Skip to main content

COMUNICAT. Black Friday! Descoperă ofertele spectaculoase la JD Sports

 
COMUNICAT. Black Friday! Descoperă ofertele spectaculoase la JD Sports

COMUNICAT. Momentul pe care îl aşteaptă orice fan al reducerilor şi al promoţiilor se apropie. Oferta de Black Friday este ocazia perfectă pentru a-ţi reînnoi garderoba - dar şi pentru a alege cadouri de Crăciun pentru familie şi prieteni.

Publicitate

Aştepţi începerea unei mari promoţii la JD Sports? Dacă da, atunci vezi la ce modele trebuie să arunci o privire în timpul cumpărăturilor din acest an!

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Sportswear de la Black Friday la JD Sports

Este timpul să începem Black Friday! Nu cu mult timp în urmă, Black Friday a fost o promoţie de o zi, organizată la sfârşitul lunii noiembrie. Cu toate acestea, în fiecare an, dimensiunea acţiunii devine din ce în ce mai mare, iar reducerile sunt din ce în ce mai atractive.

Toamna anului 2023, fii atent la produsele brandurilor adidas şi The North Face. Te numeri printre fanii acestora? Ambele branduri sunt giganţi în domeniul articolelor sportswear care se încadrează din ce în ce mai mult în lumea streetstyle. Dacă adesea mizezi pe îmbrăcămintea din colecţiile adidas şi The North Face, cum ar fi bluze, pantaloni sau accesorii, atunci răsfoieşte oferta magazinului JD Sports înainte de începerea Black Friday. Notează, pregăteşte-ţi lista şi fii gata să mergi la cumpărături!

Bluză marca adidas - evergreen pentru purtarea de zi cu zi

În timpul Black Friday, alege produsele a căror achiziţie înseamnă cea mai mare investiţie. Datorită reducerilor, poţi obţine articolul de vis la un preţ atrăgător! Unul dintre modelele recomandate este, bineînţeles, un hanorac în nuanţă deschisă sau o bluză cu fermoar.

Treningurile sunt o alegere ideală în fiecare zi şi pentru diverse ocazii. De aceea, bluza cu fermoar din colecţia Classic a brandului adidas pentru femei trebuie să se afle în coşul tău. Vei recunoaşte acest stil oriunde şi oricând! Aceste modele se disting prin culoarea uniformă, manşetele elastice şi gulerul clasic. Mânecile sunt decorate cu banda albă iconică. Alege bluza neagră sau verde şi completează-ţi outfiturile de zi cu zi!

Pentru fanii produselor lejere în stil urban, hanoracul clasic marca adidas pentru bărbaţi este o alegere ideală. Îl poţi purta cu orice ţinută, mai ales cu pantaloni jogger şi blugi.

Acest articol vestimentar este un must have de toamnă şi iarnă. În acelaşi timp, este o alegere perfectă pentru persoanele cărora le pasă de bunăstarea planetei. Brandul adidas foloseşte în colecţiile sale fire de poliester reciclat. Datorită adaosului de fibre sintetice, modelul este mai rezistent şi îşi păstrează mai bine forma după spălare.

Hanoracul pentru bărbaţi este o opţiune bună pentru un cadou de Crăciun. Cumpără modelul ideal pentru fanul stilului street.

Completează-ţi outfitul cu brandul The North Face

Odată cu începerea promoţiilor de Black Friday, este bine să urmăreşti cu atenţie brandurile sportswear şi outdoor cum ar fi The North Face. Acest brand este preferatul celor mai active persoane. Dacă faci parte din acest grup, atunci este posibil ca în timpul campaniilor promoţionale să te decizi să completezi un outfit de antrenament. Bluza şi pantalonii de trening pentru femei reprezintă o ţinută perfectă pentru purtarea de zi cu zi şi atunci când călătoreşti.

Confortul, căldura şi libertatea de mişcare sunt importante atunci când te confrunţi cu perspectiva de a petrece ore întregi într-un avion sau într-un tur cu maşina. Treningul este un must have dacă mergi frecvent la sală. Verifică dacă modelele din gama Coord corespund nevoilor tale! Vezi colanţii mulaţi în nuanţă de roz şi hanoracul cu imprimeul interesant pe spate.

Începutul promoţiei de Black Friday la JD Sports se apropie. Răsfoieşte oferta actuală şi convinge-te singur ce să adaugi la lista de cumpărături din acest an. Fii la curent cu trendurile!

Urmăreşte reţelele de socializare ale magazinului JD şi abonează-te la newsletter. Nu numai că vei primi cadou de bun venit sub forma unui cod de cumpărături, dar în acelaşi timp vei fi printre primele persoane care vor afla despre începutul promoţiilor din acest an. Nu ezita!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus