Skip to main content

Septimiu Sărăţeanu, contract încheiat cu Ringier. Cine vine în locul lui?

 
Septimiu Sărăţeanu, contract încheiat cu Ringier. Cine vine în locul lui?

Septimiu Sărăţeanu, producător general al departamentului video din Ringier România, îşi încheie contractul cu compania elveţiană.

Publicitate

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, contractul lui Sărăţeanu expiră la sfârşitul acestei luni şi nu a fost reînnoit. Conform aceloraşi surse, la departamentul video al Ringier va veni tot un nume cu ani de experienţă în televiziune la Pro TV: Mişu Predescu.

Contactat de Paginademedia.ro, Cătălin Alistari, Head of Digital Ringier România şi redactor-şef Libertatea, a confirmat informaţiile şi a precizat că decizia nu a fost luată pe "criterii de performanţă în cifre" ci din motive de "schimbare de strategie".

Cătălin Alistari:

"Contractul cu Septimiu Sărăţeanu a fost pe o perioadă determinată şi s-a încheiat."

De ce nu a mai fost prelungit?

"Am decis o schimbare de strategie în ceea ce priveşte departamentul video. Nu este vorba de criterii de performanţă în cifre în această decizie, ci de altă strategie. Considerăm că proiectul lui Mişu Predescu se potriveşte mai bine abordării pe care ne-o dorim de acum încolo de la produs. Ceea ce pot să vă spun este că zona de video va avea o importanţă şi mai mare."

La rândul lui, Septimiu Sărăţeanu a precizat că înţelegerea cu Ringier a fost "respectată la virgulă".

Septimiu Sărăţeanu, pentru Paginademedia.ro:

"Într-adevăr, a fost un contract pe o perioadă determinată. Mă bucur că am avut ocazia să lucrez la proiectul Ringier, unde totul a fost respectat la virgulă şi că am reuşit să creez de la zero un departament video care a plasat Libertatea în rândul playerilor importanţi de content video din online-ul românesc. Celor de la Libertatea nu le rămâne acum decât să facă marketing pe conţinut şi marketing al subbrandului video.

Cât despre Mişu Predescu, nu pot să spun decât că este unul dintre profesioniştii de televiziune foarte buni din această piaţă. Eu însumi am învăţat meserie de la el. Îi doresc să reuşească mai mult decât am făcut-o eu la departamentul video şi să nu aibă parte de schimbări de strategie în timpul jocului."

Septimiu Sărăţeanu a venit în Ringier în toamna anului trecut, după cum Paginademedia.ro a scris aici. Principalul obiectiv: dezvoltarea unui departament video la Ringier. Anterior, s-a ocupat de departamentul video al Mediafax.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Media Worker Media Worker
    Ringier, de fapt Libertatea, vor copia de la colegii lor de trust, blick.ch.
    Acum chiar au adus un profesionist, pe Mișu Predescu.

Trimite un comentariu

sus