Skip to main content

Digital Ads Management, „puiul” agenţiei Boom, este anunţat oficial

 

mihaela-grafu-2Digital Ads Management, agenţia online desprinsă din regia Boom, va fi condusă de Mihaela Grafu, fostul director de vânzari de la Boom (Netbridge Investments). Anunţul marchează şi lansarea oficială a companiei Digital Ads Management, care a preluat o parte din site-urile Boom, aşa cum paginademedia.ro a anunţat în urmă cu o lună, AICI.

Publicitate

Digital Ads a preluat site-urile NCH (compania care deţine Boom şi Netbridge Investments), iar site-urile publisherilor externi rămân la Boom. Practic, sunt două grupuri de site-uri, pe două companii care facturează separat, dar echipa de vânzări este comună.

Mihaela Grafu, pentru paginademedia.ro:

„Din punct de vedere financiar, este mai uşor de urmărit şi de gestionat monetizarea site-urilor. Mai concret, când este vorba de site-uri din aceeaşi categorie, iar unele aparţin de NCH, iar altele sunt externe.”

Cum se vor face vânzările pe noua structură:

  • Portofoliul Boom şi cel al Digital Ads Management este prezentat advertisierilor la comun.
  • Echipa de vânzări este comună, ocupându-se, în acelaşi timp, de toate site-urile din portofoliiile Boom şi Digital Ads.
  • Facturarea se face însă separat, pe fiecare din cele două companii.

Acum o lună, Cristi Petriceanu, director executiv Boom, declara pentru paginademedia.ro că raţiunile împărţirii site-urilor pe cele două ţin de un control mai clar al veniturilor prin această reaşezare. El a exclus orice legătură cu informaţiile conform cărora înfiinţarea Digital Ads şi transferul unor site-uri către noua firmă au fost cauzate de datoriile Boom către site-urile pe care le reprezintă.

Citeşte şi:

Comunicatul de presă:

"Digital Ads, companie care va gestiona portofolii de publicitate online in cadrul grupului NCH/Netbridge, si-a numit noul director executiv, in persoana Mihaelei Grafu, fostul director de vanzari de la Boom(Netbridge Investments).

Numirea Mihaelei Grafu certifica pornirea oficiala a operatiunilor companiei Digital Ads, companie care isi propune, in perioada urmatoare, o existenta juridica in scopuri de trasare mai clara a veniturilor din activitatea desfasurata pe portofoliul de site-uri al grupului NCH.

Din noul post, Mihaela va conduce si coordona strategiile si politicile de dezvoltare ale companiei si oferirea de suport tehnic prin resurse aflate la dispozitie in grup si operand cu aceeasi echipa tehnica pe care a avut-o alaturi la Boom.

O prioritate pentru noi, in acest moment , este sa valorificam potentialul portofoliului prin practicarea unor strategii atractive de ofertare, inovatie in realizarea proiectelor speciale, pachete atractive si oferte speciale cu o componenta generoasa de bonusuri. Promovarea avantajelor competitive ale site-urilor din portofoliul Digital Ads este foarte importanta, atat pentru a ne diferentia fata de competitori cat si in scopul sustinerii si dezvoltarii de branduri de succes la nivelul portofoliului” declara cu entuziasm noul Director Executiv.

Anterior, Mihaela a ocupat postul de Marketing & Sales Director la IMM Media Group, Marketing & Advertising Director la Computer Bild (Edipresse) si Direct Sales Director la Boom Advertising, acumuland astfel 10 ani de experienta in media.

Netbridge Investments srl este o companie parte a Netbridge – denumirea generica conferita investitiilor facute in online-ul romanesc a fondului privat New Century Holding (NCH)/ Broadhurst. Netbridge este un grup de companii cu peste 500 de angajati. Companiile care fac parte din grup sunt: Active Soft (cel mai mare publisher din Romania), iMedia (publishing), Vodanet (publishing), Netbridge Investments (entitatea comerciala a grupului, detinator al retelei Boom), Netbridge Development (dezvoltare si publishing), Acasa Media (publishing) si altii.

New Century Holdings (NCH) este un grup american de investitii in tarile din Europa Centrala si de Est. Investitiile relizate pana in prezent se ridica la peste 3 miliarde de dolari, din care peste 300 milioane de dolari in Romania. New Century Holdings se afla pe piata romaneasca din anul 1994, iar in prezent administreaza participatii majoritare si minoritare la peste 300 de companii romanesti din diverse sectoare de activitate, implicandu-se in dezvoltarea mai multor domenii importante ale economiei romanesti: industria electrotehnica, a materialelor de constructii, de morarit si panificatie, servicii financiar-bancare, Internet/IT, servicii financiare de capital, si proprietati imobiliare."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mirel mirel
    e N C H nu N H C (ele aparţin de NHC, etc)

Trimite un comentariu

sus