Skip to main content

Mihai Bendeac a pierdut procesul cu Antena Group. Cât are de plătit vedeta TV

 
Mihai-bendeac-Jurnalul-unui-burlac
Mihai-bendeac-Jurnalul-unui-burlac

Actorul Mihai Bendeac a pierdut procesul cu Antena Group şi ar trebui să plătescă trustului media despăgubiri de 3.000 de euro. Decizia Tribunalului Bucureşti nu e definitivă, putând fi atacată cu apel.

Publicitate

Soluţia Tribunalului, pe scurt: Admite în parte cererea. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 3000 euro reprezentând despăgubiri.

Bendeac a fost acţionat în judecată în octombrie 2014 pentru „încălcarea în mod repetat a clauzelor contractuale”. Reamintim că Mihai Bendeac a decis, în octombrie 2013, să iasă din emisiunea iComedy.

Antena 1 a considerat atunci că a încălcat astfel contractul pe care îl avea cu postul de televiziune. La vremea respectivă, Bendeac a acuzat faptul că i s-a interzis să îl aducă în emisiune, ca invitat, pe Radu Banciu, dar şi o parodie în care Mircea Badea se duela cu Radu Banciu.

Bendeac a spus că nu avea voie să critice programele postului Antena 3 şi că avea şi o listă de nume (pe care nu a făcut-o publică) pe care nu o putea aborda în emisiune.

Mihai Bendeac şi Mikey Hash, partenerul său la iComedy, au avut atunci şi un shimb de replici acide pe Facebook. Tonul l-a dat Bendeac, care vorbea de “o formă de ticăloşie” cu aluzii, dar fără nume, la Mikey Hash, fostul lui partener de la iComedy. Hash a reacţionat, acuzându-l pe Bendeac că “a lăsat echipa baltă”.

Bendeac a replicat: “nu uita un singur lucru: ai acceptat ceva ce eu am refuzat, profesional, să fac.” Anul acesta, Bendeac a revenit la Prima TV, post la care a realizat o emisiune de 30 de minute, Jurnalului unui burlac.

Vara trecută, Bendeac a fost în discuţii cu Pro TV pentru un rol de jurat în cadrul show-ului Românii au talent. Discuţiile au picat, potrivit lui Bendeac, după ce Antena 1 ar fi trimis la Pro TV notificări.

“La Prima TV, am primit notificarea chiar în ziua în care eu trebuia să intru pe post. Cu sume, cu despăgubiri de milioane. L-am întrebat şi pe Cristi Burci, s-a consultat cu avocaţii şi a decis să intre. Pro TV, fiind parte a unei companii internaţionale, este mai precaut, mai ales că vorbim de un show internaţional. Nu riscă să ajungă în situaţia să nu difuzeze emisiunea.”, a declarat Mihai Bendeac într-un interviu pentru paginademedia.ro, acordat la începutul lunii august 2014.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • #Adevarul Mihai Bendeac a pierdut procesul cu Antena Group: ce d
    […] #Adevarul Mihai Bendeac a pierdut procesul cu Antena Group: ce despăgubiri trebuie să plătească actorul Mihai Bendeac a fost acţionat în instanţă la sfârşitul lui 2014 pentru „încălcarea în mod repetat a clauzelor contractuale“, scrie Paginademedia.ro. […]
  • Lovitură pentru Mihai Bendeac: A PIERDUT TOT - Report24h
    […] Soluția Tribunalului, pe scurt: Admite în parte cererea. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 3000 euro reprezentând despăgubiri, scrie Pagina de Media. […]
  • pontanacu pontanacu
    Asta pare o stire "prelucrata" de departamentul de marketing al A1.
    Bendeac a pierdut un termen al procesul (mai are cel putin o cale de atac), dar a castigat batalia cu Intact. De ce?
    Simplu, A1 cerea despagubiri de 1,3 milioane euro si a primit...3000 euro. Numai avocatii cred ca i-au costat de 3-4 ori mai mult decat au scos pe "despagubiri".
  • Iulian Iulian
    Moare pentru 3.000 de Euro?? Procese peste procese doar pentru 3.000E?=)))

    Mai bine ramanea in Antena sau macar incheia contractul cu ei, fara sa plece din iComedy.

Trimite un comentariu

sus