Skip to main content

Turcii de la Pro TV, episodul 2: Puterea destinului, tot după serialul turcesc de la Kanal D

 
Turcii de la Pro TV, episodul 2: Puterea destinului, tot după serialul turcesc de la Kanal D

puterea destinului

Publicitate

Serialul turcesc de pe Pro TV s-a menţinut şi la a doua difuzare pe locul al doilea la nivel naţional, după serialul turcesc de la Kanal D, Trădarea. Pe publicul comercial, Pro TV a fost tot al doilea, dar după Antena 1, iar la oraşe postul TV a fost pe trei.

Paginademedia.ro prezintă în continuare audienţa de marţi seara, de la difuzarea celui de-al doilea episod al serialului Puterea destinului, pe care Pro TV l-a programat în fiecare seară, până joi.

NAŢIONAL. Serialul de pe Pro TV a fost urmărit de aproape 1,5 milioane de persoane în fiecare minut. Postul s-a situat pe locul al doilea, după Kanal D, care a avut 1,6 milioane de telespectatori. Antena 1 a fost a treia, cu aproape 1,4 milioane de telespectatori. 

URBAN. La oraşe, Pro TV a căzut pe locul trei, cu o medie de 700.000 de telespectatori, la mare distanţă de Kanal D, care s-a apropiat de un milion de telespectatori, dar aproape de Antena 1, care avea pe interval 764.000 de persoane. 

COMERCIAL. Pe publicul comercial, Antena 1 a fost mult peste Pro TV. Antena 1 a avut jumătate de milion de privitori, în timp ce la Pro TV se uitau 362.000 de persoane. 

Reamintim că Pro TV a programat pentru zilele serialul Puterea destinului pentru zilele 5 - 8 ianuarie, urmând ca apoi producţia să fie mutată la Acasă TV.

Audienţele de luni, 5 ianuarie, AICI.

Audienţe posturilor TV marţi, 6 ianuarie, pe intervalul celui de-ai doilea episod al serialului Puterea destinului, de pe Pro TV (20.30-22.10):

Audiente Puterea destinului 6 ianuarie Pro TV

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Florin Florin
    problema mea este ca serialul va fi difuzat doua saptamani la protv. asa scrie in programul postului pe diverse site-uri.
  • Florin Florin
    s-au difuzat abia doua episoade. lucrurile arata promitator pentru acasatv. du-te si cauta primele audiente de la Tradarea sa vedem unde a fost si unde a ajuns.
  • Florin Florin
    dupa cum se vede serialul urca asa cum se intampla cu serialele de gen.
  • Marius Marius
    Dar a crescut, lumea e deci curioasa si exista sanse ca pana joi 'Puterea destinului' sa fie pe I. Eu nu cred ca a fost decizie proasta. Pana la urma nu e un serial de categoria a III-a, ci ceva ce a mers foarte bine international.
  • mad79 mad79
    Serialul nu stiu ce are pozitiv sau negativ,dar turcoaica aia te lasa sa salivezi, numai din imagini.
    Altfel,a fost o idee proasta sa murdaresti,chiar si ptr o saptamana,imaginea Pro,cu balcanisme demne de canalD!
  • Dan Dan
    Cine a venit cu ideea asta tembela merita tras la raspundere. Au murdarit reputatia postului, au infuriat oameni si nici macar nu le-a mers planul. Daca nici pe Pro TV nu face audienta serialul inseamna ca e ceva putred in legatura cu el, pe acasa va merge si mai prost. Telenovela asta turceasca pare filmata in 1994, se vede nasol si are un aer prafuit, cred ca stiau si cei din pro asta, dar au crezut ca pacalesc cu sigla.
    In prime time ar merge un nou serial romanesc facut ca lumea, ar fi singura sansa ca acasa tv sa mai castige telespectatori.
    Pro TV o sa isi revina cand vor baga filme si vor incepe emisiunile noi, desi nici despre alea nu sunt sigur, depinde cine le va produce.
  • iulia1 iulia1
    Serialul turcesc trebuia programat in locul lui Maruta. Si asa pe intervalul 17-19 Pro-ul ia bataie de luni pana vineri. Macar mai schimba macazul cu isteria tabloidelor. Daca nici pe Acasa Tv nu va audienta atunci au dat kix cu turcismele.

Trimite un comentariu

sus