Skip to main content

Antena 1 HD va intra de săptămâna viitoare la Akta

 
Antena 1 HD va intra de săptămâna viitoare la Akta

Reţeaua Akta, al patrulea cel mai mare cablist din România, va prelua Antena 1 HD, de săptămâna viitoare, a declarat pentru Paginademedia.ro un reprezentant al companiei.

Publicitate

Acesta a explicat că Anten 1 HD, primul post care va fi disponibil la Akta, va intra în jurul datelor de 28 - 29 noiembrie în reţea. Urmând apoi ca celalte posturi să intre în reţea, în funcţie de spaţiul din grilă, a mai spus pentru Paginademedia.ro reprezentantul Akta.

Reamintim că din 28 noiembrie posturile Antenei Group şi Antenei 3 vor începe emisia în High Definition. Este vorba despre Antena 1, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV, Antena 3 şi Antena International.
Paginademedia.ro a trimis solicitări şi către Orange şi RCS&RDS, legat de intrarea Antenelor HD în reţelele de cablu. Pe măsură ce vom primi răspunsurile, le vom publica.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • moise moise
    daca informatiile lui claudiuu sunt reale, e foarte rau. In oradea, rcs detine monopol pe cablu, nu inteleg de ce telekom nu intra pe cablu in oradea, ar avea foarte multi clienti. Nu voi renunta niciodata la rcs-rds, dar mi-as baga si telekom, doar pt cele 6 canale dolce sport si cele 6 canale discovery. Antena parabolica nu imi pun, am avut si mi-a ajuns. In Simleul Silvaniei, oras de 6 ori mai mic decat Oradea, sunt disponibile pe cablu si rcs, si upc, si telekom; in Oradea doar rcs. Rusine telekom!
  • Evelin Evelin
    Multe orgolii, dar cand este vorba de bani, se va trece peste orice. Intr-un viitor nu foarte indepartat toate televiziunile prin cablu vor fi cel putin HD, iar presupusele dispute de acum (mai mult sau mai putin politice) se vor dovedi inutile cata vreme clientul oricarei companii de cablui poate sa isi rezilieze un contract si sa plece oricand la o alta companie. Si eu sunt suparat ca exista manele tv, nu imi place, nu ma uit, dar respect dreptul celor ce formeaza audienta acestui gen de programe. De ce sa jignim, fiecare om este cum e, are dreptul la opinie, dar si obligatia sa respecte opiniile celorlalti.
  • geo geo
    Claudiuuu, de unde stii tu toate astea.
    In fine chiar nu contează...A 1 va, ”înfiera proletar”, luni, companiile de cablu care nu le retransmit programele HD, vor cere abonaților să își sune firmele de cablu sau...să se mute la alte furnizor de cablu.
    Telekomul va încerca să profite să atragă lumea, că ei difuzează toate cele 5 canale HD, dar și nu pe DTH - acolo unde sunt cam toți abonații lor.
    În fine, nu cred că lumea va schimba operatorul de cablu doar că acesta difuzează sau nu în *** un anumit canal de televiziune.
  • claudiuu claudiuu
    Rcs-Rds nu vor introduce canalele Intact in Hd pana de Craciun vor introduce Magic Tv Rock TV Cinemax 2 sd si hd Hbo 2 Hd iar din 2017 vor avea un nou canal DigiSport 5 Hd si sd DigiSPORT 4 HD DigiFilm2 hd si sd si vor participa la negocier pentru Uefa Champions League si EuropaLeague 2018-2021
  • Adi Adi
    In functie de spatiul din grila adica NICIODATA ! Fratilor, pentru cei care nu stiu, posturile HD ocupa ff mult spatiu in banda pe satelit. Care spatiu costa bani!! Multi! Nu e chiar asa simplu cu HD-ul asta. Nu va mai agitati ca nu vedeti HD cu 35 de lei. Si Liga Campionilor sau UEFA la Dolce sau Discovery etc. Nu mai merge cu 35 de lei !
  • Daniel Daniel
    Adica nu vor sa le introduca si pe celelalte. Simplu! Gratis! :)) Si urmeaza RCS-RDS: nimic! Simplu! Gratis!
  • Liviu Sora Liviu Sora
    Numai cei de la UPC nu introduc antenele! Iar pe lângă ei probabil și RDC&RCS pentru că se știu problemele dintre ei...
  • marian marian
    Bine ca toate mizeriile de programe le baga dar Eurosport nu . rusine AKTA bine ca mai am putin din contract si raman cu telekom ,
  • s-au scos s-au scos
    Acu' ca-i si pe Akta, HDu intact isi va dubla audienta!:))
    Ironia sortii: pana acu' nu aveau HD si cand au, nu-i baga mai nimeni. Stie cineva daca cer bani pentru HD? Asa s-ar explica de ce pana si Romtelecom da doar A1 HD pe DTH. Asta pentru cei care au HD de la Romtelecom, ca la mine la tara au venit 3 echipe in 4 luni si niciuna nu a fost in stare sa monteze echipamentul necesar receptiei HD!
  • geo geo
    Cum vine asta... în funcție de spațiul din grilă ?

Trimite un comentariu

sus