Skip to main content

EXCLUSIV: Adevărul Holding pregăteşte o revistă de staruri

 

elena-stoichita-3Grupul Adevărul va lansa o revistă glossy, cel mai probabil spre sfârşitul anului. Elena Stoichiţă, fost redactor beauty editor Bolero (Ringier) va fi redactor şef al noii publicaţii.

Publicitate

Elena Stoichiţă, pentru paginademedia.ro:

“De astăzi (miercuri) sunt aici, la Adevărul Holding. Va fi o redacţie de 8-9 oameni, plus colaboratori. Acum suntem în faza de recrutări, pentru a face echipa.”

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, proiectul este o revistă de staruri, lucru confirmat de Răzvan Ionescu, directorul executiv al diviziei internaţionale şi reviste Adevărul Holding.

Răzvan Ionescu:

“Avem un proiect, în faza finală de explorare, iar în curând vom avea şi o decizie, pe care o vom anunţa în toamnă”.

Director editorial al publicaţiei va fi Carmen Eberhat. În prezent, Eberhat se ocupă de extensiile de brand ale ziarelor Adevărul şi Click: Click pentru femei, Click sănătate, Adevărul sănătate, Adevărul şi Click jocuri.

Carmen Eberhat, pentru paginademedia.ro:

“Detalii foarte multe nu pot să dau. Pot să spun că da, vom lansa anul acesta o revistă, că va fi o licenţă internaţională şi că va fi o revistă glossy.”

Elena Stoichiţă (27 de ani) a lucrat patru ani la Ringier. A fost Beauty Editor la Bolero, dar a colaborat şi cu Diva, publicaţia despre vedete a grupului Ringier. Înainte de Bolero, Stoichiţă a lucrat la Apropo TV (Publimedia) şi la VIP.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • pat pat
    rad cu lacrimi ... nu de subiect, cat de ultimele 6-7 comment-uri ...

    astept continuarea :)

    nu pot sa cred ca s-au oprit ... fetele "pisi",glossy, posh etc etc
  • pisi pisi
    draga mea "nedumerita"...acum inteleg de ce ti-ai ales acest nickname si o sa intelegi si tu dupa remarcile mele !?!; "isa" a scris foarte corect "nu stii ca"...asa ca la partea cu batalia...Dumnezeu sa te fereasca de un razboi; ca sa nu mai vorbim de "ramineai" care se scrie corect "ramaneai" si ar mai fi, dar te las pe tine sa le descoperi...sau sa ramai nedumierita;
  • Sake Sake
    Bafta Multa Elena! Eu te cunosc si stiu ce poti..nu i baga in seama pe unii care habar nu au cine eshti si ce poti dar in schimb stiu sa isi piarda vremea pe net evident din lipsa de activitate, dar mai ales din prostia ce ii caracterizeaza!
  • nedumerita nedumerita
    @isa: draga mea, daca taceai, filozof ramineai. corect este, la negativ "nu sti ca..." fa-ti lectiile inainte de a porni intr-o batalie.
  • isa isa
    @suzana. Vad ca si tu stii la fel de prost limba romana, de vreme ce nu cunosti conjugarea verbului "a sti" (sa fiu mai clara si pentru cei care sunt la fel de interesati de pleonasme: varianta corecta este "nu stii ca...")
  • suzana suzana
    @deea E clar ca ai irosit 4 ani pe bancile FJSC de vreme ce nu sti ca " a pierde...degeaba" este pleonasm. Asa ca las-o pe fatuca asta sa piara pe limba ei...ca vad ca tu nu o cunosti prea bine nici pe a ta!
  • Alina Plugaru Alina Plugaru
    Elena e fata ff misto. Merita o promovare, iata ca are o sansa si sigur va reusi sa faca ceva misto. De altfel, daca a fost aleasa de Carmen Eberhat, vor face echipa buna impreuna. Respect si succese!
  • no.3 no.3
    incredibil cate rautate zace in unele persoane. si eu am lucrat cu elena si cred ca se va descurca muult mai bine decat multe alte persoane care au ajuns sefe... sau nu...
  • irina irina
    nu inteleg de unde atata rautate...am vazut multe "fatuci" care conduc reviste, mult mai praf decat stoichita. iar daca e o revista de vedete, atunci e foarte potrivita pentru job...eu am lucrat cu elena si stiu ce poate...patriciu stie pe ce da banii, stati linsititi...altii nu stiu
  • deea deea
    @nedumerita: stai tu linistita! Nu e in stare sa scrie un C.V. corect. revista, daca e despre vedete, o sa fie cu poze mari si multe. Macar de-un titlu o scoate si ea... probabil o sa se inpsire de la celelalte reviste de pe piata. In Adevarul Holding stim ca se poarta copy/paste.

    traiasca presa din Romania. Mi-am pierdut 4 ani din viata degeaba pe bancile de la Jurnalism.

    La serviciu facem fituici. Daca vrem jurnalism tre' sa o facem pe bloguri.
  • nedumerita nedumerita
    doamne, cum a ajuns fatuca asta sa faca o revista?!?!?! oare patriciu stie pe ce se duc banii lui?!
  • aversiuni.wordpress.com aversiuni.wordpress.com
    @nedumeritu, acesta este un anunt public, nu? Tare! :) :) :)
  • nedumeritu nedumeritu
    Recomand doamnei Stoichita sa foloseasca rubrica BCC*, din sectiunea posta electronica a butonelului EXCHANGE (nu, nu valutar), ca sa nu mai trimita in clar jde mii de adrese de mail, ca poate nu are toata lumea chef sa se umple de spam.
    doamna e deja la doua duda, sunt si adrese de gmail, si de companii de le vezi brandurile la maluri si tot asa.

    sau o fi vrut cumva sa se dea mare cu cata lumea cunoaste dumneaei?

    *BCC este intotdeauna mai bun decat TO sau CC. pe cuvant de pioner
  • aversiuni.wordpress.com aversiuni.wordpress.com
    Toate sondajele ne arata cam aceleasi lucruri, tara este saraca, tot mai multi oameni vor fi concediati, etc.
    In schimb, cateva lucruri cresc de la zi la zi si anume curiozitatea nesanatoasa a oamenilor, setea de stiri de scandal, etc.
    Altfel nu pot explica de ce dimineata trebuie sa aflu cati au murit pe DN1, iar seara, daca nu a mai murit nimeni intre timp, ce traznaie s-a mai postat pe You Tube.
    Mi-e mila de copiii care vad pe fiecare taraba de ziare doar...totusi sa nu-i spunem pornografie.

Trimite un comentariu

sus