Skip to main content

EXCLUSIV: Money Express, preluată de compania de proiecte speciale M&C Strategy

 

Revista Money Express, parte a grupului Realitatea Caţavencu, va fi preluată, de la 1 ianuarie, de compania de proiecte speciale M&C Strategy.

Publicitate

Firma M&C Strategy este deţinută de către Dragoş Nedelcu (95%) şi Sorin Freciu (5) şi se ocupă de proiecte speciale pentru grupul Realitatea Caţavencu (10 pentru România, Guvernul Privat).

Până la ora redactării articolului, Dragoş Nedelcu nu a putut fi contactat.

Redacţia Money Epress a fost deja informată cine va fi viitorul publisher al săptămânalului economic.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • sursa sursa
  nu e o lectie, e un feedback; si imi place sa cred ca pretuiesti feedback-urile celor care te citesc, in aceeasi masura in care si noi te pretuim pe tine :); e o tranzactie corecta, cred eu.
 • Petrişor Obae Petrişor Obae
  @sursa

  Mulţumesc pentru lecţia de jurnalism.

  Cred însă că, pentru o comunicare corectă, ar trebui să nu te ascunzi în spatele unui pseudonim.
 • sursa sursa
  @petrisor - ok; de regula cand dai o informatie, poti sa o si atribui, dar sa iti protejezi si sursa in acelasi timp; de pilda, "spun surse din management", "spun angajati", etc. - e foarte importanta nuanta. E regula de baza in jurnalism, dai o dimensiune acuratetii si iti apropii si cititorii.
  @john forbes: e branza buna, dar in burduful prost (ca sa nu zic cu "-ului" in coada).
 • john forbes III john forbes III
  e foarte adevarata stirea, si da, Money Express este cea mai buna revista de business din Romania. "Nu a fost lasata sa moara" este putin eronat, de vreme ce revista are perspective reale, fiind foarte aproape de break-even.
 • Petrişor Obae Petrişor Obae
  @sursa

  Informaţia este perfect adevărată şi verificată prin mijloace jurnalistice. Mijloace care impun, de multe ori, protejarea surselor, ceea ce s-a întâmplat şi în cazul de faţă.

  Dacă eşti cititor al acestui site, atunci ştii că aici sunt publicate, de fiecare dată, articole adevărate, nu bârfe şi zvonuri.
 • sursa sursa
  Spui ca .
  Care e sursa, Petrisor? Nici compania, nici noul owner nu spun asta, deci esti sigur ca si-o asuma? In consecinta, e corect sa dai informatia ca fiind sigura?
 • vali vali
  pe dracu'e cea mai buna
 • Ana Ana
  Ma bucur că nu au lasat Money Express sa moara. In opinia mea, este cea mai buna revista economica de la noi.

Trimite un comentariu

sus