Skip to main content

Redacţia Aventuri la pescuit a demisionat în bloc şi scoate un nou titlu

 

aventuri-la-pescuitToată echipa revistei Aventuri la pescuit a demisionat, astăzi, în bloc. Cei aproximativ 15 oameni vor lansa un nou titlu, în ianuarie anul viitor: Super-Pescar.

Publicitate

Demisia a fost confirmată pentru paginademedia.ro de către Cristi Vezure, fondatorul revistei. (motivaţia lui, în articol)

Aventuri la pescuit a făcut parte din Divizia lifestyle a grupului Realitatea Caţavencu. După ce Sorin Ovidiu Vîntu a decis ca aceste titluri să treacă la publisheri, Aventuri la pescuit urma să fie preluată de Sorin Vulpe. Bucătăria pentru toţi va fi preluată de Răzvan Cucui (fondatorul publicaţiei), iar Superbebe de către Tana Pazara. Noul publisher al lunarului Tabu va fi Brânduşa Vlanga, cea care deţine regia de publicitate DBV Mediahouse. Reţeaua de ghiduri 24 FUN va fi deţinută. în mod egal, de Alex Săndulescu (fondatorul titlului) şi de către Sorin Vulpe.

Din informaţiile paginademedia.ro, decizia echipei de la Aventuri la pescuit ţine în mare măsură de aceste schimbări. În urmă cu câteva luni, Cristi Vezure, fondatorul Aventuri la pescuit, a fost schimbat din poziţia de publisher şi a fost înlocuit cu Sorin Vulpe. Detalii despre acest moment, pe paginademedia.ro, AICI.

Cât a contat acum momentul de atunci?

Cristi Vezure, pentru paginademedia.ro:

“Instabilitatea mea şi a echipei m-a determinat să ajungem la această soluţie. Percepţia mea legată de gestionarea revistei era majoritar opusă faţă de concepţia managerială a lui Sorin Vulpe.”

Citeşte şi:

PRECIZARE: Vă rog să vă asumaţi identitatea reală pentru comentariile la acest articol. Comentariile neasumate nu vor fi editate.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • grig grig
    ce se intampla cu abonamentul pe care il am ?nu am primit nr.din ianuarie si pana acum nici februarie..............
  • panciulescu petre panciulescu petre
    Va rog sa ma lamuriti ce se intimpla cu abonamentul pe care-l am si daca la expirare pot sa-l reinnoiesc?
  • kiss catalina kiss catalina
    Ce se intampla daca am facut abonament 2010 la revista"Aventuri la pescuit"?
  • Apetrei Victor Apetrei Victor
    Domnilor:Daca veti continua sa :nu conteze daca se vinde revista sau nu ,iar fondurile de redactare plus profit sunt scoase din acele reclame stufoase nu stiu daca este ,nu ar trebui schibat macar mentalitatea .Cu restul am fost in principiu deacord m-ai putin pretul .NU UITATI redactorii ,cu initiativa .PEscari cu bani sunt destul de putini cei saraci sunt mare majoritate,dar sunt FOARTE multii.Le urez suces celor cu initiativa,dar nu uitati in ROMANIA nu este greu sa faci ceva ci sa VINZII .
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    Vă rog să respectaţi condiţia impusă pentru aceste comentarii: asumaţi-vă identitatea reală.
    Comentariile care nu au respectat această condiţie nu au fost aprobate.
  • vladut mateianu vladut mateianu
    A ramas AV'u fara paine :-))))))))
    si asa e varza :-)))))
  • Malina Malina
    Salut gestul lor de onoare si astept cu drag primul numar din "Super-Pescar".
    Oricum, nu ne scapa niciun numar! :)
  • Bone Mircea Bone Mircea
    Cum procedam cu abonamentele pentru anul 2010 ?Unde trebuie sa trimitem banii pentru abonamente la noua revista ? Dati mai multe amanunte despre formula noua. E mare pacat ca a disparut singura revista mai valoroasa din Romania in domeniu pescuitului.Sa auzim numai de bine. Mircea
  • Cristian Vezure Cristian Vezure
    @eftimie. Ai o parere neavizata si de prost gust, dar asimilata perfect in linia caracterizarii personale pe care ti-o faci pe propriul site " un ziarist mediocru si subiectiv "
  • Razvan Cucui Razvan Cucui
    @eftimie. Cand o sa-ti dea vreo 11.000 de oameni 100.000 lei vechi pe luna ca sa te citeasca, atunci sa faci glumitze! Pana atunci continua sa scrii (mai mult decat citesti). Penibil.
  • eftimie eftimie
    Penibil. A avut colegul lor Alexandru Vărzaru o povestioară apropo de astfel de reviste, revista română de p...ă. Aştept demisii în blog de la Integrame non-stop şi Descoperă.
  • oprisanescu valentin "vijelie" oprisanescu valentin "vijelie"
    pacat de revista asta :( am facut parte din grupul care a realizat aceasta revista impreuna cu malin musatescu, cristian vezure,sorin dragoi... ca nucleu de pescari.... initial a plecat ca o ambitie prin care vroiam sa dovedim ca putem fi cei mai buni de pe piata in acest domeniu. Revista a fost si este cea mai buna din romania cu cateva mici amendamente...pretul este mult prea mare pentru pescarii de rand ... prea multe teste,rezultate la concursuri, reclame si recomandari "comerciale". Sper ca noua revista sa se gandeasca la toti pescarii din romania asa cum odinioara era revista AVP.
    vijelie
  • vasile ilie vasile ilie
    Hai Sandele ca poti si tu! doar tu ai mai ramas!

Trimite un comentariu

sus