Skip to main content

Ultima ediţie de preselecţii la Românii au talent. Ansamblul de copii Cor cu Dor concurează în această seară

 
Ultima ediţie de preselecţii la Românii au talent. Ansamblul de copii Cor cu Dor concurează în această seară

Ultima ediţie de preselecţii la Românii au talent. În această seară de la 20.30 vor fi ultimele prestaţii din sezonul 14. La finalul audiţiilor se vor alege concurenţii care vor intra în semifinalele Românii au talent.

Publicitate

Pe lângă Golden Buzz-urile date până acum, lista celor 24 de semifinalişti va fi completată dintre cei 150 de artişti care au primit 3 sau 4 de da. Unii s-au calificat direct cu golden buzz, iar ceilalţi vor fi reanalizaţi de către juraţi.

Ansamblul Cor cu Dor, printre concurenţii care vor urca pe scena Românii au talent

Printre prestaţiile din această seară de la Românii au talent se va afla Ansamblul Cor cu Dor, cu un moment inedit de muzică rock. Acompaniaţi de trupă - tobe (Tudor Enache), chitară bass (Ana Cocanu), chitară (Eric Obae), 30 de voci dirijate de Teodora Maria Jaworski vor aduce pe scenă o explozie de energie.

Proiectul Cor cu Dor a pornit în urmă cu opt ani cu opt copii, îndrumaţi de dirijorul Teodora Jaworski, artist liric şi solist la vremea respectivă al Corului Naţional de Cameră Madrigal - Marin Constantin. Acum sunt zeci de copii în ansamblul coral.

Corul a cântat, de-a lungul timpului, şi alături de corul Madrigal, dar şi, pe scenă, de nume precum Iris, Nikos Vertis, Tom Odell, Andra, Smiley, Loredana, Zoli Toth, Feli, Irina Rimes sau Ducu Bertzi.

Cor cu Dor a obţinut şi recunoaştere internaţională, precum Premiul I la festivalul internaţional de cor din Paralia, Grecia - International Choir Festival Music & Sea.

GALERIE FOTO. Imagini cu Ansamblul Cor cu Dor şi cu juraţii

Emisiunea se află la cel de-al 14-lea sezon şi poate fi urmărită vineri, de la 20.30, la Pro TV, dar şi pe platforma Voyo. Juriul este format din Andi Moisescu, Andra, Dragoş Bucur şi Mihai Bobonete, iar în rol de gazde sunt Smiley şi Pavel Bartoş.

Probabil că e sezonul în care au trecut cei mai mulţi. Este o etapă extrem de neplăcută, e dureros”, va spune Andi Moisescu, înainte de a începe selecţia, alături de colegii lui.

Smiley: ”Va fi foarte complicat. Trebuie să departajaţi între numere care v-au plăcut”.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus