Skip to main content

iUmor, emisiune de talente comice, va debuta la Antena 1 peste două săptămâni

 
Credit foto: Diana Oros-Antena1
Credit foto: Diana Oros-Antena1
Emisiunea iUmor, cu Bedeac, Cheloo şi Delia în juriu, va debuta la Antena 1 din 3 aprilie.
Publicitate

Cei trei juraţi vor avea de ales cei mai talentaţi români din momente de teatru, stand-up, muzică sau coregrafii amuzante ori şocante. De la circ şi până la numere de magie, acestea sunt doar câteva dintre domeniile pe care românii au dorit să le aducă în faţa juriului.

Show-ul va pune în joc un premiu de 20 000 de euro.

În marea finală a show-ului „iUmor”, juraţii se vor transforma în concurenţi. Mai exact, finaliştii vor avea obligaţia să aleagă unul dintre juraţi, alături de care să îşi construiască momentul.

Fiecare dintre juraţi va avea posibilitatea să îşi exprime opţiunea printr-un sistem nou: votul se va face concomitent, pe principiul: ”Ai umor şi m-ai convins” sau „N-ai umor şi numărul tău pleacă acasă”. Delia, Cheloo şi Bendeac vor avea două opţiuni: „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, cu menţiunea că la minim două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Petryca Petryca
    cam toate formatelele din romania sunt copiate de a1, prima tv a avut formate originale si sau vandut in 12 tari. deci se poate si la romani dac ai cu cine.
  • Mihail Ștefano Mihail Ștefano
    Nu a copiat nimeni, pe nimeni. Există formate internaționale care se LICENȚIAZĂ. O televiziune licențiază pe un număr de ani un anume format. Antena 1 a avut FamiliaDA de la FremantleMedia pe un număr de episoade. După ce s-a terminat această perioadă, aceștia nu au mai prelungit licența.

    După doi ani, Pro TV a hotărât să cumpere, tot de la FremantleMedia licența de difuzare pentru același format.

    iUmor nu este copiat și nici licențiat. E doar o altă încercare a Antenei 1 de a face ceva. Din păcate sunt aproape sigur că nu vor face mare lucru cu acest format. Nici cât o ceapă degerată.
  • Expertul, Expertul,
    @iulian, Esti praf! Nu cred ca intelegi piata de televiziune! ProTV a cumparat formatul Family Feud de la Fremantle Media. Ce spun romanii arata mult mai bine in comparatie cu familiaDa. Antenistii au tot incercat cu diverse formate sa copieze Got Talent, dar fara rezultate remarcabile de audienta.
  • Iulian Iulian
    @F, eu ii ziceam Expertului asta ca daca el zice ca Antena copiaza, la fel face si Pro.
    In televiziune nu exista copie, exista formate care televiziunile le cumpara sau le preiau mai departe, iar telespectatorul nu trebuie sa judece ca este "o copie", el trebuie sa se bucure de format, daca nu ii place, sa schimbe canalul. Dar vezi .. Au postat un articol despre noua emisiune si s-au activat postacii, peste 13 comentarii.
  • Allex Allex
    In fine, fiecare are propria parere, eu respect parerea fiecaruia, insa imi doresc sa vad o rivalitate mai mare in televiziunea romaneasca, pentru ca in prezent, PRO TV nu are rival, si de asta sper ca Antena, cu o echipa foarte solida in spate(trebuie sa recunoastem),sa puna la punct cateva detalii, sa acorde mai mult importanta imaginii si poate e nevoie de o noua strategie pe partea de programming. Ma voi uita la iUmor, pt ca mi se pare o idee interesanta, si am incredere ca va fii produs la un nivel relativ inalt. Succes iUmor! PS: Juriul e ok, cu exceptia Deliei, care devine plictisitoare..
  • F F
    @ Allex : aici nu e vorba de curaj. formatele nu sunt foarte originale. ele sunt adaptari ale Romanii au talent cu cate o chichita neimportanta. mi se pare mai cinstit sa cumperi un format si sa il adaptezi decat sa te dai mare creator si sa iti iasa un Romanii au talent la care sunt primiti doar umoristii sau doar animalele.

    @ Iulian : tu nu intelegi televiziunea. Pro-ul nu a copiat niciun format, ci l-a cumparat.
  • Florin Salar Florin Salar
    Ce e thumbsurile astea? *** astia nu realizeaza ca publicul vorbitor de engleza are acces la emisiuni mult mai bune venite din tot sfertul de oemnire care se filmeaza in engleza pe youtube? Ori faci ceva romanesc, ori stai dreacu acasa ca nu o sa inlocuiesc Miranda cu The Neica Nimeni.
  • Unu Unu
    Banc Show? Vine si Dezbracatu? Si Cabral?
  • Iulian Iulian
    "iUMOR" o sa se bata cu Filmul PRO (Insurgent - premiera)
  • Expertul, Expertul,
    @Allex, Dancing with the Stars si Hell's Kitchen doua formate foarte costisitoare, cu recorduri de audienta aproape pe toate pietele, In Romania produse de mona Segal au lasat o mare gaura in bugetul antena 1! Dupa aceasta intamplare antena 1 nu mai investeste in formate scumpe. Este mult mai rentabil sa copiezi formatele care obtin audiente mari la ProTV!
  • marian marian
    IULIANE , PUPINCURIST ESTI TU CA TOATA ZIUA VORBESTI DESPRE ANTENUTA TA EU URMARESC MAI MULT EUROSPORT DAR SI PRO CA NU DA ATATEA MIZERII PRECUM MIREASA PENTRU ,,,,,,, SI TE CUNOSC *** SI ALTE MIZERI COPIATE DE LA ALTI ASA CA TACI DIN GURA
  • Sorin Sorin
    de fapt,emisiunea iumor este dupa formatul last comic standing
  • Iulian Iulian
    @Expertule, esti prea obsedat. Pro a copiat FamiliaDA, dar tu zici ca este doar "format preluat si imbunatatit", dar tot copiat este, degeaba zici intr-o forma mai avantajata pentru ProsTv.

    @Allex, se zvoneste ca odata cu mutarea in alt sediu vor emite si HD

    @Marian, esti prea obsedat .. Prea pupincurist, prea postac PRO.
  • marian marian
    Iuliane . alta treaba nu ai de facut , cum apare un subiect apari si tu cred ca si noaptea visezi doar antenuta sau Bahar , jalnic du te si du gunoiu sti tu care l visezi
  • Expertul, Expertul,
    Iumor e doar o copie ieftina a formatului Got Talent! In toamna, ham talent a copiat sectiunea cu a nimale din Got Talent, iar acum, Iumor copiaza partea amuzanta a formatului. Se pare ca antenuta 1 se pricepe doar la furaciuni!

Trimite un comentariu

sus