Skip to main content

Monica Măgureanu revine la Epamedia. Tiberiu Eduard Roman pleacă

 

monica-magureanu-bunaNoul director general al companiilor de panotaj Euromedia şi Betacons (membre ale grupului Epamedia) este Monica Măgureanu.

Publicitate

Monica Măgureanu (28 de ani) revine la Epamedia după şapte luni. Până în martie, ea a fost director general al companiei Beta Cons. După plecarea ei, conducerea ambelor companii din grup a fost preluată de Tiberiu Eduard Roman, care părăseşte în octombrie compania.

Noul manager al Euromedia şi Beta Cons are o vechime de peste şapte ani în publicitatea de tip outdoor. S-a angajat la Beta Cons la 21 de ani, ca account manager. Ulterior, a fost responsabil marketing şi investiţii, iar în 2005 a fost numită director general al Beta Cons.

Din martie, de când a plecat de la firma de panotaj, a lucrat ca director general al companiei de sisteme de securitate şi soluţii pentru conferinţe audio video SAV Integrated Systems.

Euromedia şi Beta Cons sunt parte a Epamedia, companie austriacă de outdoor. Austriecii sunt acţionari majoritari în România ai ambelor companii. Anul trecut, cele două firme au făcut o cifră de afaceri cumulată de aproximativ 18 milioane de euro.

În Austria, grupul Epamedia este deţinut 100%, din această primăvară, de holdingul Raiffeisen.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus