Skip to main content

EXCLUSIV. Mihaela Rădulescu, jurat la Românii au talent

 
Mihaela Radulescu
Mihaela Radulescu

Foto: Mediafax Foto
Foto: Mediafax Foto

Publicitate

Nume surpriză pentru noul sezon al show-ului Românii au talent, de pe Pro TV. Noul jurat al emisiunii va fi, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Mihaela Rădulescu.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, discuţiile dintre Mihaela Rădulescu şi producătorii de la Pro TV s-au încheiat deja, iar negocierile au ajuns în faza de semnare a contractului între cele două părţi.

Contactaţi de Paginademedia.ro, oficialii Pro TV nu au comentat informaţia. Până la ora redactării ştirii, Mihaela Rădulescu nu a putut fi contactată.

Juriul Românii au talent îi are până acum, ca juraţi siguri, pe Andi Moisescu şi pe Andra, după ce Mihai Petre a plecat la Antena 1. Un alt nume posibil pentru viitorul sezon este Cabral.

În discuţii foarte avansate cu Pro TV pentru Românii au talent a fost şi Mihai Bendeac. Au eşuat însă în urma unor notificări trimise de Antena 1, post cu care Bendeac, deşi a întrerupt colaborarea după ce a denunţat că i s-au interzis anumite nume, are încă un contract. “Ajunsesem şi la şedinţa foto cu Andra, Andi şi Cabral”, a spus Cabral.

“Le-a fost teamă să nu existe repercusiuni asupra lor. Nu am nimic să le reproşez celor de la Pro TV. Lucrurile evoluaseră mult, erau puse într-o oarecare ordine, ajunsesem să facem şi şedinţele foto cu Andra, Andi Moisescu şi Cabral”, declara Bendeac pentru Paginademedia.ro.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gaetano Gaetano
    Just sit and wait, Alexx !! Al patrulea jurat e Bebe Cotimanis. Show-ul e garantat !!
  • alexx alexx
    la un post in moarte clinica, vedete expirate...
  • Jurevycius Jurevycius
    n are nicio treaba, este o ahtiata dupa bani, zero barat, este in juriu doar pentru imagine, se uita lumea doar sa vada ce zice asta in emisiune, aiurea total, sigur este platita cu 30mii euro pe luna, inca odata suntem obligati sa suportam asemenea specimene, televiziunea nu da 2bani pe parerea oamenilor, "dai ma dracu ca se uita oricum"
  • jaja jaja
    Mda...eu in duelul pro tv-antena 1 tin cu pro tv-ul....dar la faza asta e o greseala uriasa zic eu.
    In primul rand a plecat Mihai Petre,juratul "rau",deci in locul lui ar trebui adus un alt jurat rau nu?
    Nu prea cred ca o sa fie Cabral(daca o sa fie) acela..
    2)Imaginati-va plansetele la persoanele cu povesti mai triste...de parca Andra nu era de ajuns au adus alta femeie care sa ne faca sa schimbam canalul.
    Nu am nimic cu acele persoane cu povesti triste(sincer),dar prea dramatizeaza cateodata juratii si o dau in penibil.
    3)4 jurati.De ce?Eu zic ca 3 ar fi perfect.
    4)Din nou....De Ce Mihaela Radulescu?Chiar nu au gasit pe cineva mai bun?

    Oricum eu nu cred ca o sa ma mai uit la RAT,sau daca ma uit ma uit la numere si cand sa vorbeasca juriul o sa schimb canalul.
    In semifinale-finala deja ajung cat mai putine persoane talentate,unele numere fiind doar de umplutura.
    In finala ajung unele numere de dans doar pentru ca trebuie sa si danseze cineva nu?chiar daca nu au nimic special,de Romanii au talent.Se vede si in audiente,unde preselectiile au cele mai mari rating-uri,ca dupa aceea sa scada pana in finala.
  • ovidiu ovidiu
    talente putine,juriul anost,iar emisinea era o telenvela si pana acum.
  • Valentin Valentin
    Odata cu prezenta acestei individe in emisiune,, rating-ul va cobori vertiginos. Concursul se va transforma intr-o ...telenovela jalnica agreata doar de pensionare si persoane cu o slaba educatie.
  • steven steven
    Numai aici nu intra asta.Ar fi pacat sa se strice aceasta emisiune cu aparitia femeii ”buna la toate”.Sau poate o aduce si pe Andreea Marin ca sa fie show-ul complet!
  • Dan Dan
    Aoleu, nu cred asa ceva =)) De ce ar face Pro TV una ca asta? :-S
  • domnu foto domnu foto
    sigur va fi cabral...vor fi patru jurati.doi barbati si doua femei.
    e o supriza mihaela radulescu..sunt curios ce-o iesi
  • Mihai Mihai
    Nu creeeeed asta da surpriza!!! ❤️

Trimite un comentariu

sus