Skip to main content

Pro TV va difuza Lie to me – Psihologia minciunii. Când începe serialul

 

Sursa foto: imdb.com

Publicitate

Serialul american Lie to me va putea fi văzut pe Pro TV sub titlul – Psihologia minciunii.

Producţia în care Tim Roth interpretează rolul unui specialist în descifrarea limbajului trupului este deja promovată: "în curând pe Pro TV", spune promo-ul.

Ce înseamnă "în curând"? Oficialii Pro TV au menţionat pentru Paginademedia.ro că primul episod va fi difuzat pe 3 februarie. Serialul va fi programat de luni până joi, de la ora 23.05, după Ştirile nopţii.

Pro TV va difuza pentru început primul sezon al serialului, care cuprinde 13 episoade.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cine stie ceva de lie to me? Dezamagita total cand am vazut la ora 23.05 alt serial...csi....vazut si revazut...de ce nu mai se difuzeaza lie to me?
  • @Cristi: de fapt a fost anulat din cauza unor probleme cu drepturile de autor.
  • foarte tare serialul..desi l-am vazut chiar de doua ori..astept cu nerabdare sa-l vad si la tv :D ..in sfarsit ceva bun la tv-ul asta !
  • Felicitari. Un serial foarte bun. Mie personal imi place mai mult decat Mentalistul.
    @vick: trei sezoane are tot serialul, nu au mai fost realizate altele pentru ca era la concurenta cu House MD si produs si de aceiasi televiziune.
  • e ok serialul... l-am vazut deja, adica primele trei sezoane :) gen Cracker, dar mai "condimentat"... e recomandat sa fii bine odihnit inainte de vizionare, altfel e destul de dificil de inteles :) ori plictisitor
  • Ai inceput si tu cu titluri tabloidice, gen: "vezi ce a zis Cutare", "vezi când incepe". Eu înţeleg că e un tertip de atragere a traficului... dar vreau să văd un site de media, nu Libertatea. Un vizitator zilnic.

Trimite un comentariu

sus