Skip to main content

Uite cine dansează: 12 dansatori profesioniști pentru 12 vedete

 
Uite cine dansează: 12 dansatori profesioniști pentru 12 vedete
Uite cine dasează este prezentată de Cabral și Mihaela Rădulescu

Cele 12 vedete anunțate de Pro TV drept concurenți la Uite cine dansează vor face pereche cu 12 dansatori profesioniști. 

Publicitate

Printre ei și Emil Rengle cel care a condus trupa de dans de la Vocea României timp de mai multe sezoane. 

Show-ul prezentat de Cabral și Mihaela Rădulescu va debuta luni, 6 martie, la Pro TV. 

Cine sunt cei 12 coregrafi din show-ul Uite cine dansează:

Andrei Mangra are 25 de ani și a câștigat locuri importante la competiții internaționale, a dansat la Los Angeles pentru o companie americană și a reprezentat Germania la diferite concursuri.

Dani Dobre a început să danseze la 14 ani, a fost vicecampion al României la dans sportiv, a jucat în mai multe piese de teatru, colaborează cu vedete cunoscute din România, și are 25 de ani experiența. 

Ecaterina Dosan a călătorit mult prin Europa, unde a câștigat nenumărate premii. Este dansator profesionist, antrenor și arbitru internațional de dans.

Emil Rengle a studiat Arta Coregrafică la UNATC, s-a perfecționat în America alături de Sheryl Murakami, coregrafa cântăreței Beyonce, a făcut coregrafii pentru artiști autohtoni și a călătorit în toată lumea cu INNA, Alexandra Stan și Fly Project. 

Georgiana Căița (Căprioara)

Iulian Turcanu a făcut parte din Theodor show balet, iar din 2013 și-a înființat clubul lui de dans. În 2012, a obținut o bursă și a studiat 3 luni pe Broadway.

Marica Derdene și-a ales meseria de dansator la 9 ani, însă la 17 ani a renunțat la competiții pentru că a fost nevoită să înceapă să își câștige propriii bani. Acum este antrenor și arbitru internațional de dans.

Nicolai Curnic a început să danseze la 7 ani, a făcut Academia de Arte din Republica Moldova și a avut o serie de colaborări importante în Turcia, China și Spania, unde este stabilit în momentul de față și are propriul studio unde predă dans. 

Oana Botez este balerină, însă de-a lungul carierei sale a făcut și câteva spectacole de cabaret și musical. 

Olesea Micula este din republica Moldova, a început să facă balet la vârsta de 5 ani, a studiat coregrafia, a făcut dansuri de stradă și a luat cursuri de actorie. 

Paolo Campigotto a renunțat la afacerea familiei ca să se poată dezvolta ca dansator, a ales să plece din țara lui natală, Italia.

Raluca Netca a început cursurile de dans sportiv la 12 ani, a participat la competiții și a câștigat numeroase premii. 

Cine sunt concurenții, juriul și Uite cine dansează 

GALERIE FOTO. 12 coregrafi pentru 12 vedete la Uite cine dansează

 

 • Andrei Mangra
 • Dani Dobre
 • Ecaterina Dosan
 • Emil Rengle
 • Georgiana Caita
 • Iulian Turcanu
 • Marica Derdene
 • Nicolai Curnic
 • Oana Botez
 • Olesea Micula
 • Paolo Campigotto
 • Raluca Netca

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • era mai interesant cu stefan banica junior si iulia vantur ca prezentatori de jurati adica cu beatrice rancea emilia popescu wilmark rizzo hai ca mihai petre este in continuare dar nu prea imi convine prezentatorii sau juriul
 • @ AndreasM
  protv pregateste chiar acum un set de fotografii cu decorul emisiunii, pe care le va livra in exclusivitate catre paginademedia.
  stiu din surse sigure ca acum se lucreaza la indepartarea anumitor culori pentru a nu-l mai pune in dilema pe petrisor obae.
  cel mai probabil imaginile vor fi alb negru, cu acordul expres al clubului sportul studentesc.
 • Ediția de marți, 28 februarie, a condus topul audiențelor pe toate categoriile de public, în intervalul orar în care a fost difuzată, 20.29 – 23.26. Așa se face că pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Antena 1 a fost lider de piață cu o medie de 12,5 puncte de rating și 32,1 % cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 7,7 puncte de rating și 19,8 % cota de piață.
 • Din pacate, va fi un fiasco total. Este exact acelasi lucru care a fost si la Antena 1, minus baletul Edi Stancu, minus Nea Marin, si stim cu totii cum a mers show-ul la Antena 1.
 • Pacat de investitia consistenta in acest show! Mi se pare sinucidere curata sa programezi Uite cine danseaza, lunea, la bataie cu cel mai urmarit show de la concurenta. Sambata, era mult mai potrivita pentru un astfel de mega show!

Trimite un comentariu