Skip to main content

Megastar pentru copii la Disney Channel. Hannah Montana, noua Albă ca zăpada

 

109864_01Disney Channel se lansează în România cu un concurs pentru copii. Este vorba de un fel de Megastar, care îşi propune să găsească o Hannah Montana autohtonă. Carmen Andronache a fost la conferinţa de presă şi vine cu cîteva detalii despre noul canal, care înlocuieşte postul Jetix.

Publicitate

Competiţia „Be a Disney Channel Star” se adresează copiilor între 7 şi 16 ani şi va începe odată cu noul sezon Hannah Montana, care se va difuza începând cu 19 septembrie, prima zi a Disney Channel în România.

Unde sunt personajele Disney de altădată?

Vârful de lance al Disney România este Hannah Montana, o adolescentă care a declanşat un adevărat fenomen internaţional. Clasicii Mickey, Minnie, Pluto, Goofy, Daisy şi Donald au fost „retrogradaţi” la grupa pregătitoare – vârsta 2-5 ani. "Clubul lui Mickey Mouse" reuneşte o mare parte a celor mai îndrăgite personaje Disney într-un program adresat pre-şcolarilor.

Cine este Hannah Montana?

104960_D_4233Fenomenul Hannah Montana a luat naştere în urmă cu trei ani, iar acum este vizionat de aproximativ 200 de milioane de telespectatori unici la nivel global în fiecare timestru.

"Hannah Montana" este un serial de comedie ce prezintă viaţa unei adolescente care duce o viaţă dublă secretă – este atât o vedeta pop celebră în toată lumea (Hannah Montana) cât şi o simplă elevă de liceu, pe nume Miley Stewart. Protagonista care combină celebritatea şi succesul unei cântăreţe foarte cunoscute şi plăcerea de a fi o simplă elevă de liceu, a devenit model pentru milioane de adolescente.

Hannah Montana şi fraţii Jonas (vedete ale unui alt serial care va putea fi urmărit de pe 19 septembrie) sunt câteva dintre noile modele ale tinerilor.

Clasicii Disney, mutaţi la grupa mică

În noua formulă Disney, personajele clasice joacă un rol secundar. Mutarea ţine de strategie: Hannah Montana prinde acum la adolescenţi, explică Maciej Bral, vicepreşedinte şi manager general al Disney Channels pentru Europa Centrală şi de Est.

Mickey, Minnie, Pluto, Goofy, Daisy şi Donald au fost „retrogradaţi” la grupa pregătitoare – vârsta 2-5 ani. În programul "Clubul lui Mickey Mouse", cele şase personaje, de această dată într-o formă 3D, îi ajută pe cei mici să dobândească cunoştinţe de matematică, să identifice forme, modele şi numere şi să descifreze puzzle-uri din imagini.

Detalii despre Disney Channel

Cui se adresează postul de televiziune?

Publicul celui mai mare canal de televiziune pentru copii, Disney Channel, care va înlocui postul Jetix în grila de programe, este format din copii şi adolescenţi (cu vârste între 6 şi 14 ani) şi famiile lor.

Ce conţine grila de programe?

Disney Channel propune un mix de animaţie, comedii live şi filme originale combinate cu programe realizate la nivel local.

Pentru segmentul 2-5 ani:

Clubul lui Mickey Mouse, Prietenii mei Tigger &Pooh şi Manny Iscusitul sunt doar câteva dintre programele adresate celor mici, sub genericul Playhouse Disney.

Pentru segmentul 6-14 ani:

Filme: High School Musical, Programul de Protecţie a Prinţeselor
Seriale: Hannah Montana,. JONAS, Phineas si Ferb, Magicienii din Waverly Place, Zack & Cody, e viaţă minunată.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cristina cristina
    draga asli esti cea mai tare imi place cum te porti,cum te imbraci si mai ales personalitatea ta te iubesc esti cea mai tare chiar mai tare decat hannah montana
  • AMIR HADID AMIR HADID
    I love you, Hannah Montana! I hope to see you in Bucharest and participate at the audition.

    Kisses,

    Amir
  • serban antonia denisa serban antonia denisa
    hannah te iubesc lesiin sa te vad as vrea sa te vad cindva am multe prietene care te plac esti nr. 1 in lista mea de vedete tari!!!!!te iubesc si am 8 ani te iubesc si am muilte poze cu tn! stiu ca ai peruca imi place parul tau brunet esti cea mai tare eu sunt blonda Cu drag Antonia
  • ylynka ylynka
    ups!am uitat sa precizez protagonistii HSM.Aici este vorba despre altceva.Vannesa Hudgens,Zach Efron...Ashley tisdale si Lucas Grabeel...sunt adepta a acestei pelicule ..adik HSM1,HSM2...si ultimul difuzat HSM3... pana va aparea si HSM4 mai este asa k raman cu primele 3 :D
  • ylynka ylynka
    huh?!?a zis cineva Hannah Montana.Ilove she!She's the best girl in the world!!Imi place foarte mult Hannah cat si Miley.Chiar o consider un model pt toate adolescentele din lume.Dar este logik k dak imi place Hannah,imi plac si J.O.N.A.S. I love Nick,Joe and Kevin!Sunt o mare fana a personajelor Disney!Niciodata nu esti prea batran pt desenele Disney!!!
  • iulia iulia
    nu am vz inca filmul,dar din cate stiu e frumos pt k eu sunt un mare fn hannah montana x: x: x: x: x:
  • raluca raluca
    hannah esti cea mai tare as vrea sa vii la noi in hunedoara si sa sustii un concert.te iubesc foarte mult ssi as vrea sa ma intalnesc cu tine sa iti dau un buchet mare de flori si sa iti dau o pupa mare mare de tot.te iubesc hannah
  • alexandra alexandra
    hannah esti cea mai tare:-*! as vre foarte mult sa te antalnesc si am vb cu mama mea si sar pute sa vin la un concert!!!!!!!! te ibesc hannah montana:-*




    cu multa dragoste alexandra

Trimite un comentariu

sus