Skip to main content

Noul serial al Pro TV cu Paul Ipate, difuzat în aceeaşi zi cu Las Fierbinţi

 

Screen Shot 2014-02-01 at 2.49.31 PM"O săptămână nebună", noul serial de comedie produs de echipa Las Fierbinţi va fi difuzat de Pro TV, începând din 13 februarie. Serialul, cu Paul Ipate în rol principal, este programat în aceeaşi zi cu Las Fierbinţi.

Publicitate

Noua producţie de la Pro TV va fi difuzată, în fiecare zi de joi, imediat după serialul Las Fierbinţi, de la ora 21.30.

Serialul Las Fierbinţi, ajuns la sezonul cu numărul cinci, va reîncepe pe 13 februarie şi va fi difuzat de la ora 20.30, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Serialul "O săptămână nebună" a beneficiat si de o campanie atipica pe Facebook, care a născut controverse pe reţelele de socializare. Mai multe detalii despre reacţiile internauţilor găsiţi AICI.

Despre noul serial de comedie

Serialul urmăreste dificultăţile pe care un cuplu tânăr le întâmpină în preajma unui eveniment extrem de important din viata: nunta. Personajele principale sunt Alex Puică (interpretat de Paul Ipate) şi Maria Codrescu (Diana Cavallioti).

Horatiu Malaele, Tora Vasilescu şi Mihai Constantin fac parte din distribuţia "O săptămână nebună"

  • "Horatiu Malaele interpreteaza rolul tatalui Mariei, viitorul socru al lui Alex Puică, in vreme ce Tora Vasilescu este viitoarea soacra, Ileana Stana Ionescu bunica Mariei, Anca Sigartau colega de serviciu a lui Alex, iar Mihai Constantin tatal acestuia.
  • Alex Puică (Paul Ipate) trece prin cea mai grea saptamana din viata lui, pentru ca la finalul acesteia urmeaza sa se casatoreasca cu iubita lui, Maria (Diana Cavallioti), o tipa dintr-o familie buna, cu tatal (Horatiu Malaele) procuror, educat, mama (Tora Vasilescu) o mare doamna, iar bunica bogata (Ileana Stana Ionescu)", potrivit unui comunicat de presă al postului Pro TV.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • adi adi
    curios cum de-a ajuns in rol principal dupa ce fosta s-a cuplat cu ducu ion.
  • Razvan Razvan
    Nu stiu de ce, dar am senzatia ca o sa fie o copie ieftina a serialului The Worst Week of My Life produs de BBC.
  • mile mile
    sper sa fie comedie
  • anonimus anonimus
    In sfarsit cei de la pro fac si ei ceva fara ,,ajutorul" pseudo-vedetelor de la lala bend si au scos la rampa actori de valoare ai scenei romanesti ... pentru asta: jos palaria !

Trimite un comentariu

sus