Skip to main content

Noul serial produs de echipa Las Fierbinți începe cu o campanie discutabilă: Tânărul care voia 100.000 de like-uri să se însoare

 

1780645_615889208448593_2117999006_n

Publicitate

Alex Puică a vrut să strângă 100.000 de like-uri pentru a se căsători cu aleasa inimii. În nicio săptămână el a strâns peste 100.000 de susținători pentru a se căsători cu aleasa inimii. Marea dezvăluire a lui Alex Puică și a iubitei sale s-a făcut în emisiunea La Măruță, dar dezamăgire. Totul s-a dovedit a fi o farsă. Mai exact, a fost vorba de o campanie pentru un nou serial, O săptămână nebună, difuzat din 13 februarie la Pro TV, cu Paul Ipate în rol principal. Filmul a fost produs de echipa Las Fierbinți și îl are pe Horațiu Mălăele, în rol de socru.

Imediat după ce anunțul a fost făcut, au început să curgă și criticile din partea fanilor, astfel că administratorii paginii au închis secțiunea în care se puteau pune comentarii. Apoi au început să curgă și unlike-urile. Astfel că, dacă la momentul anunțului pagina înregistra peste 101.000 de fani, după numărul a început să scadă vertiginos. În nicio oră, numărul fanilor a ajuns la 98.400 de like-uri.

captura alex puica

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Ce truc mizerabil! Tipic trustului Pro. De fapt toată presa se pretează la tot felul de trucuri ieftine pt trafic, mai mare rușinea! ”Asta a făcut x-ulică...”, ”Dă click aici...”, ”Vezi cine...”, etc. Asta se cheamă presă?
  • Se vede cat ma uit eu la Pro tv, daca nici macar nu aveam habar de existenta campaniei asteia, daramite sa mai dau si un like si apoi sa ma declar pacalit ca era vorba de lansarea unui nou serial. Cine a dat, sa fie sanatos... Uite cum se (mai) manipuleaza lumea!
  • Daca te uiti un pic in urma pe facebook-ul lor https://www.facebook.com/osaptamananebuna Paul "Maxim" nu si-a arata fata nici o clipa.Doar cand au strans 100.000 de like-uri si-a arata fata.Lumea il cunoaste pe Paul Ipate si isi dadeau seama ca e vreo campanie.Doar il vezi si pe afisele de pe strada nu numai la TV.
  • Hai sa fim seriosi ca trebuie sa ca sa ai ceva putin dereglat la "corp" daca esti unul care urmareste teveul si nu l-ai vazut pana si in trecere pe Paulica in reclame. Cat de dus cu duhul sa fi ca sa nu iti dai seama ca e vorba despre vreo campanie sau reclama sau CEVA ???
    Repet: Astea in conditiile in care chiar te uiti la tv si DACA esti unul care chiar se uita la TV nu ai mai "discuta" despre "discutabilitatea" campaniei.
    Acum mai sunt si d'astialalti care au sarit gardu' ca "Satan" si top si ei ca maimuta cu fecalele. Usurel bai baieti. Eu inteleg ca sunteti platiti de altii dar TOTUSI...

Trimite un comentariu