Skip to main content

AUDIENŢE. S-au împărţit între dans şi gătit. Publicul comercial, mai mult pe Antena 1, Pro TV lider la oraşe şi în toată ţara

 
AUDIENŢE. S-au împărţit între dans şi gătit. Publicul comercial, mai mult pe Antena 1, Pro TV lider la oraşe şi în toată ţara

Dans versus cooking show. Antena 1 şi Pro TV şi-au împărţit poziţiile de lider în seara în care Uite cine dansează a întâlnit pentru a doua oară Chefi la cuţite.

Publicitate

Dansul a condus la nivelul întregii ţări şi la oraşe, în timp ce Chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu au avut cele mia bune cifre pe publicul comercial, cu vârste între 18 şi 49 de ani.

Paginademedia.ro prezintă în continuare audienţele serii de luni, pe intervalul show-urilor Uite cine dansează şi Chefi la cuţite:

NAŢIONAL. La nivelul întregii ţări, emisiunea prezentată de Mihaela Rădulescu, cu Andreea Marin în juriu, a fost urmărită de aproape 1,5 milioane de persoane în fiecare minut. Cifrele sunt sub ediţia de săptămâna trecută, când media a fostd e 1,7 milioane de persoane.
Antena 1, cu Chefi la cuţite, a fost pe locul al doilea, cu aproape 1,3 milioane de persoane media. Kanal D a avut cifre apropiate.
URBAN. La oraşe, Pro TV a avut tot prima poziţie, cu 830.000, media, la 60.000 de persoane distanţă de locul al doilea, ocupat de Antena 1, cu Chefi la Cuţite. Digi Sport a fost pe locul patru în audienţe, având pe interval meciul de LIga I dintre Viitorul şi Dinamo.
COMERCIAL. Dacă naţionalul şi urbanul au fost ale Pro-ului, Antena 1 şi-a adjudecat publicul comercial. 465.000 a fost media Antenei 1, cu Chefi la cuţite, în timp ce Pro-ul a avut o medie de puţin peste 400.000.

Vezi AICI audienţele primei ediţii Uite cine dansează

GALERIE FOTO. A doua ediţie Uite cine dansează, în imagini
GALERIE FOTO. Chefi la cuţite, în imagini
Audienţa posturilor TV de luni, 14 martie, pe intervalul Chefi la cuţite, la nivel NAŢIONAL (20.30-23.30):
NATIONAL Nr persoane Rtg% Shr%
1 Pro TV 1.483.000 8.3 17.9
2 Antena 1 1.286.000 7.2 15.5
3 Kanal D 1.267.000 7.1 15.3
4 Antena 3 469.000 2.6 5.7
5 DigiSport 1 400.000 2.2 4.8
*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.
Audienţa posturilor TV de luni, 14 martie, pe intervalul Chefi la cuţite, în mediul URBAN (20.30-23.30):
URBAN Nr persoane Rtg% Shr%
1 Pro TV 832.000 8.5 17.8
2 Antena 1 763.000 7.8 16.3
3 Kanal D 642.000 6.6 13.7
4 DigiSport 1 311.000 3.2 6.6
5 Antena 3 298.000 3.1 6.4
*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.
Audienţa posturilor TV de luni, 14 martie, pe intervalul Chefi la cuţite, pe publicul COMERCIAL (20.30-23.30):
COMERCIAL Nr persoane Rtg% Shr%
1 Antena 1 465.000 10.3 24.6
2 Pro TV 408.000 9.1 21.6
3 Kanal D 187.000 4.2 9.9
4 DigiSport 1 145.000 3.2 7.7
5 Prima TV 53.000 1.2 2.8

Despre Uite cine dansează:

Cine sunt juraţii Uite cine dansează: coregraful Gigi Căciuleanu, Florin Călinescu, Andreea Marin şi Mihai Petre
Cine prezintă: Mihaela Rădulescu şi Cabral
Concurenţii Uite cine dansează:
  • Rona Hartner, actriţă şi cântăreaţă
  • Anca Serea, prezentatoare a ştirilor din sport de la Prima TV, soţia cântăreţul Adrian Sînă
  • Dana Budeanu, creatoare de modă, fosta soţie a omului de afaceri Radu Budeanu, fondator Cancan şi Ciao! (a parasit concursul la editia din 13 martie)
  • Antonia,
  • Alex Velea,
  • Octavian Strunila, actor de teatru şi filme seriale. În 2016, a participat la show-ul Ferma vedetelor de la Pro TV
  • Joseph Hadad, chef. A intrat în televiziune în 2012 în emisiunea Top Chef, de la Antena 1
  • Marius Manole, actor de teatru. Prezintă şi o emisiune radio, matinalul de la Smart FM, alături de Marius Tucă.
  • Oana Zavoranu, (eliminata la editia din 13 martie)
  • Lili Sandu, cântăreaţă
  • Liviu Teodorescu, fost concurent la Vocea României şi actor în serialul Pariu cu Viaţa.
  • Sandu Lungu (luptator de MMA).
Unde se filmează: În studiourile Buftea
Cine sunt cei 12 coregrafi: Andrei Mangra, Dani Dobre, Ecaterina Dosan, Emil Rengle, Georgiana Căiţa (Căprioara), Iulian Turcanu, Marica Derdene, Nicolai Curnic, Oana Botez, Olesea Micula, Paolo Campigotto, Raluca Netca (pe larg despre coregrafi, AICI)

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • anonim anonim
    uite cine danseaza o porcarie de zile mari ar cam trebui renuntat la acest format numai merge
  • Luca Luca
    Penibil protv
  • geo geo
    Mile, eu chiar nu am nicio problemă. Și nici nu mă doare cine e pe primul loc...
  • mile mile
    geo, esti cam dezamagit de megashow scump si sub cel ieftin
  • Iuli Iuli
    Audiente "Cand mama nu-i acasa"?

    tvhappy.ro scrie ca Happy a fost pe locul 4 pe targetul Comercial, dupa ProTv, Antena1 si Kanal D.. tot ei mai zic ca au avut audienta dubla fata de rival: Acasa.
  • mile mile
    sgiu, fotbalul nu mai face rating , mic poate , pro tv a scos cl de marti
  • Expertul, Expertul,
    @Daniela, Nu prea intelegi aceasta industrie! Cand afirmi ca saptamana viitoare, o sa piarda podiumul pe toate segmentele de rating, imi lasi impresia ca ai o rafuiala cu cei de la ProTV sau cu cele doua dive. Este foarte posibil sa mai scada, dar pe targetul comercial, singurul care conteaza, n-are cum sa piarda locul doi. Da, costurile sunt foarte mari, dar si productia arata foarte bine, in comparatie cu danseaza pintre stele, produsa de Mona la antena1.
  • Expertul, Expertul,
    Comentariul de la ora 14.31, nu-mi apartine! Cel mai probabil a fost lasat de un lucrator de la televiziunile turnatorului. @mila, Daca intrebi ceva, foloseste semnul intrebarii.
  • geo geo
    Daniela, încerc să îți înțeles supărarea / frustrarea dacă susții despre Pro TV că ”Saptamana viitoare o sa piarda podiumul pe toate segmentele de rating”. Probabil că habar nu ai că, și dacă ar difuza doar mira, Protvul ar fi printre cele mai vizionate televiziuni din România. Stai calm(ă), Protv se va bate pentru locul 1 cu A 1 și săptămâna viitoare. Sper să mai comentezi și marțea viitoare.
  • sgiu sgiu
    Digisport 1 in top 5 in toate targeturile
    Asta inseamna play-off in liga 1 la fotbal
  • F F
    Comentariile pregătite pentru lunea trecuta au venit acum. :)) Probabil emisiunea ar da mai bine într o zi de sâmbătă, dar audientele sunt ok. Lucrurile nu sunt atât de dramatice pe cât sperau unii. O diferență de 1 punct pe comercial nu este așa groaznica, mai ales împotriva unei emisiuni precum chefi la cuțite, care parcă depășise și 600000 pe comercial la un moment dat. Parcă vezi ca săptămână viitoare revine pe 1 pe comercial și iar se schimba lumea. :)) O emisiune nu este buna doar când este pe 1.
  • mile mile
    expertule, ce ai tu de pierdut, esti angajat la ei, prinde bine la rural , nu vezi , de ce trebuie sa se uite oamenii, doar ca e la pro tv , chefii sunt mai interesanti , geo , ce te agiti , ceva ieftin e mai bun decat ceva scump, asa zice publicul tinta , nu au numic de castigat daca se uita la pro tv , nu
  • Expertul, Expertul,
    protv performeaza !
    e pe doi pe comercial dar e doar o chestiune de timp pana cand va reveni unde-i e locul, PE PRIMA POZITIE !!
    HEI-HEI-HEI !
    Cine sare, campionii, hei, hei, hei !
    oricum, important e nationalul, nu comercialul. comercialul e important doar cand protv e lider acolo. da ?
    ps dl cerniauskas, o marire de salariu, ceva...am prestat si azi, va rog, remuneratia e cam mica. luati de la raduleasca si dati-mi mie. sa se lipseasca ea de un botox si gata.
  • Expertul, Expertul,
    @mila, Privitul excesiv la antene lasa sechele! Am recitit articolul de ieri, unde scrie ca ProTV a zdrobit antena?
  • Daniela Daniela
    Se adevereste inceputul sfarsitului dansatorilor penibili. Costuri de productie faraonice si eficienta in pierdere. Andreea Marin, o expirata falsa si rasuflata, ghinionista prin constructia ei si Raduleasca, un cuplaj total nefericit. Saptamana viitoare o sa piarda podiumul pe toate segmentele de rating.

Trimite un comentariu

sus