Skip to main content

Antenele HD vor fi şi pe Orange TV, de săptămâna viitoare

 
Sursa foto: Mobizone
Sursa foto: Mobizone

Antenele HD, în grila Orange TV, de săptămâna viitoare. Compania cu peste 300.000 de abonaţi pe zona de DTH va introduce din 28 noiembrie, în grilele sale toate cele şase posturi ale grupului Intact, în variantă HD, au declarat reprezentanţii companiei telecom pentru Paginademedia.ro.

Publicitate

„Posturile vor fi disponibile incepand cu 28 noiembrie pe Orange Home TV prin satelit si din luna decembrie pe Orange Home TV prin cablu”, au mai spus aceştia.

Reprezentanţii Orange România, pentru Paginademedia.ro:

Posturile vor fi disponibile in reteaua Orange TV?

Da, posturile vor fi disponibile pe Orange Home TV.

Începând de când?

Posturile vor fi disponibile incepand cu 28 noiembrie pe Orange Home TV prin satelit si din luna decembrie pe Orange Home TV prin cablu.

Pe ce canale vor fi gasite?

Noile canale HD le vor inlocui pe cele SD.

Vor fi in pachetul de baza sau in vreun alt pachet?

Noile canale HD (Antena 1, Antena Stars, Happy Channel, Antena 3 şi ZU TV) le vor inlocui pe cele SD in pachete, fara costuri suplimentare. In plus, pe Orange Home TV prin satelit, pe langa aceste 5 canale, clientii vor avea si Antena International HD.

Reamintim că din 28 noiembrie posturile Antenei Group şi Antenei 3 vor începe emisia în High Definition. Este vorba despre Antena 1, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV, Antena 3 şi Antena International.

Paginademedia.ro a trimis solicitări şi către UPC şi RCS&RDS, legat de intrarea Antenelor HD în reţelele de cablu. Pe măsură ce vom primi răspunsurile, le vom publica.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andrei Andrei
    Vor intra cu siguranta si la digi in *** (antenele) . E vb pana la urma de satisfactia clientilor, nu de lupte politice :))... haterii astia ma fac sa rad maxim...auzi...sa suni sa nu introduca antenele in *** :))). Get a life !!!
  • stanescu stanescu
    Cand aflam ceva si pe DIGI..o informatie..omentan azi 28 noiembrei la ora 11:00 inca nu emit
  • cristi cristi
    Ce papagali... Aveti peste 100 de canale in grila. Nu va plac antenele, nu va uitati la ele!
  • Brutus Brutus
    @Alex, @claudiuu: Este șocant că pe pământul asta există persoane că voi, obsedate de Antene, ca să dați telefon la compania de cablu pentru a nu introduce aceste posturi în variantă HD. Sunteți niște persoane foarte nefericite ce trebuie compătimite. Waw. Chiar mă rog pentru voi și sper să treceți cu bine prin aceste greutăți.
  • Alex Alex
    Voi suna la operatorul meu de cablu (Digi) sa le spun ca ma doare-n pix de Antena HD si sa o bage cat de tarziu posibil.
  • Iuli Iuli
    @Expertul, de ce felicitari? Daca nu erau certati cu Antenele, erau primii care le bagau. Si pana la urma banul conduce, o sa vezi cum Antenele vor emite si la RCS in ***
  • claudiuu claudiuu
    Pentru @ Expertul si eu ii felicit ca nu baga mizeriile Intact in hd la ei vor intra pana de craciun Rock TV si Magic tv
  • geo geo
    Cris, vorba lui Morar, într-un promo, acum le vezi la o calitate mult mai bună !
  • Cris Cris
    Vad ca,toți, se dau de ceasul morții, mai ales pe forumuri,cu intratul Antenelor în lumea HD.Dar,niciunul nu își pune întrebarea, oare,la calitarea imaginii,apare vreo modificare în calitatea emisiunilor?Aceiași maneliști, aceleași pupeze și pitipoancele etc.Aceasta e întrebarea, oare se merita sa faci atata tam-tam ? Thanks for nothing !
  • Expertul, Expertul,
    Cei de la RCS merita felicitati! Mizeria in ***, promovata intens de canalele turnatorului, nu intra la RCS, companie ce detine peste 60% din piata.
  • Iuli Iuli
    Am zis de ieri ca vor intra si la Orange, dar din pacate Captcha nu mergea, si n-am putut publica comentariul.

    Orange deja a bagat AntenaHD in grila de pe site.

Trimite un comentariu

sus