Skip to main content

Ştiri pe scurt

 

Kanal D a semnat un parteneriat cu CNN World Report. Potrivit înţelegerii, Kanal D va prelua informaţii despre cele mai importante evenimente internaţionale, iar CNN International va difuza reportaje despre România realizate de Kanal D. „Pilonii” acestui parteneriat au fost Mihaela Antoche (directorul ştirilor Kanal D, care a fost în 2004, membru al International Professional Program, desfăşurat la cartierul general al CNN din Atlanta) şi Nicoleta Drăguşin, corespondent CNN în România şi contributor la CNN World Report de mai bine de 4 ani. Kanal D este un post TV deţinut de grupul turcesc Dogan (75%) şi de Ringier (25%).

Publicitate

TVR 2 a lansat o nouă emisiune pentru copii – “Atenţie, copii”. Este un magazin cu portrete neconvenţionale ale unor copii care s-au remarcat şi au luat premii în diverse domenii: muzică, pictură, sport, dansuri, matematică, fizică. Se vrea “o alternativă la avalanşa de programe tv în care tânăra generaţie are ca modele tot felul de dive, soţii de milionari sau copii de bani gata cu maşini şi prietene"tunate". Prima ediţie a fost difuzată sâmbătă, de la ora 9.00.

Proiecte comune TVR - Radio România. Preşedinţii posturilor publice de televiziune şi radio, Alexandru Sassu şi Maria Ţoghină, şi reprezentanţi ai celor două Consilii de Administraţie au avut astăzi o întâlnire cu privire la colaborarea dintre cele două instituţii în proiecte comune.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus