Skip to main content

UPDATE. Antena 1 l-a dat în judecată pe Mihai Bendeac, fost realizator la iComedy. Ce spune Antena Group

 
Mihai bendeac- Jurnalul unui burlac
Mihai bendeac- Jurnalul unui burlac

Mihai bendeac- Jurnalul unui burlac

Publicitate

Antena 1 a decis să-l dea în judecată pe actorul Mihai Bendeac. Astfel, societatea Antena Group a înaintat la Tribunalul Bucureşti, pe 13 octombrie, un dosar care are ca obiect „pretenţii”.

Dosarul, fiind înaintat recent instanţei, nu are stabilit încă un termen de judecată.

„Procesul intentat de Antena 1 lui Mihai Bendeac are drept cauza încălcarea în mod repetat a clauzelor contractuale”, a declarat pentru paginademedia.ro Diana Zamfirescu, PR Director Antena Group.

Reamintim că Mihai Bendeac a decis, în octombrie 2013, să iasă din emisiunea iComedy. Antena 1 a considerat atunci că a încălcat astfel contractul pe care îl avea cu postul de televiziune. La vremea respectivă, Bendeac a acuzat faptul că i s-a interzis să îl aducă în emisiune, ca invitat, pe Radu Banciu, dar şi o parodie în care Mircea Badea se duela cu Radu Banciu.

Bendeac a spus că nu avea voie să critice programele postului Antena 3 şi că avea şi o listă de nume (pe care nu a făcut-o publică) pe care nu o putea aborda în emisiune.

Mihai Bendeac şi Mikey Hash, partenerul său la iComedy, au avut atunci şi un shimb de replici acide pe Facebook.

Tonul l-a dat Bendeac, care vorbea de “o formă de ticăloşie” cu aluzii, dar fără nume, la Mikey Hash, fostul lui partener de la iComedy.Hash a reacţionat, acuzându-l pe Bendeac că “a lăsat echipa baltă”.

Bendeac a replicat: “nu uita un singur lucru: ai acceptat ceva ce eu am refuzat, profesional, să fac.”

Anul acesta, Bendeac a revenit la Prima TV, post la care a realizat o emisiune de 30 de minute, Jurnalului unui burlac.

Vara aceasta, Bendeac a fost în discuţii cu Pro TV pentru un rol de jurat în cadrul show-ului Românii au talent. Discuţiile au picat, potrivit lui Bendeac, după ce Antena 1 ar fi trimis la Pro TV notificări.

“La Prima TV, am primit notificarea chiar în ziua în care eu trebuia să intru pe post. Cu sume, cu despăgubiri de milioane. L-am întrebat şi pe Cristi Burci, s-a consultat cu avocaţii şi a decis să intre.

Pro TV, fiind parte a unei companii internaţionale, este mai precaut, mai ales că vorbim de un show internaţional. Nu riscă să ajungă în situaţia să nu difuzeze emisiunea.”, a declarat Mihai Bendeac într-un interviu pentru paginademedia.ro, acordat la începutul lunii august.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vlad Vlad
    "Fracturezi lb română"
    Tu nu o fracturezi deloc, așa-i?
  • La Dolce Mita La Dolce Mita
    Avea dreptate cineva pe-aici, pe la comentarii: subiectul nu e Bendeac ci modul neverosibil in care Antena 1 se autodistruge. E uimitor cum aproape zilnic Antena 1 iși mai dă câte o lovitură în imagine, aia câtă mai e...
  • baneasa calling baneasa calling
    chiar ca 'rod cotoare' :)) un nickname minunat pentru un slujbas/adept antenist... tipic pentru orice vine din buboiul ala de trust: diversiuni debile, minciuni artzagoase, suficienta de mahala!
    Peste tot gunoiul troneaza SA cu psihozele lui de parvenit veros... A zis bine cineva, oamenii astia sunt dispusi la orice, chiar sa dea foc Romaniei numai sa scape nepedepsiti pentru faradelegile lor.
    O sa-l distruga pe Bendeac, mare scofala, nu asta e in discutie aici si nici talentul irosit al acestui actor... Ci comportamentul asta tipic psihopat care a devenit un fel de norma, e vai de noi, the winter is coming
  • anonim anonim
    pro tv si a 1 = 2 posturi de rahat asa ca nu va mai certati degeaba.
  • andromeda andromeda
    Leo, acu' si tu ai pretentii cam mari de la postacii latrinei: sa stie sa scrie corect. Se aseamana cu sefii, crescuti cu negru si manele de revelion, banica, brenciu si cocalarii de la chix factor si injuraturile de locul 4 de le chel chictcen. Na, ca nici eu nu stiu sa scriu :))) La groapa cu voi, puscariasilor!!!
  • Danutz Danutz
    Astea sunt detalii pe langa "creeatorul". Virgulele puse de el sunt mult mai flagrant irosite, dar omul e un bagator de seama nereusit....l am mai prins in afara jocului de cateva ori. Problema lui este ca: prostul striga prostii...
  • rod cotoare rod cotoare
    ma omori cu diacriticile ! pai daca nu am ,de unde sa pun ? sa stau sa folosesc corectorul google ? in ritmul asta as sta toata ziua sa scriu o fraza...asa, stau toata ziua si scriu nspe comentarii prin care va scot din sarite pe voi, postacii protv..si ma ierti ca folosesc prescurtari, au fost interzise de generatia pro analfabeti ?
  • Leo Leo
    @rozi cotoare: Substantive proprii scrise cu literă mică. Început de propoziţii scrise cu literă mică. Se pare că nu sunteţi chiar un foarte bun cunoscător al limbii române. Bănuiesc că "lb română" înseamnă limba română. Că să nu mai povestesc despre diacritice . Deşi nu prea le folosiţi, sunt convins că ştiţi ce sunt şi cum se folosesc . În rest, continua să rozi, chiar şi ...cotoare
  • rod cotoare rod cotoare
    ma copii, ma generatia pro, eu inteleg ca urati fara discernamant antena unu, DAR CE AVETI MAI CU LIMBA ROMANA ?
  • rod cotoare rod cotoare
    wow, bendeac alaturat lui Dumnezeu ! deci atat de sus este bendeac dupa tine, ca doar Cel De Sus ar mai ramane dupa idolul tau. amice, "nu se merita" sa te agiti, mai ales cand fracturezi lb romana si pui virgula inainte de "si" ,sunt sigur ca "hartistul" poporului ,creeatorul lui naomi deh, se descurca si fara incurajarile tale.
  • urban urban
    Nu ma mira nimic, daca ei au avut tupeul sa trimita notificari la principalii lor angajati, delia si marea achizitie brenciu. D-asta isi si baga astia picioarele acum si cad pe locul paispe. dilia aia apare imbracata in halul in care e la fiecare emisiune iar concertele lui horica se vand ca painea calda...NOT :) Se merita unii pe altii.
  • CLAUDIU CLAUDIU
    Cei de la Antena Grup mai au sa-l dea in judecata doar pe Dumnezeu. Cata marlanie si lipsa de profesionalism au acesti oameni... De cand le-a fost inchis patronul-securtist-hot parca au innebunit . Sunt disperati, li s-a injumatatit "cascavalul".
    Oricum, succes Mihai pe mai departe, si, nu mai lua in seama toate slugile acestuia ca nu se merita...

Trimite un comentariu

sus