, mă rog, nu se ştia, erau mici. În 2004 am primit premiul pentru cel mai bun talk show, 100% la Realitatea TV şi în 2007 am primit premiu ptr cel mai bun talk show tot pentru 100% la Realitatea TV şi am primit multe alte premii.

Pentru că APTR, cum bine zice Andrei Gheorghe, în ultima perioadă a dat premii peste premii acestor „minunaţi” gazetari de la Antena 3 pentru „minunatele” lor isprăvi jurnalistice, cu Gâdea în frunte, ţin să o anunţ pe doamna Lucia Hossu Longin, responsabil de aceste premii APTR, că i le returnez. Returnez aceste premii APTR pentru că nu vreau să mai am nimic de-a face, nici nu vreau să mi mai aduc aminte vreodată de această instituţie, Asociaţia Profesioniştilor de Televiziune din România care numai profesionişti a scos la lumină în juriu de a dat aceste premii.

Prin urmare, mă alătur demersului lui Andrei Gheorghe, de returnare a premiilor obţinute pentru cel mai bun talk show. Nu am nevoie de niciun fel de recunoaştere din partea unei organizaţii care înţelege să premieze „jurnalismul” practicat de cei de la Antena 3.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Oct Oct
    Foarte bine!!! Nici nu meriti!! Sa fii sanatos cu prostia si ipocrizia dumitale! Prea te crezi destept, nenicule!
  • georgel georgel
    Felicitari! Ceea ce face Badea, Gadea si restul A3 e o mizerie, ei nu sunt jurnalisti. Stim cu totii ce sunt. Aici nu vorbim daca suntem pro sau contra puterii, ci de ce tre sa faca un jurnalist.
  • George George
    Cred ca trebuia sa renunte si la gradul de colonel la fel de repede si "vertrebral". Nu atunci cand a fost prins cu pisica in sac.
  • jones jones
    titlul corect al articolului ar fi fost : "dupa o nulitate, un alt neica nimeni renunta la un premiu APTR"
  • xbs xbs
    prea multa ipocrizie din partea lui Turcescu, sincer.
  • dizident dizident
    esti ipocrit, turcescule
    in timp ce pe gheorghe pot sa-l aplaud pentru gest, fara sa-l banuiesc de ceva, ceea ce faci tu imi provoaca sila.
    mare, mare ipocrit, dom' colonel.

Trimite un comentariu

sus