Skip to main content

Gazeta de Sud, la a treia încercare de licenţă, cu un nume nou: Alege TV

 

Foto: Paginademedia.ro
Foto: Paginademedia.ro

Publicitate

Societatea Media Sud Europa SA, controlată de Familia Păunescu, se va prezenta mâine pentru a trei oară în faţa CNA pentru a obţine o licenţă TV. După ce variantele GDS TV Craiova şi Gazeta de Sud TV au „dat greş”, societatea vine cu un nou proiect ce poartă numele: Alege TV.

În ambele cazuri Monica Gubernat, membru CNA, a fost cea care a contestat proiectul. Astfel, prima dată Gubernat a propus amânarea acordării unei licenţe deoarece denumirea postului coincidea cu acronimul ONG-ului Grupul pentru Dialog Social. Propunerea ei a primit şapte voturi, singurii membri CNA care s-au opus au fost Valentin Jucan şi Florin Gabrea (detalii AICI).

A doua oară, Media Sud Europa SA s-a prezentat cu o nouă denumire, Gazeta de Sud TV, dar nici de data aceasta membrii CNA nu au fost convinşi. Tot Monica Gubernat i-a întrebat pe reprezentanţii societăţii dacă nu cumva se creează „un monopol" în zonă cu noul post de televiziune, pe lângă publicaţia şi postul de radio pe care compania le are în portofoliu, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Din cei 10 membri prezenţi în şedinţă, cinci au votat „pentru" (Florin Gabrea, Narcisa Iorga, Valentin Jucan, Christian Mititelu şi Răsvan Popescu) şi cinci au fost împotriva acordării unei licenţe audiovizuale: Monica Gubernat, Viorel-Vasile Buda, Laura Georgescu, Cristina Trepcea şi Radu Călin Cristea.

La sfârşitul şedinţei, Narcisa Iorga, membru CNA, a declarat că „s-a votat împotrivă, fără deliberare. Este prima oară când la licenţel audiovizuale nu se fac deliberări."

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Brusc Willis Brusc Willis
    Da, da. Alegeti-ne TV.
  • tudor tudor
    Alege(ri) TV
  • LED LED
    Sa jicnesti atatia oameni denota nesimtire, lipsa de bun simt si de educatie. Dar ce-as putea sa cer de la un om ca tine... Tine minte ca olteni sunt si Petrache Poenaru, Constantin Brancusi, Tudor Vladmirescu, Marin Sorescu, Tudor Arghezi... etc. Cu postarea ta i-ai jicnit si pe ei, tu fiind deocamdata un nimeni. O seara buna .
  • danutu danutu
    am eu o sugestie: olteni proşti tv!

Trimite un comentariu

sus