Skip to main content

EXCLUSIV. Românii au talent continuă cu un nou sezon. Cabral şi Bendeac, în cărţi pentru show

 
Romanii au talent
Romanii au talent

Romanii au talent

Publicitate

EXCLUSIV. Pro TV va avea un nou sezon al show-ului Românii au talent, după cum au declarat pentru Paginademedia.ro oficialii postului de televiziune. Oficialii Pro TV vorbesc despre “crearea unor noi personaje”, fără a da alte detalii.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Pro TV discută cu două vedete pentru Românii au talent: Cabral şi Mihai Bendeac.

Ce spun reprezentanţii Pro TV, în continuare:

“Românii au talent continuă cu un nou sezon, prezentat de Smiley şi Pavel Bartoş”, a declarat în exclusivitate pentru Paginademedia.ro Alina Bratu, Communication Manager Pro TV.

Când încep preselecţiile?

"Programul preselectiilor va fi stabilit după încheierea preselecţiilor actuale pentru MasterChef şi Vocea României", a spus Alina Bratu.

Vor fi schimbări în format?

Alina Bratu: "Căutăm în permanenţă să aducem îmbunătăţiri în formatele noastre, care să garanteze mai multă calitate în ceea ce oferim telespectatorilor.

Schimbările se pot regăsi fie în aspectul showului (precum decor, lumini, sunet, grafică), fie în crearea de noi personaje sau aducerea pe ecran a unor vedete care să fie reprezentative pentru respectivul format şi apreciate de public.

Părerea publicului este un criteriu major în definirea formatelor, iar noi dorim să răspundem opiniei telespectatorilor, fără a face compromisuri.

"Analizăm permanent trendurile şi opiniile publicului, iar atunci când constatăm că acestea semnalează nevoia de îmbunătăţire, nu ne ferim să o facem", a punctat Alina Btratu.

Oficialii Pro TV nu au menţionat numele viitoarelor “personaje”. Din informaţiile Paginademedia.ro, două nume sunt vizate pentru viitorul show-ului Românii au talent: Mihai Bendeac (care în această primăvară a realizat, la Prima TV, Jurnalul unui burlac) şi Cabral (singurul prezentator păstrat de Pro TV după restructurarea echipei de la Acasă TV). Pro TV nu a comentat aceste variante.

Contactat de Paginademedia.ro, Mihai Bendeac nu a comentat informaţia.

Se va schimba juriul? În ultima perioadă, au existat zvonuri legate de plecarea lui Mihai Petre (membru al juriului Românii au talent) la Antena 1, pentru viitorul show Dancing with the stars.

“Nu comentăm zvonurile legate de schimbarea juriului”, a răspuns Alina Bratu, PR Manager Pro TV.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Arina Arina
    As vrea si eu sa stiu cat mai urgent pe ce data veniti in Iasi pentru preslectii. Multumesc.
  • patrik patrik
    haide ma ,andra are cea mai buna voce din romania e frumoasa si da bine la tv .cu mihai petre sunt de acord ca e pe nicaieri .bendeac chiar ar fi o lovitura buna pentru pro.
  • laurentiu laurentiu
    Mihai Petre si Andra sunt pe nicaieri in juriul ala. Doar Moisescu ii mai scotea, prin replicile sale , doar e un om inteligent, spre deosebire de ceilalti doi. N-ar fi o paguba sa-l inclocuiasca pe Petre , dar si pe cuoana Andra.

Trimite un comentariu

sus