Skip to main content

EXCLUSIV. Românii au talent continuă cu un nou sezon. Cabral și Bendeac, în cărți pentru show

 

Romanii au talent

Publicitate

EXCLUSIV. Pro TV va avea un nou sezon al show-ului Românii au talent, după cum au declarat pentru Paginademedia.ro oficialii postului de televiziune. Oficialii Pro TV vorbesc despre “crearea unor noi personaje”, fără a da alte detalii.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Pro TV discută cu două vedete pentru Românii au talent: Cabral și Mihai Bendeac.

Ce spun reprezentanții Pro TV, în continuare:

“Românii au talent continuă cu un nou sezon, prezentat de Smiley și Pavel Bartoș”, a declarat în exclusivitate pentru Paginademedia.ro Alina Bratu, Communication Manager Pro TV.

Când încep preselecțiile?

"Programul preselectiilor va fi stabilit după încheierea preselecțiilor actuale pentru MasterChef și Vocea României", a spus Alina Bratu.

Vor fi schimbări în format?

Alina Bratu: "Căutăm în permanență să aducem îmbunătățiri în formatele noastre, care să garanteze mai multă calitate în ceea ce oferim telespectatorilor.

Schimbările se pot regăsi fie în aspectul showului (precum decor, lumini, sunet, grafică), fie în crearea de noi personaje sau aducerea pe ecran a unor vedete care să fie reprezentative pentru respectivul format și apreciate de public.

Părerea publicului este un criteriu major în definirea formatelor, iar noi dorim să răspundem opiniei telespectatorilor, fără a face compromisuri.

"Analizăm permanent trendurile și opiniile publicului, iar atunci când constatăm că acestea semnalează nevoia de îmbunătățire, nu ne ferim să o facem", a punctat Alina Btratu.

Oficialii Pro TV nu au menționat numele viitoarelor “personaje”. Din informațiile Paginademedia.ro, două nume sunt vizate pentru viitorul show-ului Românii au talent: Mihai Bendeac (care în această primăvară a realizat, la Prima TV, Jurnalul unui burlac) și Cabral (singurul prezentator păstrat de Pro TV după restructurarea echipei de la Acasă TV). Pro TV nu a comentat aceste variante.

Contactat de Paginademedia.ro, Mihai Bendeac nu a comentat informația.

Se va schimba juriul? În ultima perioadă, au existat zvonuri legate de plecarea lui Mihai Petre (membru al juriului Românii au talent) la Antena 1, pentru viitorul show Dancing with the stars.

“Nu comentăm zvonurile legate de schimbarea juriului”, a răspuns Alina Bratu, PR Manager Pro TV.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • haide ma ,andra are cea mai buna voce din romania e frumoasa si da bine la tv .cu mihai petre sunt de acord ca e pe nicaieri .bendeac chiar ar fi o lovitura buna pentru pro.
  • Mihai Petre si Andra sunt pe nicaieri in juriul ala. Doar Moisescu ii mai scotea, prin replicile sale , doar e un om inteligent, spre deosebire de ceilalti doi. N-ar fi o paguba sa-l inclocuiasca pe Petre , dar si pe cuoana Andra.

Trimite un comentariu